Card in rate – solutii practice pentru cheltuieli planificate ori neprevazute

Last update: noiembrie 20, 2019

Ai nevoie de o suma mai mare de bani si nu stii cum sa o obtii? Poti sa optezi pentru un card de cumparaturi in rate!

Ti-ai facut planuri de vacanta? Vrei sa-ti cumperi un frigider nou beneficiind de programul rabla pentru electrocasnice? Vrei sa-ti iei o masina de spalat? Vrei sa-ti renovezi apartamentul?

Daca si tu ai planuri mari dar iti lipsesc banii, poti apela la un card in rate de cumparaturi – o solutie practica la indemana pentru oameni practici.

Fie ca ti-ai planuit ceva cumparaturi majore ori au aparut cheltuieli neprevazute carora nu le poti face fata, aceasta metoda de finantare poate fi raspunsul la problemele tale.

Cheltuielile mari intr-un timp scurt pun presiune mare pe bugetul familiei si nu multi pot face fata.

Utilizand un card de cumparaturi poti sa iti diminuezi efortul fianciar, printr-o fragmentare a sumei careia trebuia sa-i faci fata, platind rate lunare aferente creditului obtinut. Este mai usor astfel sa-ti rezolvi problemele financiare si sa nu-ti destabilizezi bugetul.

Imaginati-va cum este mai usor, sa platesti o suma de 2000 de lei pentru un frigider nou ori sa platesti in rate lunare o suma mult mai mica?

Cardurile de credit de la CEC Bank sunt oferite in lei, sub sigla MasterCard.

Limita pe card este de 60.000 de lei.

Aceste tipuri de carduri utilizeaza o tehnologie noua, contactless care iti da accesul la cumparaturi in locurile unde este afisata sigla Mastercard, ori simbolul contactless, printr-o simpla apropiere a cardului de terminalul de plata.

Costurile acestui card sunt constituite din dobanda de 14.08% pe an, una dintre cele mai mici din piata.

Vezi si   Imprumut de nevoi cu rate fixe

Clientii obtin si bonusuri daca acceseaza acest card. Bonusul actual este o reducere la jumatate a abonamentului de internet banking.

Alte beneficii ale acestui card de credit in rate emis sub sigla MasterCard:

  • ai acces permanent la linia de credit acordata de banca
  • obtii 59 de zile fara dobanda ca perioada de gratie
  • dispui de rambursare flezibila
  • poti sa-ti refinantezi alte carduri ori credite de consum
  • puteti sa fiti beneficiarul pe viata al acestui tip de card
  • puteti accesa pana la patru carduri pe contul pe care il detineti
  • puteti sa va schimbati codul PIN
  • aveti tranzactii protejate pe internet
  • servicii internet baning

Cu acest card de cumparaturi obtii rate fixe lunare fara dobanda, beneficiind de 3,6, 9, 12, 18 ori 24 de rate fixe fara dobanda pentru tranzactii mai mari de 100 lei, la comercianti din intreaga lume, ori pentru refinantarile unor credite de consum la banci ori la IFN-uri.

Sper ca ati retinut ca prin intermediul acestui card in rate va puteti refinanta creditele de consum pe pe care le aveti in derulare.

Pentru accesarea acestui card in rate, puteti sa completati un formular online cu datele voastre personale. Nu uitati sa bifati si cele trei casute de sub formular: declar ca sunt cetatean romani rezident, cu varsta minima de 18 ani, declar ca nu am avut credite in executare silita, declar ca am citit documentul pentru informare date personale utilizate in Biroul de Credit.

Pentru informatii suplimentare privitoare la acest card, cei de la CEC Ban va pune la dispozitie un serviciu de asistenta non stop: 021 202 69 99, ori 021 315 71 00.

Vezi si   ING Personal pe loc sau online 2020

Informatii suplimentare gasiti pe platforma bancii: https://www.cardinrate.ro. Puteti sa solicitati lamuriri la numarul de teledon 021 211 1111.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies