Imprumut de nevoi cu rate fixe

Last update: iulie 31, 2019

Creditul de nevoi personale de la BCR are acum rate fixe si comisioane 0

Cei de la BCR ne aduc in prim plan imprumutul pentru nevoi personale cu rate lunare fixe, bun in situatia in care ai planuri, dar n-ai bani.

Comision de analiza si de administrre 0 – aceasta este o alta veste buna pe care ne-o aduce acest produs financiar.

O alta veste buna este si faptul ca poti sa activezi optiunea de protectie extinsa in caz de situatii neprevazute.

Finantarea se obtine rapid, cu rate lunare fixe pe toata perioada de derulare a imprumutului de nevoi personale. Poti sa optezi si pentru o refinantare a altor credite, daca te intereseaza acest aspect. Refinantarea este avantajoasa atunci cand doresti sa strangi la un loc mai multe credite si eventual sa obtii si o suma in plus, pe langa creditul pe care doresti sa-l stingi.

Poti opta pentru un imprumut de nevoi personale ori o refinantare la alte credite de la alte banci si vei obtine urmatoarele avantaje la BCR:
– rate lunare fixe pe toata durata contractului de credit;
– nu ai comision de analiza
– nu ai comision de administrare
– banii ii obtii rapid si simlu
– nu ti se cere adeverinta de venit – datele despre venituri sunt colectate din baza de date ANAF, cu acordul tau expres;
– nu este nevoie de garantii.

Poti sa obtii si refinantare, caz in care discutam tot despre un credit de nevoi personale fara garantii. Dupa cum poti alege un card de credit ori un overdraft – o descoperire de cont.

Vezi si   Impresii credite BRD. Te intereseaza pentru nevoi personale ori pentru locuinta?

Poti imprumuta sume de pana la 110.000 lei, in functie de gradul tau de indatoare si de creditele pe care le detii in prezent. Perioada de creditare este de 5 ani pentru un imprumut de nevoi personale si poate ajunge pana la 10 ani in cazul refinantarile creditelor obtinute inainte de `1 octombrie 2011.

Creditul Divers BCR se acorda fara documente de venit, fiindu-ti necesar doar acordul de interogare a bazei de date ANAF.

In cazul in care esti angajat pe perioada determinata ori ai o vechime in munca mai mica de 12 luni, vei avea nevoie de adeverinta angajator si adeverinta de salariu.

Pentru pensionari, daca doresc sa accesez un imprumut de nevoi personale Divers BCR, le este necesar talonul de pensie si o decizie de pensionare definitiva.

Cum procedezi pentru a accesa un imprumut de nevoi personale Divers BCR?
– prezinti actele necesare solicitate
– ti se verifica bonitatea in functie de venituri si de suma pe care doresti s-o imprumuti
– ti se dau informatiile necesare in acord cu documentul ‘informatii standard la nivel european privind creditul pentru consumatori”; urmeaza semnarea cererii de credit, a contractului si a certificatului de asigurare.
– primesti banii in contul tau bancar.

Acest imprumut de nevoi personale Divers BCR accepta un singur coplatitor.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies