Card in rate – solutii practice pentru cheltuieli planificate ori neprevazute

Ai nevoie de o suma mai mare de bani si nu stii cum sa o obtii? Poti sa optezi pentru un card de cumparaturi in rate!

Ti-ai facut planuri de vacanta? Vrei sa-ti cumperi un frigider nou beneficiind de programul rabla pentru electrocasnice? Vrei sa-ti iei o masina de spalat? Vrei sa-ti renovezi apartamentul?

Daca si tu ai planuri mari dar iti lipsesc banii, poti apela la un card in rate de cumparaturi – o solutie practica la indemana pentru oameni practici.

Fie ca ti-ai planuit ceva cumparaturi majore ori au aparut cheltuieli neprevazute carora nu le poti face fata, aceasta metoda de finantare poate fi raspunsul la problemele tale.

Cheltuielile mari intr-un timp scurt pun presiune mare pe bugetul familiei si nu multi pot face fata.

Utilizand un card de cumparaturi poti sa iti diminuezi efortul fianciar, printr-o fragmentare a sumei careia trebuia sa-i faci fata, platind rate lunare aferente creditului obtinut. Este mai usor astfel sa-ti rezolvi problemele financiare si sa nu-ti destabilizezi bugetul.

Imaginati-va cum este mai usor, sa platesti o suma de 2000 de lei pentru un frigider nou ori sa platesti in rate lunare o suma mult mai mica?

Pentru cumparaturi carora nu le poti face fata poti alege cardul de cumparaturi de la CEC Bank, un card de credit Mastercard.

Cu cardul in rate de cumparaturi de la CEC Bank poti beneficia pana la 24 de rate cu 0% obanda la orice comerciant din lume. Poti imprumuta pana la 60.000 de lei.

Cardul de credit in rate mastercard de la CEC Bank este un card de cumparaturi practic, ce-ti ofera posibilitatea sa iti rezolvi problemele financiare aparute ori sa-ti duci la bun sfarsit planurile.

Vezi si   Credit imediat fara adeverinta de venit

Avantajele acestui card in rate de cumparaturi CEC Bank

  • ai posibilitatea sa-ti refinantezi creditele de consum de la alte banci ori chiar de la IFN-uri!!!!
  • ai reducere de 60% la comisioane fata de costuri transferurilor itnerbancare obisnuite, la transferurile prin internet CEConline si CEC Bank Mobile Banking
  • primesti mesaje dupa fiecare tranzactie
  • poti sa-ti platesti facturile la ATM, prin internet banking ori prin Mobile Banking.

Cu acest card de cumparaturi obtii rate fixe lunare fara dobanda, beneficiind de 3,6, 9, 12, 18 ori 24 de rate fixe fara dobanda pentru tranzactii mai mari de 100 lei, la comercianti din intreaga lume, ori pentru refinantarile unor credite de consum la banci ori la IFN-uri.

Sper ca ati retinut ca prin intermediul acestui card in rate va puteti refinanta creditele nebancare pe care le aveti in derulare.

Pentru accesarea acestui cardin rate, puteti sa completati un formular online cu datele voastre personale. Nu uitati sa bifati si cele trei casute de sub formular: declar ca sunt cetatean romani rezident, cu varsta minima de 18 ani, declar ca nu am avut credite in executare silita, declar ca am citit documentul pentru informare date personale utilizate in Biroul de Credit.

Informatii suplimentare gasiti pe platforma bancii: https://www.cardinrate.ro. Puteti sa solicitati lamuriri la numarul de teledon 021 211 1111.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies