Acasă » Facilitati » Oferte rapide de credite de la IFN

Oferte rapide de credite de la IFN

Last update:

Celor ce cauta sa se imprumute rapide le spunem ca in 2023 sunt destule IFN-uri ce acorda astfel de produse financiare

Ofertele de credite nebancare de tip rapid sunt in 2019 sunt destul de cautate de cei ce vor sa faca rost de bani urgent, fara multe formalitati, fara multe acte.

Este adevarat ca sunt multi care cauta din start credite fara acte, insa va spunem de pe acum ca nu exista asta. Orice societate financiara atunci cand iti acorda un imprumut se va asigura ca ai posibilitatea sa-l rambursezi.

Asta inseamna ca iti verifica macar ultima luna de incasari, prin solicitarea extrasului de cont bancar in care iti incasezi veniturile.

Evident, nu in toate cazurile aceste alegeri sunt fericite, pentru ca aceste credite rapide Hora Creditnebancare este indicat sa le accesez doar in situatii de urgenta, nu pentru orice fleac, pentru orice lipsa de cash.

In fine, este destul de greu sa tragi si linie intre limita nevoilor adevarate si cele inchipuite, pentru ca fiecare isi cunoaste nevoile. Dar, este bine sa fiti cu bagare de seama atunci cand accesati credite rapide.

Fiind unele dintre cele mai permisive produse financiare din piata, aceste imprumuturi nebancare nu-ti da batai de cap din punct de vedere birocratic. Nu te incurci in acte, in adeverinte, in comisioane, in asigurari, etc.

De regula costurile sunt fixe, fara comisioane, iar actele sunt putine. Pe langa ca se solicita acte putine (de regula doua), acestea ti se solicita in forma scanata ori fotografiata.

Buletinul si extrasul de cont sunt printre cele mai frecvente cerinte pe care IFN-urile le solicita la accesarea creditelor IFN rapide in 2023.

Totusi, este bine sa fiti atenti la costurile creditelor IFN, pentru ca uneori acestea pot fi ridicate.

Din acest punct de vedere, ar fi mai bine sa vedeti daca va calificati pentru creditele de la banci. Avantajele creditelor bancare deriva in primul rand din costurile mai scazute, daca ne raportam la creditele de la IFN.

Printre cele mai cunoscute IFN-uri ce acorda credite rapide IFN:

– Credius – o societate nebancara cu un comportament flexibil la care puteti apela chiar daca sunteti inscris in Biroul de Credit ca restantier. Aceasta societate ofera credite fara adeverinta de venit, insa solicita sa prezinti o dovada a unor venituri obtinute, acest lucru demonostrandu-ti bonitatea ta de client responsabil. Credius are o serie de produse financiare, printre care si cele de tip credite rapide nebancare. Din aceasta categorie regasim in oferta Credius: creditele mici pe termen scurt, creditele online si creditele pentru bunuri.

– iCredit este o alta societate ce acorda credite rapide in trei pasi simpli. Cei de la iCredit au marit in ultima vreme limita superioara a imprumutului, ducand-o la 6000 de lei, precum si varsta maxima necesara – aceasta fiind de 85 de ani. Imprumuturile celor de la iCredit sunt cu gestionare la domiciliu, consultantii societatii deplasandu-se la tine acasa si ajutandu-te cu tot procesul de creditare, de la accesare pana la plata ratelor.

– Viva Credit este una din cele mai cunoscute societati din piata financiara nebancara specializata in produsele financiare de tip rapid. Clientii celor de la Viva Credit beneficiaza de garantia unor costuri transparente, de rapiditate si comoditate in accesare. Daca esti la primul imprumut solicitat la acest IFN, beneficiezi de dobanda 0, adica nu exista costuri pentru prima accesare.

– Hora Credit ofera imprumuturi pe termen usor de accesat. Suma maxima pe care o poti solicita nu depaseste 10.000 de lei, insa totul se deruleaza simplu, iar banii doriti iti sunt livrati in cont intr-un timp foarte scurt. Poti aplica online, fara intermediari, fara batai de cap, nu se solicita giranti si nici garantii. Costul imprumutului este fix, pentru a-ti calcula costul trebuie doar sa utilizezi calculatorul pus la dispozitie pe pagina de garda a platformei online a IFN-ului.

(Visited 663 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies