Pagina de autor – Monica A.

Autor – dr. ing. Monica A. – Om cu experienta in statistica si modelare numerica

Aceasta platforma va aduce informatii utile din domeniul financiar.

Doresc sa va aduc in atentie cele mai proaspete informatii despre bancile si IFN-urile din Romania. Veti gasi aici multe dintre ofertele bancare si nebancare prezentante in detaliu: conditii de eligibilitate, mod de accesare, costuri, informatii specifice.

As vrea sa va tin la curent cu ultimele noutati din piata financiara romaneasca.

Voi analiza pentru voi in continuare ofertele noi aparute atat la banci cat si la IFN-uri.

Daca ati citit ceva din platforma, ati observat probabil ca sunt multe informatii utile aici. Am incercat pe cat posibil sa tinem pasul cu schimbarile legislative si cu toate noutatile de acest gen ce au legatura intr-un fel sau altul cu piata financiara.

Ma adresez indeosebi oamenilor ce cauta informatie imbracata intr-un mod mai prietenos decat ceea ce ofera bancile si IFN-urile.

Am hotarat ca in timp sa incerc sa creeze instrumentele necesare unei mai bune comunicari cu cei ce ne citesc, de aceea va invit sa-mi trimiteti observatiile voastre, pentru a corecta ori pentru a completa unele articole.

Despre mine va pot spune ca sunt absolventa a Universitatii din Bucuresti. Am un doctorat in Modelare Numerica. Imi place sa lucrez cu numere, cu statistici, imi place sa modelez fenomene.

Am crescut inconjurata de matematica si am iubit-o dintotdeauna. Imi plac lucrurile logice si imi place sa caut solutii multiple la varii probleme.

De asemenea, am facut si doi ani de drept insa n-am finalizat facultatea din motive personale.

Pe scurt:

Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele… Si internetul.

De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.