Acasă » Oferte bancare » Credit bancar cu aprobare in 30 minute

Credit bancar cu aprobare in 30 minute

Last update:

Vrei un credit lejer, rezonabil? Creditul de nevoi NERISITIMP de la OTP Bank poate fi raspunsul! Sume de pana la 150.000 lei in 30 min.

Stim cum este cand ai o nevoie urgenta si vrei sa faci rost de bani fara sa pierzi timpul. Iata de ce salutam si noi initiativa celor de la OTP care inteleg clar care sunt doleantele oamenilor.

Caracteristici credit Nerisitimp

Creditul Nerisitimp vine cu o dobanda fixa de la 7,99% la 21,49%.

Pentru ca incercam sa gasim in piata ofertele de creditare cele mai facile, iata ca venim astazi in fata voastra cu un credit bancar cu aprobare deosebit de rapida – jumatate de ora de la accesare. .

OTP Bank ofera un credit de nevoi personale extrem de rapid, cu aprobare in 30 minute de la accesare.

Acesta este un credit bancar rapid pentru ca nu presupune exista unei adeverinta de venit – interogarea veniturilor tale facandu-se cu acordul tau prin intermediul bazei de date ANAF.

Daca vrei sa-ti mobilezi apartamentul sa zugravesti, sa redecorezi, sa-ti cumperi centrala termica ori frigider, televizor ori masina de spalat, cu siguranta o varianta optima de a face rost de bani poate fi si aceasta solutie oferita de OTP Bank – creditul de nevoi personale fara ipoteca – Nerisitimp.

Poate fi o solutie buna si de reechilibrat bugetul familiei in perioade cu cheltuieli mai mari (cum este de exemplu perioada inceputului de an scolar, perioada in care cheltuielile sunt mari pentru cei ce au copii ce se pregatesc de scoala).

Simplu si avantajos, creditul de nevoi personale NERISITIMP OTP Bank iti poate fi de folos pentru a-ti duce planurile la bun-sfarsit.

Avantajele creditului de nevoi fara ipoteca de la OTP Bank

– nu necesita adeverinta de venit
– comisionul de analiza este 0
– comisionul de rambursare anticipata este 0, cu execptia creditelor cu dobanda fixa, unde acest comision este de 1%, iar daca este vorba de ultimul an din contract are valoare de 0,5%
– perioada de rambursare este intre 6 luni si 5 ani
– nu este nevoie de avans
– nu este nevoie de giranti
– ofera sume intre 1.000 si 150.000 de lei
– sunt acceptate foarte multe tipuri de venituri

Odata ce ai completat formularul online, vei fi contactat in maxim 30 minute de un reprezentant al bancii.

Pot accesa acest credit, toate persoanele cu varsta intre 23 si 65 de ani.

Conditii de eligibilitate

– sa fii cetatean roman ori sa ai rezidenta in Romania
– sa ai minim 3 luni vechime in munca la ultimul anagajat si 12 luni total, fara intreruperi mai mari de 31 de zile, iar in cazul PFA-ului sa aiba mai mult de 12 luni de activitate.

Venituri acceptate: salarii, pensii, indemnizatii, sporuri, venituri din contracte de management, din drepturi de autor, indemnizatii de conducere ori cenzor, venituri din activitati comerciale, venituri din profesii liberale, indemnizatii de crestere copil, tichete de masa, salariu obtinut de cetateni romani in straintate, venituri ale navigatorilor, contracte de administrare, comisioane incasate suplimentar fata de salarii, etc.

Rambursarea imprumutului poate fi facuta intr-o sucursala a bancii, prin transfer banca din contul tau.

Actele necesare accesarii:

– buletin
– certificat de rezidenta ffiscala
– cerere de credit
– declaratie privind obligatiile de plata, litigii, etc
– acord consultare CRB
– acord consultare BC
– factura de utilitati
– acord de consultare baza de date ANAF ori adeverinta de venit in formatul specificat de banca

In cazul creditului de nevoi personale CHampion, presupunand ca incasezi veniturile intr-un cont OTP Bank, daca imprumuturi 10.000 de lei pentru o perioada de 5 ani, DAE are valoare de 22,97%, rata lunara ajungand in acest caz la valoarea de 259 lei, iar suma totala de plata la 16.061 de lei, ceea ce inseamna un cost al creditului de 6.061 de lei.

Vezi si   Despre Ferratum credit Romania: conditii, acte, opinii

Tipurile de venituri acceptate pentru creditul Nerisitimp

Venitul minim acceptat de OTP pentru acest credit este de 1.524 de lei. Se accepta cumularea veniturilor de la mai multi angajatori. Cel putin un venit trebuie sa fie echivalentul salariului minim pe economie.

Important de stiut este ca se ia in considerare si venitul unui alt membru al familiei, daca ambii solicitanti indeplinesc conditiile de eligibilitate.

De asemenea, bine de stiut ca si veniturile obtinute din indemnizatia de crestere a copilului sunt valabile.

Plus de asta, poti aplica si cu contract de munca pe perioada determinata, daca perioada respectiva acopera perioada contractuala a creditului dorit.

Principale:
– din salarii
– contracte de management
– drepturi de autor
– indemnizatie de hrana
– pensii
– prestari servicii
– profesii liberare
Secundare:
– indemnizatie crestere copil
– tichete de masa
venituri din strainantate ale cetatenilor romani
– salariul navigatorilor din contracte de navigare
– comisioane incasate in afara salariului

Retineti: veniturile secundare se iau in considerare pentru completarea veniturilor principale.

Cu acest credit de nevoi de la OTP Bank se pot refinantare alte credite de nevoi personale cu sau fara ipoteca, credite ipotecare pentru achizitia de locuinte, carduri si overdrafturi.

Exista posibilitatea sa aplici chiar daca ai ca venit doar indemnizatia de crestere copil, conditia principala fiind aceea de a aplica ca codebitor pentru care exista un venit principal.

Creditul se poate solicita pe perioada contractului de munca in acord cu limita minima aferenta imprumutului.

(Visited 583 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies