Acasă » Facilitati » Bani imprumut fara verificari ANAF

Bani imprumut fara verificari ANAF

Last update:

Credit fara verificare ANAF? Da! Este un deziderat actual al celor lipsiti de venituri sustenabile. Se poate obtine totusi?

Cei ce spera la accesarea unui credit rapid fara ANAF cu siguranta au probleme cu veniturile acceptate de banci.

De altfel, categoria aceasta de persoane nu este neaparat lipsita total de venituri. Unii obtin venituri din alte surse, altii nu stiu cum functioneaza verificarea ANAF.

Unii dintre ei chiar au propriri pe salariu si sunt in imposibilitatea de a arata un extras de cont pentru identificarea veniturilor.

Apoi, cu sau fara ANAF, orice credit necesita verificarea veniturilor pentru stabilirea gradului de indatorare.

Vrei un credit rapid fara ANAF? Foarte bine, il poti obtine cu conditia sa dovedesti ca ai alte venituri care sa-ti acopere gradul de indatorare.

Dar nu doar aceste probleme ii macina pe unii romani, mai sunt si cele legate de istoricul de creditare.

Poti fii eligibil pentru un imprumut rapid fara ANAF atata timp cat ai dovada unor venituri impozabile sau taxabile.

Credit fara verificare ANAF – se poate obtine cu adevarat?

Va intrebati daca puteti sa obtine un credit fara verificare a venitului? Exista cateva posibilitati de a va realiza obiectivul. In primul rand puteti apela la IFN-urile care nu sunt atat de rigide in privinta venitului. In al doilea rand, puteti apela la Casele de Amanet – aceste societati sunt interesate de valoarea bunului pe care il vei amaneta si mai putin de bonitatea ta.

Acordarea unui credit de nevoi personale este conditionata de banca ori IFN de existenta unui venit si de un scoring pozitiv in Biroul de Credit.

Verificarea de venituri se face, pentru cei ce obtin venituri din salarii ori din pensii, prin intermediul ANAF, la cererea expresa (acordul scris, poate fi si semnat electronic) a clientului.

Vezi si   Imprumut pe loc in cateva ore ori in aceeasi zi

Doar cei care nu au veniturile inregistrate la ANAF pot sa aduca acte doveditoare ale veniturilor, respectiv o adeverinta de salariu (in formatul standard al fiecarei institutii financiare, ce poate fi download-ata de regula de pe platforma online a acesteia).

imprumuturi fara verificare anaf

Cu actul de identitate si cu acordul de verificare a veniturilor la ANAF, orice cetatean poate sa acceseze un credit, atata timp cat se incadreaza in limitele gradului de indatorare si are un scoring bun in Biroul de Credit.

Daca ai nevoie de sume mari de bani la cine apelezi?

Majoritatea bancilor ofera sume mari imprumut clientilor, insa, maximul acordat depinde de regula de veniturile acestora.

Ofertele de credite cu buletinul din portoliul bancilor sunt dublate de verificarile de venituri, iar produsele puse la dispozitia clientilor pot avea dobanda fixa ori variabila. In ultima vreme se merge mai mult pe dobanda fixa.

Persoanele cu venituri inregistrate la ANAF nu trebuie sa mai duca grija inspaimantatoarei adeverinte de venit, bancile nemaisolicitand acest act de cand au incheiat acordul cu cei de la ANAF pentru verificarea bonitatii clientilor.

IFN-urile sunt impartite in privinta inspectarii veniturilor, unele merg pe verificarea la ANAF, altele merg pe extras de cont bancar, altele solicita inca adeverinta de salariu, cupon de pensie ori alte dovezi de venituri.

Insa, pentru orice persoana care are venituri inregistrate la ANAF este mult mai simplu sa opteze pentru varianta verificarii directe a ventiurilor, dandu-si acordul in scris pentru aceasta operatiune. Se elimina astfel niste pasi care de regula intarziau foarte mult procesul de acordare.

Chiar si persoanele ce obtin venituri din activitati independente pot sa-si dea acordul pentru verificarea ventiurilor la ANAF, pentru ca, aceste persoane isi declara veniturile estimative pentru anul in curs.

Vezi si   Finantare in rate lunare ori saptamanale?

Un credit rapid fara ANAF se poate obtine doar in cazul in care iti poti justifica in alt mod veniturile certe.

Verificarea veniturilor prin ANAF – beneficii

Masurile luate de BNR coroborate si cu aceasta inspectare a veniturilor la ANAF au determinat scaderea numarului de restantieri din 2021 pana in 2022.

De cativa ani numarul restantierilor era in crestere, iata ca in acest an s-a schimbat ceva in acest sens. Avem restantieri mai putini.

Unii clienti nu vor doar sa nu li se verifice veniturile la ANAF, vor sa acceseze credite fara consultarea Biroului de Credit ori a CRB.

Pe de alta parte, efectele masurilor BNR privitoare la reducerea dobanzilor nu au dat mari roade. In ultima perioada au iesit din piata mai multe IFN-uri, iar cele ramase nu si-au redus dobanzile, ba unele dintre ele chiar au crescut usor costurile asociate creditelor nebancare.

Creditele pentru rau platnici s-au rarit si ele, probabil ca urmare a scaderii numarului de restantieri din piata. Sunt putine IFN-uri care mai accepta persoanele cu istoric negativ, unele pastrandu-si in continuare obisnuinta de a nu consultanta Biroul de Credite.

Bancile, intre timp, au devenit mai flexibile in privinta creditarii in lei. Volumul creditelor in lei a crescut semnificativ in ultimii ani, pe cand cel al creditelor in euro sunt in continua scadere.

O consecinta a acestei cresteri este datorata si unor conversii masive ale creditelor in franci elvetienii catre moneda nationala (vezi preluarea Volksbank si Bancpost de catre Banca Transilvania).

Credit fara verificare la ANAF puteti accesa de la banca, daca dovediti intr-un alt mod ca aveti ventiuri constante permanente.

Sunt banci care accepta diurna ca venit principal, dar sunt si alte banci ce iau in calcul diurna ca venit secundar.

Vezi si   Te intereseaza un credit non stop? Poti obtine bani 24/7?

Obtinerea unui credit cu venituri din dividende este iarasi de interes pentru unele persoane.

Oferte de la IFN fara verificare ANAF

  • imprumuturile care presupun existanta unui extras de cont unde iti incasezi veniturile
  • prezenta unui fluturas de salariu ori a unui cupon de pensie
  • adeverinta de salariu

De la BRD la ING, de la BCR la Banca Transilvania, de la Raiffeisen la Idea::Bank, creditele cu buletinul sunt o realitate, concretizata insa de acordul clientului de verificare a ventiurilor la ANAF.

De curand au existat si niste probleme legate de verificarile la ANAF, insa, atata timp cat exista un act semnat din partea clientului, client care isi da acordul expres in acest mod, nu are de ce sa apara probleme.

Obtinerea unui imprumut rapid fara AANF presupune ca ai cel putin o adeverinta de venit, un copon de pensie sau orice alta dovada din partea angajatorului. Sau in cazul bancilor este nevoie sa incasezi salariul intr-un cont la acea institutie. Fireste ca incasand luna de luna o suma de bani, banca va avea incredere sa-ti acorde creditul rapid fara ANAF.

Ce fel de venituri accepta bancile?

 BancaTipuri de venituri acceptate
1BRDsalarii, tichete de masa, pensii, rente viagere, drepturi de autor
2B Tsalarii si venituri asimilate salariilor, pensii
3Raiffeisensalarii, pensii, drepturi de autor, venituri din profesii liberale
4OTPsalarii, pensii, rente viagere, drepturi de autor
5BCRsalarii, tichete de masa, contracte de mandat ori management, drepturi de proprietate intelctuala, rente viagera
6INGsalarii, pensii
(Visited 3.216 times, 6 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies