Credit bancar live

Last update: iulie 31, 2019

Piraeus Bank propune clientilor sai un nou serviciu rapid de creditare – LiveShop

Vrei un credit de nevoi personale, un card de credit ori unul de salariu? De acum ai posibilitatea sa apelezi la serviciul LiveShop de la Piraeus Bank.

In LiveShop poti sa obtii oricand o finantare pentru nevoile tale imediate, indiferent de locul unde te gasesti, fie de acasa, fie de la serviciu.

Pentru a obtine un credit de nevoi personale de la Piraeus Bank, accesand acest serviciu LiveShop, poti discuta cu un consultant bancar prin intermediul serviciului online pus la dispozitie de banca. Pentru a obtine un credit, trebuie sa completezi cu datele tale personale formularele online si sa urmezi pasii de validare, conform algoritmului clar de pe platforma bancii.

Pentru prima parte a formularului, trebuie sa-ti lasi numele si prenumele, sa oferi informatii despre veniturile tale actuale, in speta daca sunt mai mari de 1200 de lei, daca sunt inregistrate la ANAF, daca ai intarzieri mai mari de 30 de zile la alte credite ori daca ai credite in executare, sa selectezi localitatea unde locuiesti, adresa de email, numarul de mobil, sa citesti cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale platformei, sa iei nota de informatiile suplimentare oferite de banca.

Creditul de nevoi personale oferit de Piraeus Bank are o dobanda variabila, si iti poate oferi posibilitatea de a-ti duce la bun-sfarsit planurile tale. Dobanda creditului este una avantajoasa.

Inainte de a completa formularele online de accesare pentru un credit, te invitam sa folosesti calculatorul de credit, unde vei obtine informatii despre nivelul ratei pe care ar urma sa o platesti, in functie de suma solicitata si de perioada pe care doresti sa contractezi imprumutul.

Vezi si   Cumparaturi cu cardul Star BT

Daca optezi pentru o suma mai mica de 20.000 de euro, nu este nevoie nici de avans si nici de garantii imobiliare.

De asemenea, pentru orice suma in echivalent de pana la 20.000 de euro, beneficiezi de aceeasi rata a dobanzii, indiferent de suma aleasa.

Alte avantaje: comision zero la retragere, comision zero la rambursare anticipata.

Creditul de nevoi personale de la Piraeus Bank se acorda pentru o perioada de 6 – 60 de luni. Rambursarea se face in rate egale ori descrescatoare.

Pentru sume mai mari, se percep garantii.

Venitul minim necesar pentru accesarea unui credit este de 1.200 de lei, iar in cazul unei familii (sot + sotie) venitul cumulat trebuie sa fie de 1.800 de lei.

Varsta acceptata poate varia intre 22 si 65 de ani.

Acte necesare:
– acord de consultare ANAF
– cerere de credit si declaratie de acord
– formular co-platitor
– documente generale
– documente de venit
– documente doveditoare angajament de plata.

Costuri suplimentare: comision de analiza dosar de 200 de lei, comision de cont curent de 3,5 lei, comision unic de servicii de 30 de euro si prima de asigurare de 0,085% la suma aprobata. Pe langa aceste costuri, aveti de plata dobanda (cu asigurare ori fara). De asemenea, pentru determinarea dobanzii se tine cont de faptul ca incasati veniturile prin banca. In cazul in care un client incaseza veniturile prin banca si acceseaza si o asigurare, marja este de 5,75%. In cazul in care, un client nu incaseaza veniturile prin banca si nici nu doreste asigurare, marja este de 9,5%.

Vezi si   Card de credit online ING

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies