Card de credit pentru rau platnici. Se acorda online?

iulie 7, 2020

Restantierii, cei ce sunt in cautarea de credite rapide online, pot opta pentru varianta unui card de credit pentru rau-platnici.

Un card de credit pentru rau platnici reprezinta o sursa de finantare facila.

In privinta cardurilor de credit si bancile sunt destul de intelegatoare, fiind mult mai permisive pe partea conditiilor de eligibilitate.

In prezent se doreste stimularea creditarii. Suntem la un nivel foarte scazut in privinta intermedierii, iar acest aspect este unul ingrijorator.

Inceputul de an 2020 vine cu vesti bune pentru sectorul bancar. A fost eliminata celebra taxa din nu mai putin celebra OUG 114.

S-ar putea ca aceasta actiune de inceput de an sa stimuleze sectorul bancar romanesc, insa, efectele le vom vedea cu siguranta in timp.

Posibilitati de finantare sunt in piata, chiar si pentru cei cu eligibilitate scazuta. Bancile sunt mai restrictive pe partea de istoric de creditare, IFN-urile mai intelegatoare.

Exista persoane curioasa sa afle daca pot face descoperire de card daca sunt in Biroul de Credit. Ei bine, aflati ca exista aceasta posibilitate, depinde mult de Scorul FICO si de bonitatea actuala.

Deocamdata, carduri de credit pentru rau-platnici acorda unele IFN-uri in piata.

Cel mai cunoscut card de credit nebancar, accesibil si persoanele inscrise in Biroul de Credit, este Axi Card.

Axi Card este un card ce-ti ofera accesul la sume de bani de pana la 600 de lei, fara comisioane de emitere ori de administrare, fara comision de retrage.

Se poate aplica pentru Axi Card fie online fie telefonic.

Cardurile de credit sunt destul de populare in Romania. Avantajul principal al cardului de credit este acela ca nu implica costuri daca nu este folosit. Printr-un astfel de card ai mere la dispozitie o sum ade bani disponibila pe care sa o folosesti la nevoie. Bine, daca ne gandim mai bine, asta poate fi si marele lui dezavantaj. Multi oamenii nu se pot abtine sa nu foloseasca o suma de bani avuta la dispozitie, deci nu este un lucru tocma bun sa ai uneori niste bani la dispozitie.

Vezi si   Ai intarzieri?

Cu cardurile de credite iti vin si alte avantaje care s-ar putea sa fie pe placul tau, de exemplu posibilitatea de inchiriere a unei masini in afara.

Cardul de credit are niste trasaturi imprumutate si din creditele bancare si din cele nebancare: are rapiditatea produselor nebancare si variatiile sumelor pe termen scurt si lung sunt similare celor bancare.

Felul in care se acceseaza un card de credit este similar atat celor nebancare cat si celor bancare. Se incepe cu o mica plata aferenta emiiterii, care de regula nu depaseste cateva zeci de lei. Unele banci solicita si o mica taxa de administrare anuala.

Unele banci ofera si o perioada de gratie ce poate varia intre o luna si cateva luni.

Cand folosesti o anumita suma de bani dupa card, trebuie sa rambursezi lunar un procent din ea.

Ca sa accesezi un card de credit online rapid poti s-o faci alegand din ofertele IFN-urilor care au in portofoliu astfel de produse.

Carduri nebancare puteti accesa de exemplu de la: BRD Finance, UniCredit Consumer Financing IFN, TBI Credit, etc.

Pentru a accesa un card de credit ai nevoie de un contract de munca pe perioada nedeterminata, bancile solicita vechime de munim trei luni la locul actual de munca si 12 luni in total. Dar, daca ai venituri constante din contracte de colaborare, drepturi de autor ori venituri independente, poti accesa un card de credit nebancar. Important este sa faci doavada existentei unor venituri constante substantiale.

A fost o vreme in care cardurile de credit se acordau doar cu buletinul, fara dovezi de venit. Astazi un card de credit este tratat ca un imprumut obisnuit, inclusiv din punctul de vedere al eligibilitatii celui ce-l solicita.

Vezi si   Alternative de finantare/refinantare pentru rau-platnici

Procesul de accesare al unui card de credit este unul rapid. Daca aplici online pentru unul nebancar este aproape la fel de repede daca il soliciti de la sediul unei banci. Bancile verifica mai nou veniturile prin intermediul ANAF, asa ca au redus foarte mult timpii de verificare a bonitatii clientilor si implicit de aprobare a unui credit.

Daca esti rau-platnici singura posibilitate de a te imprumuta o ai la IFN-uri. S-ar putea ca si unele banci sa fie intelegatoare, daca restantele pe care le-ai avut in trecut nu au fost mari, daca perioadele in are ai intarziat nu au fost nici ele exagerate.

Pana una – alta, stim sigur ca in piata singurul card de credit rapid online, asumat a fi disponobil si rau-platnicilor este Axi Card.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies