Acasă » Facilitati » Imprumut fara venit lunar constant. Zilier sau colaborator?

Imprumut fara venit lunar constant. Zilier sau colaborator?

Last update:

Exista persoane care nu au un salariu lunar fix, de aceea incearca sa se imprumute fara venit permanent.

Nu e simplu sa obtii un imprumut fara venit constant, atunci cand nu ai un serviciu stabil. Nu e usor, dar nici imposibil.

Ultimii ani au adus schimbari importante pe piata muncii din Romania. La nivel de meserii avem schimbari majore, aparand foarte multe profesii liberale, cu venituri variabile.

Sunt multe persoane care nu lucreaza ca salariati cu contract pe perioada nedeterminata, obtinutand venituri sezoniere, ori fluctuante de la o luna la alta.

Cei ce vor un credit fara sa aiba un serviciu stabil nu sunt oameni fara venituri, ci in marea lor majoritate persoane care castiga bani din activitati independente.

Primim multe cereri de informatii de la persoane care vor un credit dar incaseaza venituri constante. Chiar daca acestia obtin venituri din activitati variate, institutiile financiare nu se inghesuie sa-i crediteze, datorita impredictibilitatii veniturilor.

Pe de alta parte, un astfel de credit se poate obtine si din sistemul bancar, daca ai capacitatea financiara de a dovedi ca obtii venituri suficiente cat sa te incadrezi in gradul de indatorare specific monedei in care vrei sa te imprumuti.

Oamenii cauta metode de a se imprumuta, tintand cont de acest seziderat, si anume, ca nu au un venit lunar constant.

Institutiile ofera credite fara venituri obtinute exclusiv din salariu, daca aceste venituri sunt raportate la ANAF.

Daca nu ai venituri raportate la ANAF, trebuie sa prezinti alte dovezi pentru veniturile tale pentru a fi eligibil pentru un credit.

La cine apelezi pentru a obtine un credite fara venit?

Sunt unele institutii in piata, indeosebi nebancare care acorda credite fara venit constant, tinand cont de venitul cumulat pentru o anumita perioada de timp, in functie de care se calculeaza bonitatea clientului.

Este imperios necesar sa ai totusi castiguri daca vrei sa te imprumuti. Chiar daca apelezi la IFN-uri, chiar daca apelezi la banci, gradul de indatorare e acelasi.

E adevarat ca pe termen scurt gradul de indatorare nu este atat de important, asadar daca apelezi la microcredite (creditele mici acordate pe perioade reduse de timp), sansele sa obtii suma doria de bani sunt mai mari, chiar daca nu ai o leafa stabila.

Obtinerea unui credit online urgent este o pura formalitate astazi daca ai un venit demonostrabil, daca ai un istoric rezonabil si nu esti indatorat deja excesiv.

Nu trebuie sa intelegeti ca puteti obtine un imprumut fara venituri. Nimeni, niciodata, nu o sa va imprumute decat daca demonostrati ca puteti rambursa suma de bani la care aspirati.

Daca, totusi, esti in una din situatiile urmatoare: lucrezi in colaborare, esti in concediu de maternitate, obtii venituri din dividende, obtii venituri din chirii, etc., atunci s-ar putea sa fii admis la creditare de una dintre institutiile nebancare in piata.

Vestea buna este ca si unele banci acorda credite fara venituri exclusiv din salarii si pensii, cu conditia ca respectivul client sa faca dovada existentei unor venituri certe.

In Romania oamenii nu s-au prea obisnuit cu noua tendinta a pietii muncii. Dar, usor – usor, lucrurile se schimba si in mentalitate. Exista preocupari noi, apar meserii noi, calificari noi, etc.

Nu este obligatoriu sa ai contract de munca pe perioada nedeterminata ca sa obtii un credit, dar este indispensabil venitul.

FIN-urile ofera bani si fara venit stabil?

Obtinerea unui credit nebancar nu este de fel grea ori laborioasa.

Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa completezi o cerere de credit. Iti lasi datele personale si astepti sa fii contactat de un reprezentant al IFN-ului.

IFN-urile permit accesarea online ori prin telefon. Procesul este deosebit de rapid, poti obtine banii in doar cateva ore de la completarea cererii.

Vezi si   Imprumut pentru debitori sau indatorati - Solutii simple

Unele firme nebancare admit si datornici la creditare, chiar daca aceste persoane sunt inventariate in BC datorita unor datorii repetate de durata.

Revenind la acordarea de credite fara venit constant, lucrul cel mai important pe care trebuie sa-l retineti este ca trebuie sa dovediti ca aveti o forma de venit, chiar daca nu esti salariat in 2023.

Obtinerea unui imprumut fara venituri stabile nu este un enunt fara temei reprezinta o realitate a pietii financiare romanesti de astazi.

Daca ne gandim ca la nivelul lui 2023 in Romania erau peste 1,2 milioane profesionisti activi cu activitate economica, dintre care peste 380.000 PFA-uri, avem si o vedere de ansamblu asupra potentialului cautator de credite facile.

Celor ce nu lucreaza pe carte de munca le spunem ca pot obtine un imprumut fara a fi angajati cu contract de munca, cu conditia sa faca dovada existentei unor venituri care sa confirme bonitatea si sa examineze gradul de indatorare admis (recent modificat).

Celor ce doresc sa apeleze la institutiile financiare nebancare, le spunem urmatoarele:

  • aceste societati sunt legale si autorizate de BNR
  • actele solicitate de aceste societati sunt putine
  • conditiile de eligibilitate sunt reduse
  • trebuie sa ai venituri ca sa te imprumuti chiar si la IFN
  • unele IFN-uri nu primesc datornici
  • IFN-urile indulgente cu cei inscrisi in Biroul de Credit sunt de regula cele care au in portofoliu credite mici acordate pe termen scurt
  • varsta este limitata si la IFN-uri
  • daca intarzii cu rambursarea, vei fi penalizat
  • si IFN-urile te pot raporta la Biroul de Credit

Daca si tu esti in cautarea unui imprumut dar nu esti salariat in 2022, retine ca tot trebuie sa dovedesti ca ai venituri, indiferent de sursa, important e sa fie legala si inregistrata de autoritati.

Cum sunt incadrate persoanele ce obtin venituri din activitati independente?

Persoanele care obtin venituri din activitati independente si cauta sa faca rost de bani urgent pot opta pentru credite nebancare facile. Selectand una dintre ofertele de imprumuturi fara venit stabil pot obtine suma dorita de bani, cu minim de efort si zero deplasari.

IFN-urile sunt proverbiale deja in privinta sistemului lejer de accesare. Daca va spunem ca deja puteti opta pentur un credit nebancar prin telefon, deja nu mai este nevoie sa dezvoltam subiectul. Se subintelege la ce nivel de permisivitate s-a ajuns in privinta imprumuturilor de la IFN.

Spre deosebire de bani, IFN-urile mai au un avantaj major, lucreaza si in afara orelor de program. Unele IFN-uri au program si in weekend.

Daca esti datornic, cu siguranta vei avea mai mult de cautat printre ofertele de la IFN. Nu toate IFN-urile acorda credite pentru restantieri. Unele admit debitorii cu un anumit scoring in BC.

Sunt si institutii care nu exclud din start debitorii la creditare. Daca nu ai avut in trecut datorii mari pe perioade lungi de timp si ti-ai achitat intre timp datoria, s-ar putea sa gasesti intelegere si la banci.

Istoricul negativ nu este o piedica in obtinea unui imprumut. Debitorii sunt acceptati la finantare de unele IFN-uri daca au in prezent un venit consistent.

In calitate de persoane care nu lucreaza cu contract pe perioada nedeterminata, obtinand venituri inconstante, poti sa faci rost de bani urgent apeland la un IFN, ori chiar la banca, daca ai o bonitate superioara. Creditele fara garantii sunt printre cele mai usor de accesat produse din piata: nu necesita acte multe, nu sunt multe conditii de indeplinit.

Exista si persoane care vor sa acceseze imprumuturi fara vechime in munca de la banci ori de la IFN-uri, ele lucrand de putin timp. Acesti oameni au sanse mai mari sa se imprumute chiar de la banci, daca au depasit pragul celor trei luni admis de bani (la locul actual de munca).

Vezi si   Accesand un credit nebancar online ai acces la bani instant?

La IFN e simplu ca nici nu trebuie sa te deplasezi pentru a accesa un credit nebancar 2023. Pur si simplu poti solicita de acasa dupa telefon ori laptop. Suma de bani imprumutata iti este virata in contul bancar. Poti accesa online, cu doua scanuri, una dupa buletin si alta dupa extrasul de cont bancar unde iti incasezi veniturile.

Daca ai mai avut vreo experienta cu un IFN si ai contractat deja un credit in tecut, poti sa soliciti si prin telefon. Important e ca respectiva institutie sa aiba deja informatiile tale personale si de venit. Astazi sunt multe IFN-uri care dau accesul la credite nebancare prin telefon. Este cea mai facila forma de imprumut pe care am intalnit-o in piata.

Obtinerea unui credit nebancar de urgenta in 2023 a devenit o banalitate.

Pot sa acceseze un astfel de imprumut chiar si cei care nu se pricep la calculatoare si la internet. Exista IFN-uri care acorda credite la domiciliu, astfel ca, sunand la o asemenea firma si solicitand asistenta, vei fi vizitat de un reprezentant al societatii repective care te va indruma in tot procesul de creditare. Acasa semnezi contractul si de acasa platesti ratele. Simplu si la indemana oricui!

Si tinerii pot spera la un astfel de credit fara acte cu banii pe loc. Indeosebi tinerii studenti care nu obtin venituri constante, insa lucreaza part-time sau obtin venituri din alte surse, pot apela la IFN-uri, daca au nevoie de o suma de bani de urgenta.

Cat te costa un astfel de imprumut fara venit constant?

Daca te intrebi care sunt costurile unui astfel de credit online 2023, trebuie sa stii ca nu sunt deloc mic. Dobanzile sunt mari. Dar, pentru ca acordarea se face pe perioada scurta de timp, costul nu este chiar atat de apasator. Important e sa nu reesalonezi creditul si sa-l rostogolesti la nesfarsit. Abia atunci impovararea financiara iti va da batai de cap.

Dar, stiti cum e, daca esti respins de unele institutii si nu ai alta posibilitate de a te imprumuta, s-ar putea sa gasesti potrivite pentru tine si aceste cai de a obtine suma dorita de bani.

Imprumuturile rapide fara garantii de la IFN sunt produse lesne de obtinut chiar si pentru cei cu istoric negativ. In fata acestui argument este greu sa combati, doar daca ai o bonitate care sa-ti permita accesarea unui credit bancar mai ieftin.

Este adevarat ca de la IFN nu poti imprumuta sume prea mari de bani. Cele mai multe dintre aceste societati nu ofera mai mult de 2000-3000 lei. S-ar putea sa poti gasi si sume mai mari la unele IFN-uri. Daca esti in cautarea unui imprumut rapid de 1000 euro, cu siguranta vei gasi si astfel de oferte in piata. Noi am facut anterior o incursiune printre oferte valorile ale IFN-urilor si v-am oferit din acest punct de vedere o perspectiva destul de clara.

Ca sa obtii un imprumut fara venit lunar constant trebuie sa apelezi la o societate financiara, bancara ori nebancara, sa depui o cerere impreuna cu actele solicitate si sa astepti aprobarea. Odata aprobat creditul, urmeaza sa semnezi contractul si celelalte anexe. Daca e vorba de IFN, contractul se semneaza de regula online. Cum se face? Ti se trimite contractul, tu il printezi, il semnezi, il scanezi si-l retrimiti IFN-ului.

Cei care nu au nicio forma de venit, nu pot spera la un credit. Sunt totusi exceptii. Exista posibilitatea sa iei un imprumut de la banca daca nu lucrezi, cu conditia sa obtii niste venituri din surse sigure, taxabile si inregistrate de catre statul roman.

Nu trebuie sa fii angajat la serviciu ca sa soliciti un credit, insa, cu certitudine trebuie sa ai venituri pentru a-l obtine.

(Visited 1.880 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies