Acasă » Facilitati » Credit fara verificarea Biroului de Credit ori CRC

Credit fara verificarea Biroului de Credit ori CRC

Last update:

Ai dori un credit fara verificare in Biroul de Credit? S-ar putea sa gasesti intelegere la institutiile care nu consulta nici BC si nici CRC.

Atunci cand scorul tau nu-ti permite obtinerea facila a unui imprumut, poti apela la acele societati care nu examineaza Biroul de Credit. Sunt destule IFN-uri aflate in aceasta situatie. Poti compara registrul BNR cu cei care isi aduc contributia la statistica la BC.

Dificil sa gasesti un credit fara Biroul de Credit in 2024? Noi simplificam informatiile astfel incat sa pricepi mai usor cum stau faptele.

Iti oferim solutii clare la problemele tale, indiferent daca ai nevoie de un credit in 5 minute, asa cum ne promit cei de la Ferratum, in 10 minute la MobileCredit, Raiffeisen ne asigura ca vom avea banii in cont in 10 minute, 15 minute Mozipo, in 60 de minute Credius sau in 2 ore Viva Credit.

Cel mai probabil vei gasi un credit fara consultarea Broului de Credit 2024 daca apelezi la IFN-urile axate pe imprumuturi ipotecare ori microfinantare.

Avand in vedere ca sunt cca 44 de IFN-uri ce transmit informatii la Biroul de Credit, putem presupune ca restul nu o fac. Restul fiind in jur de 120.

Dupa statistica BNR, in 31.01.2024 erau 165 IFN in registrul general al societatilor active cu portofoliu activitati multiple de creditare, plus cateva institutii care acorda doar credite de consum (3), finantarea tranzactiilor comerciale (1), factoring (2), leasing financiar (9), emitere garantii (2). La acestea se mai adauga si institutiile din registrul special, in total vreo 80 la numar. E adevarat ca majoritatea celor din registrul special sunt societati de leasing.

Scazand din acest numar cele 51 IFN-uri ce isi aduc contributia la BC, obtinem numarul de peste 100 de institutii la care pot apela cei aflati in Biroul de Credit.

Ca sa nu mai punem la socoteala Casele de Amanet, societatile de leasing ori C.A.R.-urile, mii de institututii in total.

Ce persoane sunt interesate de obtinerea unui credit fara verificare in Biroul de Credit?

Doresti sa accesezi un credit fara Biroul de Credit 2024? Este posibil sa-l primesti daca ti-ai stins datoria din trecut si ti-ai corectat venitul.

Exista o tendinta in piata de a oferi clementa celor care, desi raportati la BC, si-au onorat obligatiile financiare si au azi un grad mic de indatorare.

Am observat ca sunt institutii financiare care pun conditia sa ai cel putin un an trecut bun de creditare si de plata, altele merg pe doi ani fara penalizari.

Daca esti temerar si cauti totusi sa iei un credit rapid fara verificare BC, te sfatuim sa fii prudent cu privire la costuri.

Ideea e sa-ti fi achitat intre timp acele datorii si sa ai in prezent un grad mic de indatorare.

Iata cum, cei care intarzie mai mult de 30 de zile cu plata unei rate au toate sansele sa se regaseasca in Biroul de Credit in baza de date.

De aceea, majoritatea institutiilor transmit informatii catre aceasta societate si la fel procedeaza si o parte dintre Institutiile Financiare Nebancare.

Ei bine, aceste persoane incearca sa faca rost de bani de la alte institutii din piata care admit un scoring inferior.

Cate persoane sunt inregistrate in Biroul de Credit?

Conform statisticilor BNR, numarul persoanelor din Biroul de Credit era in ianuarie 2024 de 485.839, in scadere fata de luna anterioara cand se inregistra un numar de 486.097 de persoane raportate.

Dar, spre deosebire de luna august, in aceste doua luni se inregistreaza o scadere.

Insa, daca comparam cu ce se intampla cu un an in urma, in mai 2021 cand erau 483.707 datornici, putem spune ca suntem pe o evolutie asemanatoare.

Asa cum incepuse in august, cu trecere peste 500000 de persoane, era de asteptat la o crestere si in lunile urmatoare. Iata ca nu a fost asa, fapt de altfel imbucurator.

Evolutia celor raportati la BC din ultimele luni ne arata viariatii mici de maxim cateva mii de persoane. In ultima luna variatia a fost, de exemplu, de 258 persoane.

Evolutia celor din Biroul de Credit - 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023 - 2024

Valoarea insumata a obligatiilor datorate este de 6.380 miliarde lei (nivelul ianuarie 2024). Din noiembrie 2023 pana in nianuarie 2024 avem crestere de aproximativ 4.7 milioane lei.

Iata ca in luna ianuarie 2024 inregistram o crestere a volumului datoriilor comparativ cu lunile anterioare cand notasem variatii nesemnificative.

Nu este totusi o crestere importanta, fiind chiar de inteles in contextul actual, conform datelor din anii anteriori.

Toate aceste persoane raportate in trecut spera sa gaseasca un credit fara verificare in Biroul de Credit ori CRC ca rezolvare imediata la problemele lor actuale.

Ce solutii au la indemana cei raportati la Biroul de Credit

Poti accesa un credit fara consultarea Biroului de Credit 2024 de la unele institutii nebancare, IFN-uri care nu verifica scoringul in BC.

Altminteri, cei cu datorii mari in trecut cauta credite fara verificare in CRB 2024 ieftine, produse adecvate pe termen mare, cu rate mai mici.

In CRC – Centrala Riscului de Credit (fosta CRB) ajungi daca ai avut credite mai mari de 20.000 de lei.

Am vazut cu totii anunturi de genul “oferim credite fara verificare in CRC”. N-ar strica sa ne uitam atent la costuri pentru a nu avea surprize ulterior.

Nu toate institutiile financiare coopereaza cu CRC, de aceea pentru unele credite nu se impune verificarea.

Un exemplu elocvent ar fi microcreditele, produsele al caror cuantum nu depaseste cateva mii de lei. Si, din acest motiv, nu este cazul de verificari la CRC.

Unele institutii si-au nuantat atitudinea fata de datornici, asadar ai putea sa gasesti intelegere pentru obtinerea unui credit chiar daca esti raportat la BC. Ideea ar fi aceea ca, daca a trecut o perioada insemnata de cand ti-ai stins datoria, chit ca esti inca in BC, poti solicita un imprumut pe baza unei bonitatii excelente pe care o ai azi.

Daca stii ca apari in Biroul de Credit cu datorii, ai tot interesul sa cercetezi care institutie te mai poate imprumuta.

Printre IFN-urile care nu verifica biroul de credite se numara indeosebi acele institutii axate pr microcreditare.

Optiunea unora de a obtine direct un credit fara Birou de Credit 2024 este si ea fezabila, tinand cont ca inca mai sunt oferte de acest gen in piata.

Pentru a scuti timp pretios in ceea ce priveste analiza acestor societati tolerante, poti lua legatura cu un broker de credit si sa-l lasi sa se ocupe de accesare in loc tau. Fireste, acest serviciu este oferit contra cost.

Exista sansa aprobarii unui credit fara Biroul de Credit?

Obtinerea unui credit fara verificare in Biroul de Credit este fezabila, daca te adresezi unei societati financiare adecvate.

Riscurile asumate de societatile ce permit astfel de accesari se traduc indeosebi in dobanzi mari, de aceea e nevoie de precautie.

Putem deduce astfel ca acolo unde intalnim dobanzi mari, exista sansa sa primeasca datornici la creditare.

credit fara Biroul de Credit 2024

Multe din intrebarile ce vin pe adresa noastra sunt legate de Biroul de Credit.

Tot mai multe persoane vor sa afle la ce societati sa apeleze pentru a obtine un credit, ei regasindu-se in baza de date a Biroului de Credit si a CRC.

“Vreau un credit dar sunt in Biroul de Credit” – aceasta este o formulare frecvent intalnita de noi in mesajele primite.

“As dori sa ma imprumut fara Biroul de Credit pentru ca am avut in trecut intarzieri la rate si am fost raportat.”

Altii ne transmit ” doresc un credit fara verificare in Biroul de Credit pana la urmatorul salariu”.

Adevarul este ca poti cauta mult si bine pe internet pentru a gasi o societate care sa acorde credite fara consultarea Biroului de Credit. Sau poti cauta din start contributorii la Biroul de Credit si ai rezolvat din sart problema.

De ce? Pentru ca, pana si IFN-urile se feresc sa admita clienti debitori, dintr-un motiv foarte simplu: riscurile de neplata asociate unor astfel de clienti sunt deosebit de mari. Uneori nici dobanzile mari nu acopere asemenea riscuri.

Poti accesa de la IFN-uri credite fara verificare in BC?

In primul rand, e adevarat, exisata unele IFN-uri care acorda credite fara verificarea Biroului de Credit.

In al doilea rand, insa, multe dintre aceste societati nebancare vin cu specificatii precise in privinta datornicilor: sa-si fi achitat datoria, aceasta sa nu fi depasit o anumita suma, conditiile in care a ajuns in Biroul de Credit sa nu fi depins unilateral de el, etc.

Multe dintre IFN-uri care admit debitori, acorda credite online. Procedura este simpla si nu implica cine stie ce cunostinte tehnice ori economice.

In plus, fiecare IFN are pe platforma digitala proprie un calculator care iti permite sa-ti calculezi costurile asociate imprumutului dorit. Pasii sunt clar explicati, iar costurile sunt transparente.

Cum ii selecteaza IFN-urile pe datornici? Dupa ce criterii ofera aceste societati un credit fara verificare in Biroul de Credit?

Selectia se face de regula si in functie de bonitatea actuala a clientului.

Fiind inscris in BC pentru ca la un moment dai ai avut ceva probleme financiare, dar intre timp ti-ai platit datoria, daca venitul ti-a crescut simtitor, si esti in stare sa-ti rambursezi in conditii optime un viitor imprumut, atunci cu siguranta IFN-ul nu va avea nimic impotriva sa-ti acorde suma dorita de bani.

Vestea buna este ca poti procura un credit fara verificarea Biroului de Credit in 2024 de la unele institutii nebancare.

Iata si cateva IFN-uri la care poti apela: Viva Credit, Credius, CreditFIx, Fast Finance, Mogo IFN, Axi Card etc.

Viva Credit – ofera o linie de creditare pe 5 ani, in cuantum de maxim 5000 de lei (20.000 daca alegi noul produs al celor de la Viva Credit). Daca achiti in prima luna, dobanda este 0. Nu ti se solicita adeverinta de venit, nici garantii si nici giranti. Creditul se acorda in totalitate online. Pentru accesare trebuie sa ai un venit stabil.

Credius – este un IFN ce ofera credite cu valoare mai mare, in cuantum de la 800 lei la 50.250 de lei, pe perioade de la 6 la 60 de luni. Cei de la Credius impun sa ai minim o luna vechime in munca. Sunt admise foarte multe tipuri de venituri.

CreditFix – are doua tipuri de credite, unul rapid si unul de nevoi personale. Imprumutul de la CreditFix are valoarea maxima de 10.000 de lei si o perioada de accesare de pana la 12 luni.

Fast Finance – ofera creditul urgent fara garantii in cuantum de la 1.500 la 15.000 de lei. Perioada de finantare este intre 3 si 36 luni. Se solicita buletin, extras de cont cu ultimul venit incasat, card de salariu sau de pensie, adeverinta de venit. Imprumutul cu garantii imobiliare ofera sume de pana la 450.000 de lei, cu dobanda fixa. Sunt acceptate toate formele de venituri.

Mogo IFN – va pune la dispozitie un credit cu garantie auto, dar si un credit auto. Creditul cu garantie auto este o solutie de luat in seama atunci cand detii o masina personala. Partea pozitiva este ca poti sa utilizezi in continuare masina pe perioada contractului de imprumut. Asadar, vorbim auci de un fel de amanet fara deposedare. In orice caz, pentru accesare trebuie sa detii venituri, sa ai o varsta intre 20 si 70 de ani si sa fii cetatean roman. Creditul cu garantie auto poate ajunge pana la 70500 de lei, iar creditul auto pana la 60000 lei. Ambele oferte au perioada de rambursare de maxim 60 de luni.

Axi Card – este un alt produs care in aparenta este disponibil si celor raportati la BC. Suma maxima disponibila la Axi Financie este de 4.000 de lei. Totusi Axi Finance nu spune clar ca acorda credite fara verificare in BC.

Ce reprezinta Biroul de Credit?

Biroul de Credit nu ar trebui privit ca un fel de sperietoare pentru clienti. El este o societate care colecteaza date referitoare la clienti in scopul determinarii posibilitatii de rambursare, a gradului de indatorare, a riscului asociat dar si pentru o crestere a calitatii produselor financiare.

Ce trebuie sa stiti despre Biroul de Credit 2024 este ca vorbim de o societate pe actiuni care activeaza cu parteneri asociati.

Catre aceasta societate sunt raportate persoanele cu intarzieri mai mari de 30 de zile la plata unei rate, ori cele care au intarzieri la stingerea unor datorii de pe carduri, ori cele care comit fraude cu carduri.

In Biroul de Credit, odata ce ai fost raportat, vei sta timp de 4 ani, perioada socotita din momentul in care ti-ai achitat datorita.

Poti sa soliciti verificarea informatiilor despre tine, efectuand o cerere simpla. Poti sa o trimiti online ori prin posta catre adresa aceste societati.

Odata intrat in vizorul celor de la Biroul de Credit iti va fi dificil sa contractezi un nou imprumut.

Depinde si de valoarea scoringului, pentru ca unii au avut intarzieri mari pe perioade lungi de timp, iar altii au intarziat cateva zile peste limita admita, iar suma datorata a fost redusa.

Ce reprezinta Centrala Riscului de Credit?

CRC-ul – Centrala Riscului de Credit (fosta CRB) este o structura care centralizeaza si stocheaza informatii despre debitorii care au beneficiat de credite ori altfel de angajamente in cuantum mai mare de 20.000 de lei.

De aceste informatii din CRC beneficiaza persoanele declarante (instiutii de credite) si BNR-ul.

Pe de alta parte, IFN-urile sunt mult mai ingaduitoare cu cei raportati, fiind mult mai usor sa obtii un credit de la aceste firme.

Nu inseamna ca IFN-urile in totalitatea lor nu verifica informatiile din BC, ori ca nu consulta situatia din CRC.

Sunt si IFN-uri care consulta informatiile din BC, dar cum spuneam mai sus, ele trec mai usor peste anumite aspecte legate de debitori.

Care sunt conditiile accesarii unui credit fara verificare in BC?

Pentru a avea acces la un credit fara consultarea Biroului de Credit 2024, trebuie in primul rand sa indeplinesti niste conditii sumare:

 • varsa de minim 18 ani (la unele IFN-uri varsta minima este de 24 ori 25 de ani)
 • sa ai un act de identitate valabil
 • venit ce poate fi justificat printr-un act

De asemenea, pentru aprobare nu trebuie sa astepti mult, mai ales daca tu oferi de la inceput informatii reale, corecte.

Chiar daca esti debitor, mai bine spui asta de la inceput, in special daca esti presat de timp sa faci rost urgent de bani.

Prin urmare, cu cat oferi mai multe informatii corecte si iti expui situatia intr-un mod cinstit, cu atat vei obtine mai rapid imprumutul, iar IFN-urile vor fi mai ingaduitoare.

Sumele de bani pe care le poti imprumuta de la IFN nu sunt mari.

De regula, credite fara garantii nu ofera sume mari de bani, pentru ca riscurile asociate sunt mari.

Imprumutul maxim pe care le poti accesa de la un IFN, sunt in jur de 1.000 – 15.000 lei.

Ia aminte cand te imprumuti, sa nu-ti depasesti capacitatea financiara.

Daca nu-ti permiti sa rambursezi ceea ce imprumuti, cu siguranta te vei afunda si mai tare in datorii in loc sa iesi la liman.

Cum trebuie sa procedeze persoanele cu scor slab pentru a obtine un nou imprumut?

Primul pas pe care trebuie sa-l faci catre un credit, in cazul in care esti rau platnic, trebuie sa alegi un IFN care nu consulta Biroul de Credit. Dupa ce ai identificat societatea nebancara, procedeaza la accesarea online a imprumutului.

Fii atent la costuri!

Aspecte pe care trebuie sa le cunosti

Nu te arunca inainte sa cunosti toate datele:

 • vezi ce acte ti se cer, care sunt conditiile de eligibilitate,
 • care este dobanda (compara doar dobanda anuala efectiva pentru a avea o imagine clara a costurilor totale),
 • daca sunt comisioane, asigurari, alte taxe
 • ce fel de dobanda practica respectiva societate (fixa sau variabila)
 • in ce moneda ti se ofera creditul (daca e in lei, gradul de indatorare e 40%, daca e alta valuta, 20%)
 • cat sunt penalizarile, pentru ca in unele cazuri pot fi foarte mari.

Abia dupa ce ai toate datele, poti sa continui cu accesarea.

La fel de important este si faptul ca IFN-urile ce ofera imprumuturi fara consultatea Biroului de Credit ori a Centralei Riscului de Credit, vor iti cunoasca bonitatea.

Pentru fiecare client societatile financiare efectueaza o analiza de risc, tinand cont de mai mult factori (scoringul din BC, veniturile actuale, gradul de indatorare, varsta, situatia familiei, etc).

Tu, in calitate de client, trebuie sa-ti focusezi atentia mai degraba pe costurile asociate, si mai putin pe timpul de accesare.

Altminteri, nu trebuie sa te incante ca poti imprumuta 10.000 de euro in 2 ore, daca va trebuie sa rambursezi 15.000 de euro intr-o luna.

Fii atent la penalizari! De regula, penalizarile sunt cele care dau batai de cap clientilor.

Penalizarile – principala problema a celor raportati la BC

Multe persoane dintre cele care se plang de creditele nebancare sunt afectate de penalizari.

Odata reesalonat un astfel de credit, costurile asociate sunt destul de mari, greu de suportat pentru aceasta categorie de clienti – abonatii creditelor rapide.

Este bine de stiut ca interogarea Biroului de Credit (BC) si a Centralei Riscurilor de Credit (CRC) o poate face atat orice institutie financiara.

Cu alte cuvinte, nimeni nu poate obliga un IFN sa nu-ti acorde un credit chiar daca ai ai fost raportat la Biroul de Credit – daca esti catalogat drept datornic.

In lumina celor discutate, sa accesezi un credit fara consultarea Biroului de Credit nu este dificil, mai ales daca dispui in prezent de venituri suficiente – poti solicita usor un credit nebancar fara adeverinta  – chiar si IFN-urile controleaza veniturile prin ANAF.

Una peste alta, aceasta societate – Biroul de Credit – este una cu un cuvant greu de spus in accesarea creditelor.

Cel mai bine e sa nu ajungi in situatia de datornic, sa ai grija sa-ti platesti ratele la timp.

Iar daca, dintr-un motiv clar nu reusesti sa-ti achiti ratele, macar anunta creditorul pentru a gasi impreuna o solutie multumitoare pentru ambele parti.

Au aparut IFN-uri noi in piata care nu examineaza BC?

Apar tot timpul IFN-uri noi care nu controleaza BC. Astfel de solutii sunt ispititoare pentru cei care spera sa nu le fie analizat trecutul de creditare.

Fiind obisnuiti in ultimii ani cu o frecventa de aparitie mare a IFN-urilor noi, majoritatea cu conditii facile de accesare, romanii se intreaba daca printre noile IFN-uri aparute in piata sunt si dintre cele care nu examineaza BC.

Oamenii au trecut cumva de la euforia unei avalanse de IFN-uri ce apareau pe banda rulanta in anii trecuti, la preocuparea gasirii unei societati noi care sa le indeplineasca dezideratele.

In ultimii ani au fost inregistrate la BNR multe IFN-uri, unele atipice pentru piata romaneasca, altele cu portofoliu similar cu majoritatea celor existente.

Din informatiile de la BNR (registrul generazl IFN), in 2019 au fost inregistrate patru societati, pe domeniul activiati multiple de creditare, este forma de Unit Credit garanti IFN, din Bucuresti, Transilvania Garant IFN, tot din Bucuresti, 3MSolvency Capital IFN, din Bucuresti si Instant Credit Grup IFN din Suceava.

Pe demeniul creditelor de consum, a fost inregistrata societatea Rapida Loans IFN, cu sediul in Bucuresti.

Despre ultima dintre cele mentionate, Rapida Loans IFN, va putem spune ca solicita din partea clientilor sa aiba “un trecut de credit excelent”, si de asemenea specifica sa aiba un grad de indatorare de maxim 40%.

Despre UniCredit Garanti IFN va putem spune ca are in oferta doar garantii pentru achizitii publice, pentru ministerul finantelor publice, pentru AFIR, etc.

Transilvania garant IFN se ocupa tot cu garantiile, titlul lor de reclama fiind “un garant care te respecta”.

Printre IFN-urile noi cu portofolii inovatoare, amintim aici Credissimo IFN – ce ofera credite online intr-o forma avansata tehnologic (transformat recent – in aprilie 2020 in Money-Mat IFN – specializat in aprobarea de credite imobiliare), Mogo IFN (ofera credite cu garantie auto), Ecofinance (linie de credit), Vivus – 4Finance (exista Zaplo la noi si Vivus in alte tari, intre timp Zaplo a disparut din piata romaneasca), SMS Credit, Money fast credit IFN etc.

Cei de la Credissimo IFN s-au bucurat de un real succes in piata, fiind o societate nebancara apreciata pozitiv de clienti. Partea atractiva venita de la acest IFN a fost rapiditatea cu care ofera imprumuturi online. Credissimo IFN online este una dintre cele mai populare oferte din acesta bransa.

O alta solutie de finantare o putem intalni la Credola IFN. Cei de la Credola IFN sunt aparuti de cativa ani in piata. Este axata pe credite de consum si microfinantari, dar au si alte produse financiare in portofoliu.

Pro Vital Credit IFN este un alt IFN de top, cu un background de succes. Furnizeaza imprumuturi simplu de accesat. La Pro Vital Credit IFN veti gasi intelegere, fie ca sunteti persoana fizic, fie ca aveti o afacere a voastra.

Recent aparuta in piata este si Sfera Credit IFN (ianuarie 2023). Acest IFN pare si el unul destul de tolerant cu cei care au avut probleme in trecut cu rambursarile. Desi nu ofera suma mari imprumut, in caz de nevoie poti apela la Sfera Credit, mai ales daca nu ai un background pozitiv.

Pe final de an trecut au aparut: Plus Credit IFN, Maxim Capital IFN, Colibri Credit IFN.

In 2024 avem doar 3 institutii nebancare inregistrate la BNR, este vorba despre Caterpillar Financiar Services Poland SP.Z.O.O – Sucursala Romania IFN, Real Capital Investement IFN si Safety Finance IFN.

Multi se intreaba cum si de unde mai pot accesa credite nebancare pentru debitori, avand in vedere faptul ca nu au mai fost lansari vizibile de noi IFN-uri pe acest segment permisiv de creditare.

Exista alte societati cu o mai mare experienta in piata la care inca puteti apela, chiar daca ati avut in trecut probleme cu rambursarea unui credit.

Pentru mai multe informatii puteti consulta informarile privind activitatea desfasurata de CRC – Centrala Riscului de Credit si fisierul central al creditelor FCC.

Intrebari frecvente despre accesarea unui credit fara verificare in Biroul de Credit

Ce reprezinta un credit fara verificare in Biroul de Credit?

Acesta este un produs financiar ce se poate obtine fara verificarea trecutului de creditare in Biroul de Credit. Cu alte cuvinte, poti imprumuta fara ca institutia in cauza sa solicite raportul din BC, fara sa-ti cunoasca scorul FICO.

Cati bani poti obtine printr-un imprumut fara Biroul de Credit?

Sumele pe care IFN-urile care nu verifica Biroul de Credit le pun la dispozitie nu sunt mari, ele pot varia de la 100 la 10.000 de lei. Vorbim de credite obtinute fara garantii. In cazul in care ai nevoie de sume mari de bani, te poti orienta catre creditele garantate.

Biroul de Credit este similar cu CRC?

NU! Biroul de Credit este o societate ce a luat nastere la initiativa unor institutii financiare si care ofera informatii actualizate legate de persoanele fizice care au contractat candva un credit, un card, etc. CRC – Centrala Riscului de Credit (fosta CRB) este o structura gospodarita de BNR, ce ofera informatii despre riscul de credit al unor persoane fizice ori juridice ce au contractat candva credite mai mari de 20.000 lei.

Exista credite fara verificare in Biroul de Credit oferite pe 5 ani?

Daca vorbim de creditele negarantate, perioadele de rambursare sunt mai mici, uneori nu depasesc cateva luni. Orientandu-ne insa catre credite garantate putem gasi si intervale mai mari de rambursare. Din punct de vedere al impovararii financiare este bine sa optam pentru intervale mai lungi de stingere a datoriilor pentru a obtine rate cat mai scazute.

Daca sunteti interesati de institutii financiare care nu consulta Biroul de Credit, puteti urmari periodic lista celor ce transmit informatii catre BC. Acolo veti gasi toate institutiile care solicita la accesare scorul de credit.

(Visited 26.947 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

9 COMENTARII

 1. Biroul de credit face o discriminare majora…la fiecare interogare, chiar daca nu ti se acorda un cred, FiCO scor scade si astfel ajubgem in ipostaza de a fi obligati sa luam de la ifn-uri.

 2. Doresc un credit dar sunt în biroul de credite.
  Am 68 ani pensionara 1499 lei. am datorii. cu o finanțare de 12000 RON, scap de datorii și pot plătii o singura rata.Toate IFN urile m-au refuzat. Oare noi nu putem avea o șansă???? Nastase Elena.va rog ajutati-ma.

 3. Buna ziua. Doresc sa ma indrumati pentru accesarea unui credit de 6000 de lei. Sunt salariat cu contract de munca in Romania dar sunt in Biroul de Credit si sunt respins de majoritatea institutiilor financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies