Cu un click banii-n …mana ori in contul bancar!

Last update: iulie 31, 2019

Cu un click obtii un credit rapid de nevoi personale – Idea::click, indiferent de planurile tale

Idea::click este un credit ultra rapid de nevoi personale aflat in portofoliul Idea::Bank – o banca ce s-a remarcat inca de la inceput pe piata din Romania prin produsele sale accesibile unui public larg.

Idea::Bank este o banca relativ noua ce ofera produse financiare in mod relativ usor, simplu si prompti. Se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice de tipul IMM-urilor. Functioneaza la nivel national prin 33 de sucursale.

Produsul despre care iti vorbim noi astazi – creditul rapid de nevoi personale Idea::click este unul cu un plafon maxim de 15.000 de lei si o perioada maxima de acordare de 5 ani.

Acest credit se poate accesa online, folosind pe platforma bancii calculatorul de dorinte, unde se poate simula introducandu-se sumele dorite spre a fi imprumutate si perioada de acordare, pentru a se calcula rata lunara aproximativa.

Cei de la Idea:Bank ofera pentru acest produs o reducere de dobanda de 2% acelor clienti care isi vireaza veniturile prin banca.

Creditul Idea::click este disponobil doar in judetele: Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Dolj, Galati, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mures, Prahova, Timis si Valcea.

Suma accesibila este intre 1.500 si 15.000 de lei, maximul dorit de client stabiliandu-se si in functie de profilul socio-demografic al fiecaruia in parte.

Pentru a obtine un astfel de credit de nevoi personale, trebuie sa ai venituri din salarii ori similare acestora, ori venituri din pensii.

Pentru accesare, trebuie sa ai minim 650 de lei venit net lunar.

Varsta admisa pentru clientii doritori este intre 18 si 70 de ani, repsetiv 65 de ani in cazul navigatorilor.

Vezi si   Credit pe repede inainte doar cu buletinul de la ING

Rambursarea creditului se poate face folosind aplicatia internet banking, prin sucursalele Idea::Bank ori folosind statiile SelfPlay.

Costurile implicate de creditul rapid de nevoi personale Idea::click:

 • comision de analiza de 200 de lei
 • cost interogare Birou de Credit – 2,5 lei per consultare
 • dobanda fixa intre 16,90 si 26,90%
 • dobanda variabila: ROBOR la 3 luni plus marja mixa a bancii (marja situata intre 12,9% si 22,9%)
 • comision unic pentru prestari servicii de 100 lei
 • comision de administrare cont curent lunar de 3 lei.

Acte necesare: adeverinta de venit si carte de identitate.

Adeverinta de venit se solicita in formatul oferit de banca. Aceasta trebuie completata la serviciul clientului, semnata si stampilata de reprezentantul legal al firmei unde lucreaza.

Cum functioneaza creditul la un click distanta?

 • in primul rand trebuie sa selectezi varianta de credit online si vei deschide o aplicatie unde poti obtine o preaparobare online a creditului dorit. Dupa ce aplici online, trebuie sa mergi la sucursala cea mai apropiata pentru a-ti ridica banii.

Cum aplici online pentru Idea::Click?

 • incarci o fotografie cu cartea de identitate (poti sa realizezi chiar atunci poza, in timp ce completezi formularele, utilizand telefonul mobil pentru aceasta operatiune)
 • iti lasi datele de contact: nume, prenume, CNP, telefon mobil, email, etc.
 • iti introduci datele personale: stare civila, numar membrii de familie, statut rezidential, daca esti posesor de autovehicul, studii (alegi ce studii), judet, informatii despre locul de munca (salariu, venit net actual, tip angajator, domeniul de activitate, functie, perioada contract), daca ai avut in trecut credite (mai bine zis in ultimii 4 ani, daca ai avut un credit ori un card de credit).
 • la pasul patru urmeaza sa validezi datele introduse, prin introducerea unui cod ce urmeaza sa-l primesti prin SMS, dupa compeltarea pasilor anteriori.
Vezi si   Credit bancar fara ipoteca, numai bun pentru o vacanta de vis

In urma completarii acestor pasi, vei fi informat asupra sumei pe care o poti imprumuta. Daca accepti respectiva suma maxima, poti apasa butonul Accept (suma respectiva). Mai departe urmeaza sa fii contactat de un reprezentant al bancii pentru a stabili impreuna cand vei merge la banza pentru a-ti ridica banii si pentru a-ti da acceptul in privinta ofertei de creditare.

La finalul aplicatiei vei primi un desfasurator cu informatii financiare: suma pre-arpobata, prima de asigurare, suma neta in mana, termen de acordare, tip dobanda, rata dobanda, rata lunara de plata, DAE, taxa de inscriere AEGRM, comision de analiza, cost interogare BC, suma totala de plata.

Urmeaza sa alegi sucursala si oraul un de urmeaza sa te deplasezi pentru a-ti ridica banii imprumutati.

Vei fi mai apoi informat ca esti asteptat in sucursala … cu buletinul pentru a confirma datele din calculatorul cu dorinte si pentru a interoga ANAF si BC, pentru ca mai apoi sa-ti ridici banii. Daca nu se poate interog baza de date ANAF, vei fi nevoit sa prezinti o adeverinta de salariu.

Pentru aplicare online, trebuie sa folosesti calculatorul cu dorinte, de pe platforma bancii.

Pentru informatii suplimentare, poti suna la numarul de telefon 021 318 95 00, ori poti trimite un SMS la numarrul 1710 cu DA si vei fi contactat de un reprezentant al bancii in scurt timp. Ori ca alternativa, poti sa te deplasezi la o sucursala Idea::Bank cu buletinul de identitate.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies