Acasă » Informative » Credite nebancare online 2023. Cele mai populare oferte

Credite nebancare online 2023. Cele mai populare oferte

Last update:

O solutie sigura de a face rost de bani online este sa apelezi la creditele nebancare de la IFN. Conditii lexe de eligibilitate.

De multe ori cand intampinam o problema financiara incercam pe cat posibil sa o rezolvam intr-un timp scurt. Uneori s-ar putea ca in graba noastra sa nu fim atenti la lucrurile importante.

Spre exemplu, daca vrem sa luam un imprumut, urgenta noastra ne face de multe ori sa nu ne mai intereseze detaliile de creditare.

Fireste ca este o abordare gresita aceasta. Primul lucru pe care trebuie sa-l facem atunci cand vrem un imprumut este sa strangem toate informatiile necesare pentru a avea o imagine clara asupra sa.

Si nu doar costurile, dobanzile, comisioanele sunt important. Conteaza mult si perioada de rambursare, conditiile de eligibilitate, penalizarile, asigurarile.

Daca nu ai reusit sa te imprumuti la banci, poti incerca la IFN. Sunt IFN-uri care acorda si sume mai mari de bani, nu cum se intampla in trecut cand un credit nebancar nu-ti permitea accesul la mai mult de 1000 – 2000 lei. Astazi sunt multe firme non-bancare de la care poti imprumuta 10000 chiar si 50000 de lei.

Credite nebancare online 2023 – solutii rapide de finantare

Cand ai nevoie de lichiditati pentru o perioada redusa de timp, o varianta buna de a rezolva problema este sa apelezi la un astfel de credit rapid nebancar online.

Nu te gandi ca o sa te imbogatesti, nici ca faci astfel o afacere, ci pur si simplu iti poti rezolva o situatie neplacuta pentru o perioada scurta de timp.

Majoritatea IFN-urilor ce au in portofoliu astfel de credite nebancare online, ne informeaza ca produsele lor nu sunt destinate unor cheltuieli redundante, ci pentru situatii de urgenta.

Este bine sa intelegi acest lucru, pentru ca, un astfel de imprumut isi are avantajele lui pe perioada scurta pentru care se acorda.

Daca nu rambursezi la timp, trecand din reesalonare in reesalonare, cu siguranta nu iti vei imbunatatii situatia financiara, ci o vei agrava.

Privire de ansamblu asupra creditelor nebancare online

Exista multe oferte de credite nebancare online 2023. In fapt, anul acesta ne intampina cu tot mai multe facilitati de accesare online.

Cum e si firesc, tehnologia evolueaza si cu ea evoluam si noi. Pentru a tine pasul cu aceste credite acordate online, ce au un timp de acordare extraordinar de redus, bancile au venit si ele cu diverse facilitati.

Spre exemplu, multe dintre ele nu mai solicita adeverinta de venit, ci doar acordul de examinare a bazei de date ANAF pentru controlul veniturilor.

credite nebancare online

Acest lucru a condus la reducerea substantiala a timpilor de acordare pentru creditele bancare de nevoi personale.

Practic, de la 10-14 zile, cat era timpul de acordare in trecut, s-a ajuns la cateva ore azi. Exista oferte la banci care ne promit obtinerea creditelor chiar in ziua accesarii.

Unde gasim credite nebancare online? Cum e si firesc, le gasim online, adica pe internet. Ai nevoie de un calculator, laptop, tableta ori smartphone, conectate la internet.

Ce acte imi sunt necesare pentru solicitarea unui credit rapid online? De regula, ai nevoie doar de doua acte (scanate ori fotografiate): cartea de identitate si extrasul de cont.

Ce conditii de eligibilitate solicita IFN-urile la accesarea online?

Majoritatea impun urmatoarele conditii: limite de varsta (minima variaza intre 18 si 24, maxima intre 60 si 75), cetatenie romana, venit minim (de la 300 pe membru de familie, pana la 1000 de lei per familie), sa nu ai datorii la banci ori alte IFN-uri, sa nu fi trecuti cu datorii in Biroul de Credite (aici lucrurile sunt nuantate de la un IFN la altul – multe IFN-uri ofera credite si celor inscrisi in Biroul de Credit cu un scoring negativ).

Vezi si   Esti interesat de noul Raiffeisen Online? Banking inovativ

Ce sume pot imprumuta apeland la aceste credite nebancare online? Sumele sunt mici, variind intre 100 si 3.000 de lei, in marea majoritate a cazurilor.

Care este perioada de acordare? In ultimul an, IFN-urile au inceput sa mareasca perioada de acordare pentru credite rapide nebancare acordate online.

Daca pana acum se mergea pe un maxim de 30 de zile (era perioada de ‘pana la salariu’ – ideea cu care s-au lansat pe piata aceste produse financiare), mai nou, IFN-urile au urcat la cateva luni (chiar si un an, la unele IFN-uri) perioada de acordare.

