Acasă » Informative » Imprumuturi fara verificari la BC

Imprumuturi fara verificari la BC

Last update:

Singura sansa a unora dintre datornici de a obtine un imprumut este ca institutia careia i se adreseaza sa nu verifice Biroul de Credit.

Imprumuturi fara verificari la BC cauta acele persoane inscrise deja in Biroul de Credit cu restante. Este vorba de categoria rau-platnicilor, fosti clienti ai bancilor si ai IFN-urilor care,. in urma unor intarizeri mai mari de 30 de zile la plata ratelor, au fost raportati de institutiile financiare catre BC.

Accesarea unui imprumut de catre cei cu istoric negativ nu este deloc usoara, dar mai ales, nu este deloc ieftina.

Astfel, cand soliciti un credit fara verificare in Biroul de Credit de la IFN trebuie sa stii ca te asteapta dobanzi mari.

Multi cetateni sunt in cautare de oferte de credite fara verificare in Biroul de Credit.

Si cand spunem multi, chiar la asta ne referim, daca ne gandim ca numarul restantierilor a depasit in Romania 480.000 de persoane.

Majoritatea bancilor si o parte insemnata dintre IFN-uri nu acorda credite celor aflati in Biroul de Credit, avand un scoring negativ. Cu alte cuvinte, este greu ca restantier sa obtii un credit nou.

La nivelul lui 2022 sunt totusi o serie de institutii nebancare ce acorda credite si rau-platnicilor, adica celor inscrisi in BC ori CRC (Centrala Riscului de Credit).

Aceste societati financiare ce nu tin cont de scoringul din Biroul de Credit, au in oferta lor curenta credite ale caror dobanzi acopera riscul asociat acordarii.

Altfel spus, daca esti restantier si vrei un nou imprumut, poti sa apelezi la unele IFN-uri, insa, te va costa acest lucru.

Vezi si   Ce varsta trebuie sa am sa cumpar in rate din magazin?

Dobanzile practicata pentru aceste imprumuturi rapide si pentru restantieri sunt mari, de ordinul 2000 – 4000 % pe an.

Chiar daca aceste credite se acorda pe perioade scurte de timp, in cazul in care nu vei reusi sa rambursezi la timp, vei fi nevoit sa platesti penalizari.

De abia atunci o sa intelegi cam ce inseamna astfel de dobanzi, cand vei ajunge sa datorezi niste sume astronomice.

Institutiile financiare ce nu verifica Biroul de Credit sunt si cele ce au in portofoliu produse pentru care aplicarea reprezinta o formalitate.

Cu acte putine, cu conditii de eligibilitate precare, poti sa accesezi online fara batai de cap. Totul se reduce in fapt la costuri.

Si nici costurile nu sunt de speriat, daca nu ai de gand sa reesalonezi imprumutul si sa-l rostogolesti pentru perioade lungi de timp, fapt ce-ti va umfla suma datorata.

In 2022, scoringul din Biroul de Credit este o masura pe care aproape toate institutiile financiare o folosesc pentru a determina buna-credinta a clientilor sai.

Toate bancile solicita la acordare unui credit acordul tau pentru verificarea situatiei tale din Biroul de Credit.

Unele banci iau in considerare mai multe aspecte ale restantelor tale, nu doar scoringul.

Spre exemplu, cei de la Banca Transilvania ne informeaza ca: „Daca in prezent figurezi in sistemul de evidenta al Biroului de Credit, acest lucru nu inseamna in mod neaparat ca nu mai poti lua un credit de la Banca Transilvania.

In acest caz, vom analiza situatia ta materiala si familiala, alaturi de situatia prezentata in Biroul de Credite, pentru a determina daca esti eligibil pentru un nou credit, conform normelor si politicilor de creditare practicate de Banca Transilvania.”.

Vezi si   5 reguli importante pentru cei care vor bani urgent

Cand vine vorba de IFN-uri, si aici politicile sunt impartite.

De regula, cele care practica dobanzi rezonabile, comparabile cu cele practicate de banci pentru produse similare, solicita si verificarea scoringului in Biroul de Credit.

Chiar si dintre cele ce acorda credite rapide pe termen scurt exista unele societati ce verifica scoringul la Biroul de Credit.

Totusi, sunt cateva IFN-uri in piata care nu tin cont de informatiile din Biroul de Credit, nu solicita verificari, ba chiar specifica in descrierile produselor lor ca respectivele imprumuturi rapide sunt si pentru restantieri.

Cum gasiti IFN-urile ce nu verifica Biroul de Credit 2022?

In primul rand, trebuie sa va axati cautarile pe acele societati nebancare ce au in portofoliu produsele financiare de tip rapid, denumite generic <microcredite>.

Pentru a gasi un IFN ce acorda credite fara verificare in Biroul de Credit 2022, trebuie sa cititi cu atentie descrierile produselor de la fiecare societate in parte.

De regula, gasiti toate informatiile necesare in detalierea produselor de pe platformele online, la sectiunea <intrebari si raspunsuri>, ori <intrebari frecvente>.

Acum, trebuie sa mai stiti ceva, daca aveti restante si sunteti trecuti in Biroul de Credit cu un scoring negativ, insa, abaterile nu sunt atat de grave, iar motivele pentru care apareti pe acele liste negre sunt intemeiate, puteti sa apelati si la restul societatilor nebancare.

Din informatiile pe care le-am cules de la mai multe IFN-uri, majoritatea specifica acest lucru, anume ca, fiecare caz este analizat in parte, si in functie de felul restantelor, de motivele care le-au determinat, dar si de suma datorata, pot da veridicul.

Dintre IFN-urile prezente pe piata financiara din Romania ce acorda credite chiar si celor inscrisi in BC, mentionam: Viva Credit, Ferratum, IFN Extra Finance, Telecredit, Credius, CreditFix, etc.

(Visited 1.712 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies