Acasă » Facilitati » Imprumut 5.000 lei rapid. Cine aproba doar cu buletinul?

Imprumut 5.000 lei rapid. Cine aproba doar cu buletinul?

Last update:

Ai avut cheltuieli ridicate in ultima vreme? Esti disperat sa faci rost de bani si ai vrea sa accesezi online cu aprobare rapida doar cu buletinul?

Obtinerea unui imprumut rapid online de 5.000 lei nu mai este o fantasma, sunt multe IFN-uri care ofera astfel de sume in asemenea conditii.

Dintre societatile nebancare ce se inscriu in linia acestor cerinte evocate de noi (imprumut rapid 5.000 lei doar cu buletinul), marea majoritate accepta accesare cu acte scanate.

Buletinul a ramas singur act ce se solicita cu cetitudine. Nici actele de venit nu mai sunt obligatorii. Asta nu inseamna ca societatile respective nu mai verifica venitul. Il verifica, dar in alt mod.

Adeverinta de venit, extrasul de cont, precum si alte dovezi de venituri au fost inlocuite de multe institutii financiare cu acordul de verificare a bazei de date ANAF.

Atat bancile cat si IFN-urile au inceput sa se bazeze pe identificarea veniturilor prin acordul de verificare la ANAF.

Bancile deja de cativa ani au trecut la aceasta optiune de analiza a veniturilor clientilor. Insa, au pastrat ca activa optiunea de a accepta si alte acte doveditoare ale veniturilor atunci cand clientii nu au venituri inregistrate la ANAF.

Mai nou si IFN-urile merg pe aceasta linie de verificare a veniturilor la ANAF.

Asadar, este perfect plauzibila aceasta doleanta a unor clienti de a accesa un imprumut rapid pe loc doar cu buletinul, cu aprobare imediata, atata timp cat persoanele respective sunt de acord cu verificarea ventiurilor la ANAF.

Un astfel de credit acordat pe loc implica totusi un contract facut cu o banca ori un IFN. Si bancile si-au imbunatatit vizibil timpii de acordare. Sunt celebre de acum cateva produse din piata bancara: credit pe repede inainte ING, creditul pentru realizari personale de la Banca Romaneasca, creditul pe loc de nevoi personale de la Raiffeisen Bank, etc.

Vezi si   Exista banci care acorda credite mai usor decat altele?

Oricum ar fi, la banca tot se alcatuite un dosar, iar pentru verificarea acestuia trebuie sa iei contact cu un reprezentant al banci.

Poti imprumuta online de la banca 5.000 de lei?

Exista si abordarea online la unele banci, abordare disponibila deocamdata doar clientilor cu state vechi, adica cei ce au conturi existente la aceste banci si cei ce isi incaseaza ventiurile prin respectivele banci.

Vezi si   Card de credit online rapid 2020

De acum nu mai este o optiune individuala a institutiilor financiare gradul de indatorare. Toate trebuie sa respecte prevederile referitoare la acest aspect.

Bancile insa nu isi asuma riscuri mari in privinta clientilor, mai ales daca vorbim de credite cu valori mari acordate pe termen lung.

Bancile in continuare sunt reticente in privinta clientilor inscrisi in baza de date a Biroului de Credit ca rau platnici.

Exista, e adevarat, permsiivitati si pentru cei cu istoric negativ, insa, celor inscrisi in Biroul de Credit bancile le acorda credite doar in cazuri exceptionale, ori ca sa-si echlibreze balanta riscurilor clientilor.

Altfel, daca esti client eligibil pentru banci, poti obtine usor un astfel de imprumut de 5.000 de lei.

Astfel de sume sunt disponibile la majoritatea bancilor comerciale.

La banci problema nu ar fi de limita maxima si mai de graba de prag minim.

Cu alte cuvinte, la banci este mai greu sa te imprumuti sume mici de bani, pentru ca bancile au de regula plafoane minime ridicate. Unele de exemplu acorda credite in cuantum de minim 10.000 lei, urcand pana la cateva sute de mii de lei.

Este usor de obtinut un credit de 5.000 de lei de la IFN?

In comparatie cu creditele bancare, imprumuturile nebancare sunt mult mai abordabile din acest punct de vedere.

Vezi si   Imprumut nebancar doar cu buletin

Chiar si cand un client are o eligibilitate scazuta el are inca speranta sa poata accesa de la IFN.

Referindu-ne la clientii care se imprumuta de la IFN, exista multe cereri care au la baza sume relativ mici de bani.

Multi se imprumuta online apeland in acest caz la sume de pana in 2.000 de lei.

Persoanele care doresc sa acceseze sume mai mari de bani, cum este cazul luat de noi astazi in disuctie – imprumutul rapid de 5.000 lei acordat doar cu buletinul, sunt mai putin numeroase, si au de regula o bonitate sustenabila.

La IFN-uri, aprobarea unui imprumut nu depinde in mod definitoriu de istoricul de creditare, de valoarea restantei persoanei, ori de nivelul scoringului din BC.

Vezi si   Bani imprumut cu istoric negativ - Avantaje si dezavantaje

La IFN-uri este esential venitul pe care il ai in prezent. Mai conteaza de asemenea sa ai un loc de munca care sa-ti aduca un venit optim in acord cu imprumutul solicitat. Astfel iti poti achita ratele lunare, fara dificultati.

Cand se intampla sa ai probleme cu banii si ai nevoie de 5.000 de lei, poti testa ambele variante de finantare, atat la banci cat si la IFN-uri.

Daca iti cunosti istoricul de creditare din Biroul de Credit si stii ca nu este unul pozitiv, nu ezita totusi sa apelezi la banci, ca nu se stie niciodata ce se poate intampla.

Bancile nu isi bazeaza aprobarea unui credit exclusiv pe istoricul din BC. Iau in calcul mult mai multi factori atunci cand iti verifica dosaul.

Fireste ca ai sanse mai mari sa te imprumuti la IFN daca te regasesti in situatia descrisa de noi anterior.

Vezi si   Credit fara verificarea Biroului de Credit ori CRC

IFN-urile nu sunt totusi permisive cu toti cei care apeleaza la ele. In fapt chiar si acestte societati resping multi clienti. Si aceste firme isi desfasoara activitatea in mod legal, sunt autorizate, monitorizate si verificate de Banca Nationala, deci trebuie sa respecte regulile si sa le aplice.

Sunt multe societati nebancare la care poti apela pentru un credit rapid de 5000 de lei acordat pe perioade mai scurte ori mai lungi de timp.

Tendinta generala in randul IFN-urilor este de marire a plafonului maxim de creditare si de crestere a perioade de acordare a imprumuturilor.

Multe societati nebancare si-au modificat produsele financiare in aceasta directie in ultimii ani.

De curand chiar cei de la Provident si-au marit pafonul de creditare, crescandu-l de la 15.000 la 20.000 de lei.

Dar, au mai fost si alte modificari spectaculoase in piata nebancara in ultimul timp: cei de la Viva Credit si-au transformat celebrul lor credit pana la salariu intr-o linie de creditare pe cinci ani. E adevarat ca de la Viva nu putem imprumuta 5000 de lei, pentru ca platfonul lor maxim este de 2.000 de lei.

Insa, exista alte posibilitati in piata nebancara pentru accesarea unui imprumut rapid de 5.000 lei:

  • Ferratum – cu imprumutul lor maxim de 10.000 lei
  • CreditFix – cu plafonul maxim la 10.000 lei
  • Credius – cu maximul de creditare ajuns la 40.000 lei
  • Cetelem – cu maximul la 225.000 lei
  • BRD Finance – cu maximul la 100.000 de lei
  • Unicredit Consumer Financing – cu limita maxima la 100.000 lei.
  • IFN Extra Finance – acorda prin intermediul creditului ExtraSimplu sume de 5.000 de lei.
Vezi si   Ai intarzieri?
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

GDRP | T&C | Privacy | Cookies