Oferte de credite nebancare online 2023

Credius – oferta lor are o perioada mai lunga de acordare, de la 6 la 60 luni, sumele acordate variind de la 800 la 50.250 de lei. Acesta oferta este valaila pentru creditele de nevoi personale si pentru credite online. Dobanda creditelor de nevoi – DAE-ul variaza intre 45,69% si 525,05%. Creditele pentru pensionari au aceeasi limita de acordare in timp ce creditele pentru bunuri pot varia intre 200 si 25.200, iar acordarea este pe perioade de la 6 la 60 de luni. DAE-ul acestor credite de bunuri variaza intre 68,83% si 435%.

Provident – acorda credite pe perioade de la 48 de saptamani pana la 134 de saptamani. Sumele ce pot fi imprumutate variaza intre 500 si 15.000 de lei. Cei de la Provident mai au in oferta si creditul STAR prin care poti accesa sume cuprinse intre 6.000 si 15.000 lei pentru perioade de 12, 15, 18 ori 21 de luni. Rambursarea creditelor Provident se poate face saptamanal ori lunar, depinde si de suma imprumutata si de produsul ales.

Viva Credit – pune la dispozitia clientilor unul dintre cele mai rapide moduri de a face rost de o suma de bani intr-un timp foarte scurt. La ei poti accesa sume de la 100 la 5.000 de lei prin intermediul unui credit usor de obtinut. Acest produs este unul transformat din celelebrul credit pana la salariul. Pe langa acest produs cunoscut deja in piata oferit de Viva, IFN-ul a mai introdus in portofoliu un produs – o linie de credit pe perioada nedeterminata , o solutie care iti oferea sume de pana la 20.000 de lei.

Mobilo Credit – au intrat in piata cu o formulara inovatoare in privinta acordarii de credite rapide online, puand la dispozitia clientilor o aplicatie ce poate fi descarcata din Google Play. La Mobilo Credit poti imprumuta sume de bani intre 300 si 9.000 de lei, pentru o perioada de maxim 365 de zile.

Foste IFN-uri, in prezent banci cu portofoliu similar creditelor nebancare

Cetelem – fost IFN, actualemnte banca, ofera un credit online de nevoi personale cumva atipic, tinand cont ca sumele pe care le poti accesa variaza intre 1.000 si 225.000 de lei. Perioada de imprumut este intre 6 luni si 5 ani.

Ferratum (in prezent Ferratumbank, o banca nou aparuta in pesiajul financiar romanesc) – ofera un credit rapid intre 200 si 1.900 de lei, primii clienti beneficiind de dobanda 0, si de asmenea un creidt in rate intre 1.500 si 19.000 lei pentru o perioada de maxim 18 luni.

Acestea sunt doar o parte mica dintre ofertele de credite nebancare online din piata. Daca va intrebati cum puteti sa alegeti oferta potrivita, raspunsul este clar unul singur: consultati mai multe oferte si gasit-o pe cea care vi se potriveste cel mai bine: sume maxime, perioade de accesare, rapiditatea de obtinere a banilor, indeplinirea conditiilor de eligibilitate, actele solicitate, etc.

Alte societati nebancare la care puteti apela pentru un credit online: Credit Prime, Viaconto, Hora Credit, Ocean Credit, Axi Card, Simplu Credit, Fast Finance, Mozipo etc.

IFN-uri care au iesit din piata de pe acest segment de creditare: Zaplo Credit (acordau in trecut credite pe perioade scurte de timp, dar exista si un credit Zaplo pe termen lung apreciat de clienti), Onnen, Extra Credit (IFN Extra Finance – societate radiata de BNR), FRFS, Kredita, etc.

Vezi si   Imprumut cu o luna vechime se poate? Dar cu trei luni?

IFN-uri populare care acorda credite online

Viva Credit
Credit Prime
Credit Fix
Provident
Credius
Ocean Credit
MaiMai Credit
BSG Credit
MobiloCredit
Simplu Credit
Sfera Credit
Fast Finance IFN
OK Credit
Credit Yes
Hora Credit
Lunare
Crezu
Cashtero
Credit7
Viaconto
Terra Credit

In final e bine sa intelegeti ca, indiferent de institutia la care vei apela pentru un imprumut trebuie sa fi responsabil si sa realizezi ca trebuie sa si rambursezi. Daca iti vei plati ratele, cu siguranta nu vei intampina probleme. Daca insa nu vei respecta conditiile contractuale o sa te trezesti cu penalizari poate chiar cu deteriorarea trecutului de creditare.

Fii responsabil cand imprumuti, compara oferte, fii atent la costurile totale, citeste cu atentie contractul.

(Visited 692 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies