Acasă » Oferte bancare » Credit bancar cu aprobare in 24 ore

Credit bancar cu aprobare in 24 ore

Last update:

Poti accesa un credit bancar rapid si simplu, cu aprobare in 24 de ore, fara adeverinta de venit

Pentru ca incercam sa gasim in piata ofertele de creditare cele mai facile, iata ca venim astazi in fata voastra cu un credit bancar cu aprobare in 24 de ore.

OTP Bank ofera un credit de nevoi personale extrem de rapid, cu aprobare in 24 de ore de la accesare. Acesta este un credit bancar rapid pentru ca nu presupune exista unei adeverinta de venit – interogarea veniturilor tale facandu-se cu acordul tau prin intermediul bazei de date ANAF.

Daca vrei sa-ti mobilezi apartamentul sa zugravesti, sa redecorezi, sa-ti cumperi centrala termica ori frigider, televizor ori masina de spalat, cu siguranta o varianta optima de a face rost de bani poate fi si aceasta solutie oferita de OTP Bank – creditul de nevoi personale fara ipoteca. Poate fi o solutie buna si de reechilibrat bugetul familiei in perioade cu cheltuieli mai mari (cum este de exemplu perioada inceputului de an scolar, perioada in care cheltuielile sunt mari pentru cei ce au copii ce se pregatesc de scoala).

Simplu si avantajos, creditul de nevoi personale OTP Bank iti poate fi de folos pentru a-ti duce planurile la bun-sfarsit.

Avantajele creditului de nevoi fara ipoteca de la OTP Bank:
– nu necesita adeverinta de venit
– comisionul de analiza este 0
– comisionul de rambursare anticipata este 0, cu execptia creditelor cu dobanda fixa, unde acest comision este de 1%, iar daca este vorba de ultimul an din contract are valoare de 0,5%
– perioada de rambursare este intre 6 luni si 5 ani
– nu este nevoie de avans
– nu este nevoie de giranti
– ofera sume intre 630 si 66.000 de lei
– sunt acceptate foarte multe tipuri de venituri

Vezi si   Card de credit online
Vezi si   Pot accesa un credit de nevoi personale fara garantii?

Odata ce ai completat formularul online, vei fi contactat in maxim 24 de ore de un reprezentant al bancii.

Pot accesa acest credit, toate persoanele cu varsta intre 26 si 65 de ani.

Conditii de eligibilitate:
– sa fii cetatean roman ori sa ai rezidenta in Romania
– sa ai minim 3 luni vechime in munca la ultimul anagajat si 12 luni total, fara intreruperi mai mari de 31 de zile, iar in cazul PFA-ului sa aiba mai mult de 12 luni de activitate.

Venituri acceptate: salarii, pensii, indemnizatii, sporuri, venituri din contracte de management, din drepturi de autor, indemnizatii de conducere ori cenzor, venituri din activitati comerciale, venituri din profesii liberale, indemnizatii de crestere copil, tichete de masa, salariu obtinut de cetateni romani in straintate, venituri ale navigatorilor, contracte de administrare, comisioane incasate suplimentar fata de salarii, etc.

Actele necesare accesarii:
– buletin
– certificat de rezidenta ffiscala
– cerere de credit
– declaratie privind obligatiile de plata, litigii, etc
-acord consultare CRB
– acord consultare BC
– factura de utilitati
– acord de consultare baza de date ANAF ori adeverinta de venit in formatul specificat de banca

In cazul creditului de nevoi personale CHampion, presupunand ca incasezi veniturile intr-un cont OTP Bank, daca imprumuturi 10.000 de lei pentru o perioada de 5 ani, DAE are valoare de 8,19%, rata lunara ajungand in acest caz la valoarea de 202 lei, iar suma totala de plata la 12.137 de lei, ceea ce inseamna un cost al creditului de 2.137 de lei.

Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies