Acasă » Facilitati » Bani imprumut fara verificari ANAF. Noutati 2024

Bani imprumut fara verificari ANAF. Noutati 2024

Last update:

Poti dispune de un credit fara verificare ANAF daca ai posibilitatea sa dovedesti in alt mod ca detii venituri stabile. Apelezi rapid la unele IFN-uri.

Unele persoane, desi obtin venituri, acestea nu sunt declarate la ANAF, ori sunt declarate ulterior incasarii. In aceasta situatie, o dovada de venit de la angajator este suficienta pentru a solicita un imprumut.

Exista si venituri care se platesc la sursa, iar cei care ar trebui sa achite darile aferente intarzie cu plata lor. In acest caz este complicat sa furnizezi o dovada. Totusi, nu mai sunt atat de multe venituri neinregistrate la ANAF, de cand persoanele ce obtin venituri din activitati independente isi declara apriori castigurile anuale, urmand ca la inceputul anului urmator sa se faca reglarea.

Vrei sa obtii un credit fara verificare ANAF? De principiu este simplu daca ai documente care sa certifice ca ai fost remunerat pentru activitatea depusa.

Poti imprumuta sume de 500 – 50.000 lei chiar si de la IFN in conditii laxe si fara dovezi suplimentare de castig.

Ne-am propus astazi sa descoperim impreuna cum poti obtine un credit rapid fara ANAF si ce documente iti trebuiesc pentru a-l accesa.

Acest tip de imprumut este disponibil pentru cei care au nevoie de bani rapid si nu doresc sa treaca prin verificarea ANAF.

Eliminarea acestui tip de verificare presupune o alta forma de identificare a venitului, pentru ca la urma urmei indatorarea nu trebuie sa depaseasca pragul stabilit.

Si aici trebuie sa delimitam clar datornicii ANAF, adica cei care fug de verificare din acest motiv, si persoanele care obtin totusi ventiuri netrecute prin filtrul ANAF.

Ce este creditul fara verificare ANAF?

Creditul fara verificare ANAF este un tip de credit rapid ce nu impune verificarea ANAF. Acest lucru inseamna ca banca sau institutia financiara nu va analiza situatia ta fiscala.

In schimb, se va baza pe alte examinari, o alta dovada de venit, istoricul creditelor sau istoricul de plata a utilitatilor.

Exista categorii sociale care obtin venituri neinregistrate la ANAF in timp real. Indeosebi aceste persoane intampina probleme cu obtinerea unui imprumut.

Din fericire, in mare parte problema s-a rezolvat pentru persoanele care obtin venituri din activitati independente. Aceste persoane depun pana in mai un formular la ANAF prin care isi apreciaza veniturile pe anul in curs. Anul urmator lucrurile se regleaza si de asemenea se platesc taxele aferente.

E de la sine ca acest sistem permite si acestor persoane sa se imprumute, verificarea la ANAF nemaifiind o problema.

Iata, deci, ca si cei care lucreaza independent pot prezenta o dovada de venit in timp real, aceasta fiind furnizata de ANAF.

Dar, e bine sa intelegeti ca aprobarea nu se face doar in baza unei atare analize, ci presupune indeplinirea mai multor cerinte.

Plus de asta, cum zice un proverb romanesc “daca nu ajunge, mai ramane”, este bine sa analizati temeinic nevoia inainte de a ajunge indatorat.

Cum poti obține un credit fara verificare ANAF?

Inainte ca bancile si o parte dintre IFN-uri sa incheie acorduri de colaborare cu ANAF, pentru dovedirea veniturilor se cerea adeverinta de venit ori de salariu, fluturas de salariu ori cupon de pensie.

Astfel de acte ingreunau procesul de accesare al creditelor si mareau substantial perioadele de acordare.

Intre timp, toate bancile au aderat la aceasta forma de investigare a bonitatii. Insa, unele dintre ele si-au pastrat si alte cai de examinare a veniturilor, fie prin adeverinta de venit, fie direct din contul bancar, daca aceste persoane isi incaseaza veniturile prin respectivele banci.

IFN-urile, in schimb au ramas la fel de ingaduitoare pe partea de eligibilitate. Majoritatea au mai multe forme de analiza a veniturilor din care poti alege.

Pentru a obține un credit fara verificare ANAF, urmeaza acesti pasi:

 • Cauta institutiile financiare care ofera credit fara verificare ANAF.
 • Analizeaza ofertele si alege una care ti se potriveste cel mai bine.
 • Completeaza cererea de credit si depune-o impreuna cu documentele necesare.
 • Asteapta raspunsul bancii sau institutiei financiare.
 • In cazul in care ti se aproba imprumutul, semneaza contractul si ridica banii.

Cei care spera la accesarea unui credit rapid fara ANAF probabil ca au intampinat probleme cu tipurile de venituri acceptate de banci.

De altfel, categoria aceasta de persoane nu este neaparat lipsita de venituri. Unii obtin venituri din alte surse, altii nu stiu cum functioneaza verificarea ANAF.

Unii dintre ei chiar au conturile blocate si sunt in imposibilitatea de a arata un extras pentru identificarea veniturilor.

Apoi, cu sau fara ANAF, orice credit necesita verificarea veniturilor pentru stabilirea gradului de indatorare.

Vrei un credit rapid fara ANAF? Foarte bine, il poti obtine cu conditia sa dovedesti ca ai alte venituri care sa-ti acopere gradul de indatorare.

Dar nu doar aceste probleme ii macina pe unii romani, mai sunt si cele legate de trecutul de creditare.

Poti fii eligibil pentru un imprumut rapid fara ANAF atata timp cat esti un contribuabil corect.

Cum iti dovedesti veniturile fara verificare la ANAF?

Va intrebati daca puteti sa obtine un credit fara verificare a venitului? Exista cateva posibilitati de a va realiza obiectivul.

In primul rand puteti apela la IFN-urile care nu sunt atat de rigide in privinta venitului. In al doilea rand, puteti apela la Casele de Amanet – aceste societati sunt interesate de valoarea bunului pe care il vei amaneta si mai putin de bonitatea ta.

Ar mai fi si solutia oferita de C.A.R.-uri, unde, mai nou, ai posibilitatea de a deveni membru intr-un timp scurt, beneficiind astfel de unele avantaje printre care si de un imprumut dedicat.

Acordarea unui credit de nevoi personale este conditionata de banca ori IFN de existenta unui venit si de un scoring pozitiv in Biroul de Credit.

Verificarea de venituri se face, pentru cei ce obtin venituri din salarii ori din pensii, prin intermediul ANAF, la cererea expresa (acordul scris, poate fi si semnat electronic) a clientului.

Doar cei care nu au veniturile inregistrate la ANAF pot sa aduca acte doveditoare ale veniturilor, respectiv o adeverinta de salariu (in formatul standard al fiecarei institutii financiare, ce poate fi download-ata de regula de pe platforma online a acesteia).

imprumuturi fara verificare anaf

Cu actul de identitate si cu acordul de verificare a veniturilor la ANAF, orice cetatean poate sa acceseze un credit, atata timp cat se incadreaza in limitele gradului de indatorare si are un scoring bun in Biroul de Credit.

Ca sa punem punctul pe i, cei care cauta un credit pentru datornicii ANAF au la idemana IFN-urile pentru care este suficient un extrasul de cont ca verificare a bonitatii.

Daca ai nevoie de sume mari de bani la cine apelezi?

Majoritatea bancilor ofera sume mari imprumut clientilor, insa, maximul acordat depinde de regula de veniturile acestora.

Ofertele de credite facilel din portoliul bancilor sunt dublate de verificarile de venituri, iar produsele puse la dispozitia clientilor pot avea dobanda fixa ori variabila.

Persoanele cu venituri inregistrate la ANAF nu trebuie sa mai duca grija inspaimantatoarei adeverinte de venit, bancile nu mai pretind acest act de cand au incheiat acordul cu cei de la ANAF pentru verificarea bonitatii clientilor.

IFN-urile sunt impartite in privinta inspectarii veniturilor, unele merg pe verificarea la ANAF, altele merg pe extras de cont bancar, altele solicita inca adeverinta de salariu, cupon de pensie ori alte dovezi de venituri.

Insa, pentru orice persoana care are venituri inregistrate la ANAF este mult mai simplu sa opteze pentru varianta verificarii directe a ventiurilor, dandu-si acordul in scris pentru aceasta operatiune. Se elimina astfel niste pasi care de regula intarziau foarte mult procesul de acordare.

Chiar si persoanele ce obtin venituri din activitati independente pot sa-si dea acordul pentru verificarea ventiurilor la ANAF, pentru ca, aceste persoane isi declara estimativ veniturile pentru anul in curs.

Un credit rapid fara ANAF se poate obtine doar in cazul in care iti poti demonstra veniturile obtinute.

Verificarea veniturilor prin ANAF – ipoteze

Unori exista situatii financiare dificile greu de depasit. Nevoile de bani pot fi multiple: pentru o interventie chirurgicala, pentru o lucrare dentara de urgenta, pentru un aparat electrocasnic indispensabil etc.

Cand acestor situatii complicate li se adauga altele din trecut, lucrurile pot fi si mai greu de rezolvat.

Unii clienti nu se tem doar de verificarea ANAF, vor sa acceseze credite fara verificarea Biroului de Credit ori a CRB.

Ce stim cu siguranta este ca numarul persoanelor raportate este in crestere, chiar una insemnata daca ne uitam la ultimele rapoarte.

In ultima perioada au iesit din piata mai multe IFN-uri, iar cele ramase nu si-au redus dobanzile, ba unele dintre ele chiar au crescut usor costurile asociate creditelor nebancare.

Creditele pentru debitori s-au rarit si ele, probabil ca urmare a monitorizarii mai atente a BNR.

Bancile, intre timp, au devenit mai flexibile in privinta creditarii in lei. Volumul creditelor in lei a crescut semnificativ in ultimii ani, pe cand cel al creditelor in euro sunt in continua scadere.

Credit fara verificare la ANAF puteti accesa de la banca, daca dovediti cu certitudine ca aveti ventiuri constante permanente.

Sunt banci care accepta diurna ca venit principal, dar sunt si alte banci ce iau in calcul diurna ca venit secundar.

Obtinerea unui credit cu venituri din dividende este iarasi de interes pentru unele persoane.

Oferte de la IFN fara verificare ANAF

 • imprumuturile care presupun existanta unui extras de cont unde iti incasezi veniturile
 • prezenta unui fluturas de salariu ori a unui cupon de pensie
 • adeverinta de salariu

Cu bancile ne-am lamurit: de la BRD la ING, de la BCR la Banca Transilvania, de la Raiffeisen la CEC Bank, creditele accesibile sunt o realitate, concretizata insa de acordul clientului de verificare a veniturilor la ANAF.

Aceasta forma de verificare a redus semnificativ timpii de acorda ai imprumuturilor. Din acest motiv obtinerea unui credit rapid a devenit o pura formalitate, mai ales daca apelezi la IFN.

Accesarea unui imprumut rapid fara ANAF presupune ca ai cel putin o adeverinta de venit, un copon de pensie sau orice alta dovada din partea angajatorului. Sau in cazul bancilor este nevoie sa incasezi salariul intr-un cont la acea institutie. Fireste ca incasand luna de luna o suma de bani, banca va avea incredere sa-ti acorde creditul rapid fara ANAF.

Sunt mai multe IFN-uri care acorda credite fara verificare ANAF. Aceste institutii isi bazeaza analiza bonitatii pe acte alternative de venit, precum: adeverinta de salariu, fluturasul de salariu, fise fiscala, contracte de colaborare, cupon de pensie etc.

Oferte IFN fara ANAF

Credit 7 – 3.000 de lei pentru o perioada de 30 de zile, oferta noua 2024

Credit YES – pana la 15.000 de lei imprumut pentru perioada mai mare

Viva Credit – 5.000 sau 20.000 de lei cu extras de cont si venit minim de 700 lei

Hora Credit – 10.000 de lei cu aprobare rapida, avantajos pentru primele 2 luni.

Ocean Credit – poti accesa pana la 12.000 de lei in diferite variante, cu avantaje pentru sumele mai mari de 10.000 de lei.

CreditFIX – sume de pana la 10.000 de lei cu dobanda fixa, si bonificatii daca rambursam la timp.

Credius – poti imprumuta pana la 50.250 lei pentru 5 ani, cu o poza proprie, cu aprobare in 5 minute.

Ce fel de venituri accepta bancile?

 BancaTipuri de venituri acceptate
1BRDsalarii, tichete de masa, pensii, rente viagere, drepturi de autor
2B Tsalarii si venituri asimilate salariilor, pensii
3Raiffeisensalarii, pensii, drepturi de autor, venituri din profesii liberale
4OTPsalarii, pensii, rente viagere, drepturi de autor
5BCRsalarii, tichete de masa, contracte de mandat ori management, drepturi de proprietate intelctuala, rente viagera
6INGsalarii, pensii

Cum poti obtine bani fara verificare ANAF mai usor?

In cazul in care esti intr-o situatie materiala dificila si te-ai gandit sa apelezi la un imprumut,trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

 • Alege un creditor de incredere: Cauta un creditor care are o reputatie buna si care ofera conditii de creditare clare si transparente.
 • Completeaza cererea corect si integral: Este important sa completezi toate detaliile cererii de credit pentru a evita intarzierile sau respingerea cererii.
 • Furnizeaza documentele necesare: Chiar daca documentatia este redusa, este important sa pui la dispozitie toate actele necesare cererii de credit pentru a evita intarzierile sau respingerea cererii.
 • Verifica conditiile de rambursare: E bine sa intelegi conditiile, inclusiv cele referitoare la rambursare. Uneori pot aparea comisioane de rambursare ce pot varia ca valoare in functie de vechimea imprumutului si de timpul ramas pana la inceheierea contractului.
 • Urmeaza procedura: Respecta procedura de aplicare si rambursare a creditului, pentru a evita intarzierile sau neplacerile.

Dar sa “nu punem caii inaintea boilor” si sa pastram ordinea in care noi v-am sugerat sa va analizati sistuatia economica. Vedeti cum stati, cat va permiteti sa imprumutati si abia apoi e cazul sa va ingrijorati daca vi se acorda sau nu imprumutul.

Intrebari frecvente despre creditele online fara verificare ANAF

Ce sume poti imprumuta apeland la un credit rapid fara ANAF?

Sumele la care ai acces depind in mod concret de nivelul venitului tau si de gradul de indatorare.

Ce acte solicita institutiile financiare pentru dovedirea veniturilor?

Fiecare institutie are politica proprie de creditare. Unele IFN-uri acorda credite fara ANAF, doar in baza unui extras de cont, altele pretind adeverinta de venit, cuponul de pensie ori fluturasul de salariu.

Cat costa un credit fara verificare ANAF?

Nu exista diferente de costuri intre un astfel de imprumut si restul produselor aflate in portofoliul unei institutii financiare. Costul este similar cu cel acordat persoanelor ce-si justifica veniturile prin investigarea ANAF.

Creditul fara verificare ANAF este mai degraba o aspiratie a clientilor decat o o optiune de creditare disponibila in portofoliile unor institutii. Exista totusi posibilitatea de analizare a veniturilor in alt mod, lucru confirmat de noi in articolul de mai sus.

Desi poate parea o solutie tentanta pentru multi, trebuie sa tineti cont de faptul ca aceasta optiune vine cu o serie de expuneri. Va recomandam sa va informatii temeinic inainte de a solicita un imprumut, indiferent de forma lui si de avantajele pe care le ofera.

(Visited 6.611 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies