Acasă » Oferte bancare » Credite de nevoi fara poezie

Credite de nevoi fara poezie

Last update:

Daca esti in cautarea unei sume de bani, Idea::Bank ofera credite de nevoi personale fara poezie, doar pentru idei

Oferta de credite bancare de nevoi personale a celor de la Idea::Bank pare a fi una care merita atentia voastra.

Descris ca un credit pentru idei, fara poezie, creditul de nevoi personale Idea::Bank este simplu de obtinut, fara multe acte. In fapt, te poti duce doar cu buletinul la o sucursala Idea::Bank si vei pleca acasa cu iprumutul dorit.

Exista doua variante de creditare in portofoliul Idea::Bank: Idea::fast+ si Idea::selfie+.

Idea::fast+ este un credit cu acordare rapida, util in situatii de urgenta. Acest credit se poate accesa initial online, completand formuarele de imprumut, dupa care te deplasezi la o sucursala Idea::Bank si poti pleca acasa cu banii. Indiferent de ce doresti sa faci cu banii, fie ca vrei sa cumperi obiecte din categoria electronice-electrocasnice, fie ca vrei sa-ti repari masina, poti aplica rapid pentru Idea::fast+, cu formalitati minime si cu un singur act (actul de identitate).
Acest imprumut iti permite accesul la sume de bani intre 1.500 si 15.000 de lei, pe perioade de la la 5 ani. Dobanda este variabila, iar daca alegi sa-ti virezi veniturile prin Idea::Bank, obtii o scadere a marjei de creditare cu un punct procentual. Pentru accesare trebuie sa ai un venit minim de 650 de lei net. Varsta eligibiliba este de pana in 70 de ani maxim si de minim 18 ani.

Idea::selfie+ este un credit bancar de nevoi personale ce-ti permite accesul la sume de bani cuprinse itnre 15.000 si 100.000 de lei. Dobanda este variabila, formata din suma dintre ROBOR la 3 luni plus marja de 5,1% – marja fixa. Daca alegi sa-ti duci veniturile prin Idea::Bank, obtii o reducere cu 0,5 puncte procentuale din marja. Pentru a fi eligibil trebuie sa ai un venit de minim 1.000 de lei net lunar de persoana ori de 2.000 de lei pe familie. Varsta eligibila este intre 18 si 70 de ani. Creditul se acorda pe perioade de la 6 luni la 5 ani. Acest credit este ideal pentru nevoi personale, dar poate fi o idee buna si de refinantare a altor credite, mai ales daca doresti o suma suplimentara de bani. Prin refinantare iti strangi la un loc mai multe credite, dar poti obtine si bani in plus, daca ai nevoie.

Vezi si   Ai mai multe imprumuturi? Vezi solutia!

Ambele variante de credite au incluse si o asigurare de viata Idea::comfort, asigurare valabila in caz de deces, de invaliditate totala permanenta ori temportara. Prima de asigurare este de 9% din valoarea creditului si se plateste la acordare, iar in cazul creditului fast si de 7,5% in cazul creditului selfie.

Pentru aplicare la oricare dintre creditele de nevoi personale de la Idea::Bank, trebuie sa nu aveti credite in executare silita, sa nu fiti inscrisi in Biroul de Credit ca restantier, adica sa fi avut intarzieri repetate la rambursarea altor imprumuturi.

(Visited 173 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies