Credite nebancare online 2019

Last update: iulie 31, 2019

Esti intr-o situatie financiara precara? Poti s-o rezolvi apeland la un credit rapid online nebancar!

Credite nebancare online 2019 – oferte care te pot scoate la liman din punct de vedere financiar.

Cand ai nevoie de lichiditati pentru o perioada redusa de timp, o varianta buna de a rezolva problema este sa apelezi la un astfel de credit rapid nebancar online. Nu te gandi ca o sa te imbogatesti, nici ca faci astfel o afacere, ci pur si simplu iti poti rezolva o situatie neplacuta pentru o perioada scurta de timp.

Majoritatea IFN-urilor ce au in portofoliu astfel de credite nebancare online, ne informeaza ca produsele lor nu sunt destinate unor cheltuieli necugetate, ci pentru situatii de urgenta. Este bine sa intelegi acest lucru, pentru ca, un astfel de imprumut isi are avantajele lui pe perioada scurta pentru care se acorda. Daca nu rambursezi la timp, trecand din reesalonare in reesalonare, cu siguranta nu iti vei imbunatatii situatia financiara, ci o vei agrava.

Exista multe oferte de credite nebancare online 2019. In fapt, anul acesta ne intampina cu tot mai multe facilitati de accesare online. Cum e si firesc, tehnologia evolueaza si cu ea evoluam si noi. Pentru a tine pasul cu aceste credite acordate online, ce au un timp de acordare extraordinar de redus, bancile au venit si ele cu diverse facilitati. Spre exemplu, multe dintre ele nu mai solicita adeverinta de venit, ci doar acordul de consultanre a bazei de date ANAF pentru verificarea veniturilor. Acest lucru a condus la reducerea substantiala a timpilor de acordare pentru creditele bancare de nevoi personale. Practic, de la 10-14 zile, cat era timpul de acordare in trecut, s-a ajuns la cateva ore azi. Exista oferte la banci care ne promit obtinerea creditelor chiar in ziua accesarii.

Unde gasim credite nebancare online? Cum e si firesc, le gasim online, adica pe internet. Ai nevoie de un calculator, laptop, tableta ori smartphone, conectate la internet.

Vezi si   Vrei un imprumut? Informeaza-te!

Ce acte imi sunt necesare pentru solicitarea unui credit rapid online? De regula, ai nevoie doar de doua acte (scanate ori fotografiate): cartea de identitate si extrasul de cont.

Ce conditii de eligibilitate solicita IFN-urile la accesarea online? Majoritatea impun urmatoarele conditii: limite de varsta (minima variaza intre 18 si 24, maxima intre 60 si 75), cetatenie romana, venit minim (de la 300 pe membru de familie, pana la 1000 de lei per familie), sa nu ai restante la banci ori alte IFN-uri, sa nu fi inscris cu restante in Biroul de Credite (aici lucrurile sunt nuantate de la un IFN la altul – multe IFN-uri acorda credite rapide pentru restantieri (citeste despre asta intr-un alt articol), insa, doar daca acestia si-au stins datoria pe care o aveau, chiar daca sunt inscrisi in Biroul de Credit cu un scoring negativ).

Ce sume pot imprumuta apeland la aceste credite nebancare online? Sumele sunt mici, variind intre 100 si 3.000 de lei, in marea majoritate a cazurilor.

Care este perioada de acordare? In ultimul an, IFN-urile au inceput sa mareasca perioada de acordare pentru credite rapide nebancare acordate online. Daca pana acum se mergea pe un maxim de 30 de zile (era perioada de ‘pana la salariu’ – ideea cu care s-au lansat pe piata aceste produse financiare), mai nou, IFN-urile au urcat la cateva luni (chiar si un an, la unele IFN-uri) perioada de acordare.

Oferte de credite nebancare online 2019:
– Credius – oferta lor are o perioada mai lunga de acordare, de la 4 la 12 luni, sumele acordate variind de la 600 la 3.000 de lei. Acesta oferta este valaila pentru creditele mici pe termen scurt oferite de acest IFN.

– Provident – acorda credite pe perioade de la 44 de saptamani pana la 2 ani. Sumele ce pot fi imprumutate variaza intre 500 si 10.000 de lei. Rambursarea creditelor Provident se poate face saptamanal ori lunar, depinde si de suma imprumutata.

Vezi si   Bancile comerciale din Romania

– Cetelem – ofera un credit online de nevoi personale cumva atipic, tinand cont ca sumele pe care le poti accesa variaza intre 1.000 si 225.000 de lei. Perioada de imprumut este similara unui credit bancar de nevoi personale, adica este intre 6 luni si 5 ani.

– Viva Credit – pune la dispozitia clientilor unul dintre cele mai rapide moduri de a face rost de o suma de bani intr-un timp foarte scurt. La ei poti accesa sume de la 100 la 2.000 de lei pe o perioada de pana la 35 de zile. Pe langa acest produs cunoscut deja in piata oferit de Viva, IFN-ul a mai lansat un produs financiar – Viva Personal, o formulara care iti poate aduce sume de pana la 10.000 de lei, pentru o perioada fixa de 12 luni.

– Mobilo Credit – au intrat in piata cu o formulara inovatoare in privinta acordarii de credite rapide online, puand la dispozitia clientilor o aplicatie ce poate fi descarcata din Google Play. La Mobilo Credit poti imprumuta sume de bani intre 175 si 2.000 de lei, pentru o perioada de maxim 31 de zile.

– Ferratum – ofera sume de bani cuprinse intre 200 si 5.000 de lei pentru perioade de 15, 30 ori 45 de zile.

Acestea sunt doar o parte mica dintre ofertele de credite nebancare online din piata. Daca va intrebati cum puteti sa alegeti oferta potrivita, raspunsul este clar unul singur: consultati mai multe oferte si gasit-o pe cea care vi se potriveste cel mai bine: sume maxime, perioade de accesare, rapiditatea de obtinere a banilor, indeplinirea conditiilor de eligibilitate, actele solicitate, etc.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies