Acasă » Facilitati » Imprumuturi rapide cu acordare online

Imprumuturi rapide cu acordare online

Last update:

Inca exista cerere masiva in piata de credite rapide online, multe dintre ele venind din partea celor inscrisi in BC ca restantieri

Inceputul de an 2019 ne prinde in aceleasi conditii de cerere de credite ca si anul precedent: sunt la mare cautare imprumuturile rapide acordare online, doar in baza actului de identitate si a extrasului de cont.

Ce e nou in 2019? Nici nu stim cu ce sa incepem mai intai! Sunt atat de multe noutati in piata financiara de la 1 ianuarie 2019 ca nici nu stim cu ce sa incepem! In primul rand, gradul de indatorare s-a limitat. In al doilea rand, noile taxe impuse in sectorul bancar, taxe legate ombilical de ROBOR. Ei bine, nu stim inca care vor fi consecintele, si ne intereseaza in primul rand consecintele vis-a-vis de clienti, pentru ca, pana la urma, aceste masuri se vor reflecta intr-un fel sau altul si in dreptul clientului roman.

Trebuie sa treaca cateva luni pentru a observa care sunt directiile in piata, deocamdata avem multe necunoscute. Nici reactiile nu sunt numeroase. Vom vedea ce ne asteapta!

Deocamdata va pot spune ca imprumuturile rapide cu acordare online sunt inca in picioare si puteti apela la ele in situatiile de urgenta, cand aveti o problema cu lichiditatile. Retineti ca si aceste forme de creditare cad sub incidenta limitarii gradului de indatorare. Asadar, si societatile nebancare vor fi mai atente de acum inainte cu veniturile pe care le obtineti, pentru a va determina cu precizie gradul de indatorare, avand in vedere limitarea care a intrat in viguare de la 1 ianuarie 2019.

Vezi si   Oferte rapide de credite de la IFN

Asadar, incepand din prima zi a anului 2019, sintagma ‘doar cu buletinu’ devine una utopica, asociata cu creditele rapide. De ce? Pentru ca, nu vor mai exista credite acordate doar in baza buletinului, avand in vedere strictetea impusa pe limitarea gradului de indatorare.

Si totusi, exista posibilitatea sa accesati un credit online urgent, in conditii lejere, doar cu un simplu extras de cont si o copie scanata ori fotografiata dupa buletin.

Printre IFN-urile care au in portofoliu astfel de imprumuturi rapide cu acordare online, amintim:

  • Credius – pune la dispozitia clientilor sume cuprinse intre 1.000 si 40.000 de lei, pe perioade de la 20 la 60 de luni. Aprobarea este rapida (Credius ne promite o verificare in 60 de minute a cererii de credit), se accepta venituri multiple, iar obligatoriu ramane doar buletinul – in cazul angajatilor care au veniturile inregistrate la ANAF.
  • Provident – ofera imprumuturi in cuantum de la 500 la 15.000 de lei, cu rambursare in rate lunare ori saptamanle. Imprumutul Provident se acorda fara garantii si fara giranti. Daca optezi pentru serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului, poti sa primesti banii in 48 de ore de la accesare chiar la tine acasa.
  • Telecredit – un alt IFN cu ofera de imprumuturi rapide acordate 100% online. Sumele oferite sunt de la 100 la 2.000 de lei, pe perioade scurte de pana la 30 de zile. Pentru accesare trebuie sa ai peste 18 ani, sa ai un venit stabil din salariu ori pensie, un telefon mobil activ si o adresa de email valabila. Pentru acordarea online ti se solicita copii dupa cartea de identitate si o copie olograf (printata si semnata de mana pe fiecare pagina) a acordului de consultare, transmitere si prelucrare a informatiilor din baza de date ANAF.
  • Ferratum ofera credite de la 200 la 10.000 de lei (primul credit are o valoare maxima de 1.900 lei). Poti solicita creditul online ori prin SMS (daca esti deja client). Ca sa accesezi un credit Ferratum ai nevoie de: venituri lunare, un telefon mobil si o adresa de email, poza buletin si dovada venituri.
(Visited 450 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies