Acasă » Facilitati » Imprumuturi rapide online. Afla micile secrete

Imprumuturi rapide online. Afla micile secrete

Last update:

Informatii detaliate despre imprumuturile rapide

Cea mai simpla cale de a surmonta un blocaj financiar este sa apelezi la acele Imprumuturile rapide oferite de catre IFN online.

Astfel de produse pot fi un real sprijin daca va aflati intr-un colaps financiar si sunteti in imposibilitatea de a apela la banci.

Milioane de oameni folosesc astfel de imprumuturi rapide. Indiferent pentru ce-ti trebuie banii, fie ca ai nevoie de cash, fie ca vrei sa-ti repari masina, sa-ti amenajezi locuinta, sa faci un cadou pentru o zi de nastere ori sa-ti acoperi o cheltuiala ce nu suporta amanare, imprumuturile rapide online iti ofera posibilitatea de a rezolva cu calm problema in cel mai scurt timp.

Iata care sunt printre cele mai populare imprumuturi rapide din piata

În Romania, imprumuturile rapide online sunt o modalitate excelenta de a face rost de bani atunci cand ai mare nevoie de ei.

Acest articol va va spune mai multe despre cum sa accesati credite rapide, de ce documente veti avea nevoie si care sunt conditiile.

Sunteti in cautarea unui imprumut rapid? Ai ajuns unde trebuie. Va oferim posibilitatea de a afla informatii utile despre imprumuturi rapide online, despre societatile care le au in portofoliu.

Va vom vorbi despre cele mai populare imprumuturi rapide din piata si despre documente necesare unei accesari rapide.

Cum accesezi imprumuturi rapide cand ai o nevoie urgenta?

Puteti accesa imprumuturi rapide de la una dintre IFN-urile cunoscute din piata.

Toate IFN-urile pe care noi le descriem sunt autorizate de catre BNR sa functioneze.

Va si recomandam sa apelati la institutii care functioneaza legal, sa nu incercati sa apelati la persoane care ofera bani imprumut.

De principiu, fiecare insitutie financiara are propria cale de accesare online pe care v-o pune la dispozitie.

imprumuturi rapide online

In esenta, e vorba de un formular cu rubrici de date personale, de venituri, de rate actuale la alte credite, tip contract de munca s.a.m.d. .

Puteti completa acel formular, incarcand totodata si documentele solicitate de institutie (pe langa buletin vi se mai solicita dovada de venit de cele mai multe ori care poate fi un extras de cont, fluturas de salariu, adeverinta de venit, cupon de pensie sau pur si simplu va dati acceptul pentru examinare la ANAF).

Si iata cum oferind toate aceste informatii si documente completate, scanae ori fotografiata, finalizati procesul de accesare online.

Ce tipuri de documente se solicita pentru un credit?

In functie de creditul dorit si de tipul de institutie la care apeleati, vi se va cere:

 • buletin (copie scanata ori fotografiata)
 • dovada de venit (extras de cont, adeverinta de venit, extract din REVISA, fluturas de salariu, cupon de pensie sau examinare ANAF)
 • examinare BC si CRC

Stim ca exista unele persoane ori firme care spun ca ofera credite fara verificare CRC, insa, mare grija la astfel de afirmatii. Aflati intai despre ce e vorba, daca societatea respectica functioneaza legal, inainte de a aplica pentru un imprumut.

Unii creditori solicita si alte acte pentru sustinerea bonitatii.

Daca vorbim de un imprumut de afaceri, atunci va vor fi necesare mai multe documente precum: contract, declaratie de impozit, licenta de afaceri, raport financiar anual etc.

Dar nu trebuie sa va ingrijorati, chiar daca nu cunostesti bine toti pasii, puteti apela la consultantii institutiilor spre a va indruma in timpul procesului.

Tipuri de imprumuturi rapide existe in piata din Romania

Exista doua tipuri mari de imprumuturi rapide, si anume: cele de nevoi personale si cele de afaceri.

Creditele de nevoi personale sunt accesibile persoanelor fizice care sunt in cautarea unei sume de bani rapid.

In cazul imprumuturilor pentru afaceri, acestea sunt solicitate de catre firme care doresc sa-ti extinda operatiunile ori sa-si imbunatateasca fluxul de numerar.

Vezi si   Credit urgent dar cu venituri certe

Ambele tipuri de imprumuturi ofera, de regula, rate ale dobanzii destul de mari comparativ cu creditele bancare traditionale.

In cadrul creditelor rapide destinate persoanelor fizice avem mai multe categorii, fiecare usor de accesat si de solicitat.

Procesul de aplicare simplu este o caracteristica tipica a imprumuturilor rapide online.

Rata dobanzii ramane ridicata indiferent de modul de accesare.

In fapt, costul ridicat al acestor produse financiar este determinat de riscurile mari pe care institutiile ce le ofera si le asuma.

Fiindca eligibilitatea este destul de lejera, riscurile asociate sunt ridicate.

Va imaginati ca o persoana cu un trecut slab de creditare, cu venituri mici si cu vechime redusa in munca, genereaza riscuri ridicate de neplata a ratelor.

Ei bine, aceste riscuri se traduc in costuri. Din acest motific vedem acele dobanzi care pe unii ii scandalizeaza in dreptul imprumuturilor rapide.

Avantajele si dezavantajele imprumuturilor rapide

Aceste imprumuturi ofera o serie de beneficii celor care le solicita:

 • acces rapid la bani
 • conditii de eligibilitate simplu de indeplinit
 • documente minime
 • analiza promta a cererii de credit
 • plan flexibil de rambursare.

Pe de alta parte, exista si dezavantaje care s-ar putea sa te faca sa te razgandesti sa accesezi imprumuturi rapide online.

Iata cateva dintre ele:

 • costurile ridicate
 • penalizarile mari.

Daca va doriti un imprumut dar nu va calificati pentru banca, puteti lua in calcul un astfel de produs.

Cum procedezi pentru o accesare benefica?

Analizati cu atentie mai multe oferte si cautati acele imprumuturi rapide convenabile pentru voi.

Obtinerea unui credit online rapid este o treaba simpla, dar care poate genera urmari nu tocmai fericite, daca nu esti pe deplin constient in ce te bagi.

Obtii un credit rapid in 10 minute si apoi, daca esti superficial in rambursare, pot trece ani sa scapi de datorii.

Nu miza pe oferte de genul fara venit, fara buletin, fara adeverinta etc.

Pana la urma, tu trebuie sa prezinti intotdeauna la accesare un act de identitate si o dovada de venit.

E adevarat ca unele intitutii pot fi mai maleabile decat altele, dar exista un minim de cerinte de la care nimeni nu face rabat.

Spre exemplu, determinarea gradului de indatorare este o operatiune obligatorie indiferent de imprumutul accesat.

Imprumuturi rapide online in 2023

Inceputul de an 2023 ne prinde in aceleasi conditii de cerere de credite ca si anul precedent: sunt la mare cautare imprumuturile rapide oferite online, doar in baza actului de identitate si a extrasului de cont.

Ce e nou in 2023? Nici nu stim cu ce sa incepem mai intai! Sunt atat de multe noutati in piata financiara de la 1 ianuarie 2023 ca nici nu stim cu ce sa incepem!

In primul rand, gradul de indatorare s-a limitat pentru unele credite imobiliare.

In al doilea rand, noile se intrevad la orizont noi amanari de rate.

Ei bine, nu stim inca care vor fi consecintele, si ne intereseaza in primul rand consecintele vis-a-vis de clienti, pentru ca, pana la urma, aceste masuri se vor reflecta intr-un fel sau altul si in dreptul clientului roman.

Trebuie sa treaca cateva luni pentru a observa care sunt directiile in piata, deocamdata avem multe necunoscute. Nici reactiile nu sunt numeroase. Vom vedea ce ne asteapta!

Deocamdata va pot spune ca imprumuturile rapide cu accesare online sunt inca in picioare si puteti apela la ele in situatiile de urgenta, cand aveti o problema cu lichiditatile.

Retineti ca si aceste forme de creditare cad sub incidenta limitarii gradului de indatorare.

Asadar, si societatile nebancare vor fi mai atente de acum inainte cu veniturile pe care le obtineti, pentru a va determina cu precizie gradul de indatorare.

IFN-uri care ofera imprumuturi rapide de nevoi

Printre IFN-urile care au in portofoliu astfel de imprumuturi rapide cu accesare online, amintim:

 • Credius – pune la dispozitia clientilor sume cuprinse intre 800 si 50.200 de lei, pe perioade de la 6 la 60 de luni. Aprobarea este rapida (Credius ne promite o analiza in 60 de minute a cererii de credit), se accepta venituri multiple, iar obligatoriu ramane doar buletinul – in cazul angajatilor care au veniturile inregistrate la ANAF. Beneficiile oferite de Credius sunt: rapiditate de accesare, grad ridicat de aprobare, transparenta. DAE-ul variaza la Credius intre 45,69% si 525,05% in functie de sumele accesate si de perioada de creditare.
 • Provident – ofera imprumuturi in cuantum de la 500 la 15.000 de lei, cu rambursare in rate lunare ori saptamanle. Imprumutul Provident se ofera fara garantii si fara giranti. Daca optezi pentru serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului, poti sa primesti banii rapid chiar la tine acasa.
 • Viva Credit – un alt IFN cu ofera de imprumuturi rapide accesabile 100% online. Cei de la Viva Credit ofera un imprumut de 3.000 de lei (fost lor credit pana la salariu transformat) si un credit de nevoi in cuantum de 20.000 (produs abia lansat in 2022. Creditul de 3.000 de lei se ofera fara giranti si fara garantii si are o dobanda de 4114%, insa in primele 30 de zile dobanda este 0 pentru clientii noi. Creditul de 20.000 de lei are o dobanda de 0,4% pe zi.
 • CreditPrime ofera o linie de credit de pana la 10.000 de lei cu derulare pe maxim 24 de luni. In primele 30 de zile dobanda este 0% pentru clientii aflati la prima accesare. Creditele lor sunt usor de obtinut. Rata dobanzii este fixa de 0,5% pe zi, DAE-ul ajungand la 450,75% pe an.
(Visited 635 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies