Imprumut la tine acasa

Last update: septembrie 30, 2020

Vrei sa ai banii in mana direct la tine acasa? Vezi detalii despre imprumutul care vine acasa

Cei de la Provident au in portofoliu un serviciu de gestionare la domiciliu a imprumutului, fapt ce iti ofera avantajul de a scapa de drumuri inutile si de operatii bancare cu care poate nu esti familiarizat.

Imprumutul care vine acasa nu este un produs in sine, ci este un produs financiar ca oricare altul, care are atasat un serviciu – serviciul de gestionare la domiciliu a creditului, serviciu optional de altfel.

Daca nu dispui de timpul necesar pentru a a merge la banca, pentru a-ti plati ratele, daca nu ai un cont bancar si nu esti familiarizat cu operatiile bancare, atunci cu siguranta acest serviciu de gestionare la domiciliu a imprumutului Provident ti se va parerea potrivit pentru tine.

Cand ai nevoie de bani rapid si dispui de timp putin, poti sa suni la cei de la Provident si sa soliciti un imprumut la care sa atasezi serviciul de gestionare la domiciliu (extra cost, adica cu un cost suplimentar).

Avantajele imprumutului la domiciliu de la Provident:
– primesti banii in 24 de ore
– ratele le platesti de acasa

Poti sa soliciti un credit Provident cu valoari intre 500 si 10.000 de lei. Daca optezi pentru acest serviciu optional de gestionare la domiciliu a imprumutului, primesti banii in 24 de h de la accesare.

Pentru orice produs Provident nu ai nevoie de garantii. Tot ce-ti trebuie sunt 2 acte: buletinul si dovada de venit (fluturas de salariu, cupon de pensie).

Vezi si   Vrei un imprumut rapid de pana la 10.000 RON? Baga-te in Hora!

Daca nu optezi pentru gestionarea la domiciliu a imprumutului, poti sa aplici online, unde vei obtine o pre-aprobare, urmand ca mai apoi sa fi sunat si sa ti se detalieze informatiile legate de imprumut.

Pentru a accesa acest imprumut care-ti vine acasa, poti sa accesezi online (VEZI DETALII), completand un formular simplu cu nume, prenume, mobil, telefon fix si email si sa astepti sa fi contactat. Alternativa este sa suni la numarul de telefon Provident 021 275 75 75, ori sa trimiti un SMS la 1805.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies