Acasă » Informative » Credite nebancare online 2022. Cele mai populare oferte

Credite nebancare online 2022. Cele mai populare oferte

Last update:

Banca te-a refuzat la creditare? Poti sa apelezi la un imprumut de la IFN: rapid, online, transparent! Fii atent la costuri!

Credite nebancare online 2022 – solutii financiare care te pot scoate la liman din punct de vedere financiar.

Cand ai nevoie de lichiditati pentru o perioada redusa de timp, o varianta buna de a rezolva problema este sa apelezi la un astfel de credit rapid nebancar online.

Nu te gandi ca o sa te imbogatesti, nici ca faci astfel o afacere, ci pur si simplu iti poti rezolva o situatie neplacuta pentru o perioada scurta de timp.

Majoritatea IFN-urilor ce au in portofoliu astfel de credite nebancare online, ne informeaza ca produsele lor nu sunt destinate unor cheltuieli necugetate, ci pentru situatii de urgenta.

Este bine sa intelegi acest lucru, pentru ca, un astfel de imprumut isi are avantajele lui pe perioada scurta pentru care se acorda.

Daca nu rambursezi la timp, trecand din reesalonare in reesalonare, cu siguranta nu iti vei imbunatatii situatia financiara, ci o vei agrava.

Privire de ansamblu asupra creditelor nebancare online

Exista multe oferte de credite nebancare online 2022. In fapt, anul acesta ne intampina cu tot mai multe facilitati de accesare online.

Cum e si firesc, tehnologia evolueaza si cu ea evoluam si noi. Pentru a tine pasul cu aceste credite acordate online, ce au un timp de acordare extraordinar de redus, bancile au venit si ele cu diverse facilitati.

Spre exemplu, multe dintre ele nu mai solicita adeverinta de venit, ci doar acordul de consultanre a bazei de date ANAF pentru verificarea veniturilor.

credite nebancare online

Acest lucru a condus la reducerea substantiala a timpilor de acordare pentru creditele bancare de nevoi personale.

Vezi si   Au aparut IFN-uri noi in piata care nu consulta Biroul de Credit?

Practic, de la 10-14 zile, cat era timpul de acordare in trecut, s-a ajuns la cateva ore azi. Exista oferte la banci care ne promit obtinerea creditelor chiar in ziua accesarii.

Unde gasim credite nebancare online? Cum e si firesc, le gasim online, adica pe internet. Ai nevoie de un calculator, laptop, tableta ori smartphone, conectate la internet.

Ce acte imi sunt necesare pentru solicitarea unui credit rapid online? De regula, ai nevoie doar de doua acte (scanate ori fotografiate): cartea de identitate si extrasul de cont.

Ce conditii de eligibilitate solicita IFN-urile la accesarea online?

Majoritatea impun urmatoarele conditii: limite de varsta (minima variaza intre 18 si 24, maxima intre 60 si 75), cetatenie romana, venit minim (de la 300 pe membru de familie, pana la 1000 de lei per familie), sa nu ai restante la banci ori alte IFN-uri, sa nu fi inscris cu restante in Biroul de Credite (aici lucrurile sunt nuantate de la un IFN la altul – multe IFN-uri acorda credite rapide pentru restantieri, insa, doar daca acestia si-au stins datoria pe care o aveau, chiar daca sunt inscrisi in Biroul de Credit cu un scoring negativ).

Ce sume pot imprumuta apeland la aceste credite nebancare online? Sumele sunt mici, variind intre 100 si 3.000 de lei, in marea majoritate a cazurilor.

Care este perioada de acordare? In ultimul an, IFN-urile au inceput sa mareasca perioada de acordare pentru credite rapide nebancare acordate online.

Daca pana acum se mergea pe un maxim de 30 de zile (era perioada de ‘pana la salariu’ – ideea cu care s-au lansat pe piata aceste produse financiare), mai nou, IFN-urile au urcat la cateva luni (chiar si un an, la unele IFN-uri) perioada de acordare.

Vezi si   Te intereseaza un serviciu de internet online banking pentru compania ta?

Oferte de credite nebancare online 2022

Credius – oferta lor are o perioada mai lunga de acordare, de la 12 la 60 luni, sumele acordate variind de la 1.500 la 50.000 de lei. Acesta oferta este valaila pentru creditele de nevoi personale si pentru credite online.  Creditele pentru pensionari au o limita de acordare de 10.000 lei, iar cele pentru bunuri sunt cuprinse intre 750 lei si 27.000 lei.

Provident – acorda credite pe perioade de la 48 de saptamani pana la 134 de saptamani. Sumele ce pot fi imprumutate variaza intre 500 si 20.000 de lei. Cei de la Provident mai au in oferta si creditul STAR prin care poti accesa sume cuprinse intre 6.000 si 15.000 lei pentru perioade de 12, 15, 18 ori 21 de luni. Rambursarea creditelor Provident se poate face saptamanal ori lunar, depinde si de suma imprumutata si de produsul ales.

Viva Credit – pune la dispozitia clientilor unul dintre cele mai rapide moduri de a face rost de o suma de bani intr-un timp foarte scurt. La ei poti accesa sume de la 100 la 2.000 de lei prin intermediul unei linii de credit pe termen lung. Acest produs este unul transformat din celelebrul credit pana la salariul. Pe langa acest produs cunoscut deja in piata oferit de Viva, IFN-ul a mai avut un produs in portofoliu – Viva Personal, o solutie care iti oferea sume de pana la 10.000 de lei, pentru o perioada fixa de 12 luni.

Mobilo Credit – au intrat in piata cu o formulara inovatoare in privinta acordarii de credite rapide online, puand la dispozitia clientilor o aplicatie ce poate fi descarcata din Google Play. La Mobilo Credit poti imprumuta sume de bani intre 300 si 4.500 de lei, pentru o perioada de maxim 31 de zile.

Vezi si   Se vor ieftini creditele in 2022?

Foste IFN-uri, in prezent banci cu portofoliu similar creditelor nebancare

Cetelem – fost IFN, actualemnte banca, ofera un credit online de nevoi personale cumva atipic, tinand cont ca sumele pe care le poti accesa variaza intre 1.000 si 225.000 de lei. Perioada de imprumut este intre 6 luni si 5 ani.

Ferratum (in prezent Ferratumbank, o banca nou aparuta in pesiajul financiar romanesc) – ofera un credit rapid intre 200 si 1.900 de lei, primii clienti beneficiind de dobanda 0, si de asmenea un creidt in rate intre 1.500 si 19.000 lei pentru o perioada de maxim 18 luni.

Acestea sunt doar o parte mica dintre ofertele de credite nebancare online din piata. Daca va intrebati cum puteti sa alegeti oferta potrivita, raspunsul este clar unul singur: consultati mai multe oferte si gasit-o pe cea care vi se potriveste cel mai bine: sume maxime, perioade de accesare, rapiditatea de obtinere a banilor, indeplinirea conditiilor de eligibilitate, actele solicitate, etc.

Alte societati nebancare la care puteti apela pentru un credit online: Credit Prime, Viaconto, Hora Credit, Ocean Credit, Axi Card, Simplu Credit, Fast Finance, Mozipo etc.

IFN-uri care au iesit din piata de pe acest segment de creditare: Zaplo Credit (acordau in trecut credite pe perioade scurte de timp, dar exista si un credit Zaplo pe termen lung apreciat de clienti), Onnen, Extra Credit (IFN Extra Finance – societate radiata de BNR), FRFS, Kredita, etc.

(Visited 464 times, 3 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies