Acasă » Facilitati » Bani imprumut fara verificari

Bani imprumut fara verificari

Last update:

Sunt multi romani care vor sa acceseze un credit fara verificare ANAF, ori BC, fiecare avand motivele sale.

Acordarea unui credit de nevoi personale este conditionata de banca ori IFN de existenta unui venit si de un scoring pozitiv in Biroul de Credit.

Verificarea de venituri se face, pentru cei ce obtin venituri din salarii ori din pensii, prin intermediul ANAF, la cererea expresa (acordul scris, poate fi si semnat electronic) a clientului.

Doar cei care nu au veniturile inregistrate la ANAF pot sa aduca acte doveditoare ale veniturilor, respectiv o adeverinta de salariu (in formatul standard al fiecarei institutii financiare, ce poate fi download-ata de regula de pe platforma online a acesteia).

Cu actul de identitate si cu acordul de verificare a veniturilor la ANAF, orice cetatean poate sa acceseze un credit, atata timp cat se incadreaza in limitele gradului de indatorare si are un scoring bun in Biroul de Credit.

Majoritatea bancilor ofera sume mari imprumut clientilor, insa, maximul acordat depinde de regula de veniturile acestora.

Ofertele de credite cu buletinul din portoliul bancilor sunt dublate de verificarile de venituri, iar produsele puse la dispozitia clientilor pot avea dobanda fixa ori variabila. In ultima vreme se merge mai mult pe dobanda fixa.

Persoanele cu venituri inregistrate la ANAF nu trebuie sa mai duca grija inspaimantatoarei adeverinte de venit, bancile nemaisolicitand acest act de cand au incheiat acordul cu cei de la ANAF pentru verificarea bonitatii clientilor.

IFN-urile sunt impartite in privinta inspectarii veniturilor, unele merg pe verificarea la ANAF, altele merg pe extras de cont bancar, altele solicita inca adeverinta de salariu, cupon de pensie ori alte dovezi de venituri.

Vezi si   Ce poti face cand vrei bani cat mai repede cu putinta?
Vezi si   Card de credit online rapid 2020

Insa, pentru orice persoana care are venituri inregistrate la ANAF este mult mai simplu sa opteze pentru varianta verificarii directe a ventiurilor, dandu-si acordul in scris pentru aceasta operatiune. Se elimina astfel niste pasi care de regula intarziau foarte mult procesul de acordare.

Chiar si persoanele ce obtin venituri din activitati independente pot sa-si dea acordul pentru verificarea ventiurilor la ANAF, pentru ca, aceste persoane isi declara veniturile estimative pentru anul in curs.

Masurile luate de BNR coroborate si cu aceasta inspectare a veniturilor la ANAF au determinat scaderea numarului de restantieri din 2018 pana in 2019 cu peste 100.000 persoane.

De cativa ani numarul restantierilor era in crestere, iata ca in acest an s-a schimbat ceva in acest sens. Avem restantieri mai putini.

Unii clienti nu vor doar sa nu li se verifice veniturile la ANAF, vor sa acceseze credite fara consultarea Biroului de Credit ori a CRB.

Pe de alta parte, efectele masurilor BNR privitoare la reducerea dobanzilor nu au dat mari roade. In ultima perioada au iesit din piata mai multe IFN-uri, iar cele ramase nu si-au redus dobanzile, ba unele dintre ele chiar au crescut usor costurile asociate creditelor nebancare.

Creditele pentru rau platnici s-au rarit si ele, probabil ca urmare a scaderii numarului de restantieri din piata. Sunt putine IFN-uri care mai accepta persoanele cu istoric negativ, unele pastrandu-si in continuare obisnuinta de a nu consultanta Biroul de Credite.

Bancile, intre timp, au devenit mai flexibile in privinta creditarii in lei. Volumul creditelor in lei a crescut semnificativ in ultimii ani, pe cand cel al creditelor in euro sunt in continua scadere.

Vezi si   Accesand un credit nebancar online ai acces la bani instant?
Vezi si   Ce poti face cand vrei bani cat mai repede cu putinta?

O consecinta a acestei cresteri este datorata si unor conversii masive ale creditelor in franci elvetienii catre moneda nationala (vezi preluarea Volksbank si Bancpost de catre Banca Transilvania).

Credit fara verificare la ANAF puteti accesa de la banca, daca dovediti intr-un alt mod ca aveti ventiuri constante permanente.

De asemenea, IFN-urile au mai multe oferte care nu necesita verificarea la ANAF:

  • imprumuturile care presupun existanta unui extras de cont unde iti incasezi veniturile
  • prezenta unui fluturas de salariu ori a unui cupon de pensie
  • adeverinta de salariu

De la BRD la ING, de la BCR la Banca Transilvania, de la Raiffeisen la Idea::Bank, creditele cu buletinul sunt o realitate, concretizata insa de acordul clientului de verificare a ventiurilor la ANAF.

De curand au existat si niste probleme legate de verificarile la ANAF, insa, atata timp cat exista un act semnat din partea clientului, client care isi da acordul expres in acest mod, nu are de ce sa apara probleme.

Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies