Pot accesa un credit ori deschide un cont bancar fara drum la banca?

Last update: mai 18, 2020

Exista posibilitatea de a lua un imprumut ori a deschide un cont curent online pentru persoanele fizice la First Bank.

First Bank pune la dispozitia clientilor o aplicatie First Videobank.

Pentru un pachet de cont curent, costurile asociate depunerii si incasarii de numerar sunt zero, iar plata interbancara in lei si in valuta prin winbank de asemenea nu te costa nimic.

Pentru a opta pentru un astfel de pachet de cont curent, trebuie sa urmezi pasii din formularul online dedicat acestor produse.

La primul pas, trebuie sa completezi date legate de nume, numar de telefon mobil, tip de afacere, localitatea de domiciliu, denumirea companiei, CUI/CIF.

Apoi, trebuie sa confirmati daca detineti un token necesar semnarii documentelor in format digital.

Urmeaza sa raspundeti la intrebarea daca cifra de afaceri este sub pragul de 500.000 lei, si eventual daca sunteti asociat, administrator ori titular in cadrul afacerii pe care o detineti.

First Bank, dupa cum stiti este o banca aparuta relativ recent in peisajul financiar romanesc.

Aceasta banca ofera un serviciu unic in peisajul financiar romanesc, si anume, consiliere video pentru accesarea produselor aflate in portofoliul sau.

Persoanele fizice, dar si cele juridice pot sa intre in video call cu un reprezentant al bancii First Bank, scapand astfel de deplasarea la banca.

Prin intermediul video call-ului, persoanele fizice pot accesa credite de nevoi personae, carduri de cumparaturi ori pot deschide un cont curent.

Persoanele juridice pot de asemenea, prin intermediul video call-ului sa solicite un produs special pentru afaceri aflat in portofoliul bancii: credite pentru capital de lucru ori overdraft sau sa beneficieze de oferta pachetului de cont curent.

Vezi si   Imprumut bancar BCR - acte necesare

Produse destinate persoanelor fizice

Creditul de nevoi personale accesibil prin video call de la First Bank presupune sa ai venituri mai mari de 2.000 de lei, iar veniturile tale sa fie inregistrate la ANAF.

In afara de asta, trebuie sa nu ai restante la credite anterioare ori la cele actuale.

Pentru utilizarea platformei ce sa va sta la dispozitie cu consiliere video si audio, trebuie sa fiti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale bancii.

Cardul de credit de la First Bank necesita un venit de minim 800 de lei, venituri inregistrate la ANAF si sa nu ai restante active.

Cardurile disponibile sunt Visa Franklin si Exclusiv Gold.

Pentru accesarea unui pachet de cont si depozite nu vi se impun ventiuri minime ori alte conditii de eligibilitate. Trebuie doar sa furnizati datele personale, numarul de telefon, adresa de email si CNP-ului si de asemenea sa fiti de acord cu termenii de utiizare si conditiile de generale de utilizare a platformei video si audio. PLus de asta, trebuie sa luati la cunostinta nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies