Acasă » Facilitati » Imprumut rapid de bani fara carte de munca

Imprumut rapid de bani fara carte de munca

Last update:

Ca sa obtii bani de la banci care acorda credite fara carte de munca ar trebui sa ai un venit foarte bun ori o garantie.

Persoanele care se tem de analiza cartii de munca de catre banci sunt de regula cele care nu au un serviciu stabil.

In fapt, acest document conteaza mai putin in zilele noastre, institutiile financiare fiind mai mult interesate de venituri, de gradul de indatorare, de varsta, de capabilitatea clientului de a-si rambursa imprumutul.

La momentul actual, cartea de munca nu mai exista fizic, doar raportarile electronice ale angajatorilor catre Revisal.

Vestea buna este ca salariatii romani vor putea accesa online baza de date Revisal, de asemenea si institutiile financiare. In acest context, s-a adoptat deja un proiect ce prevede posibilitatea ca salariatii ori fostii salariati sa poata dispune online de informatiile din Registrul General de Evidenta a Salariatilor – Revisal.

In aces act legislativ se prevede ca anii munciti pot fi dovediti cu extrasul din Revisal.

Incepand din 2011 angajatorii au obligatia sa completeze Revisalul – registrul de evidenta a salariatilor, cartea de munca fizica iesind practic din uz.

Conditiile de obtinere a unui imprumut bancar sunt destul de apropiate de la banca la banca. Procedura este usor de inteles, conditiile de acordare fiind mult mai putin numeroase ca in trecut, la fel si documentele solicitate.

Care sunt conditiile pentru a obtine un credit de la banca fara carte de munca?

Pentru a obtine un imprumut bancar fara carte de munca in 2024, trebuie sa dovedesti ca ai venituri stabile, nu neaparat din salarii.

Chiar daca cartea de munca a devenit cumva neimportanta in procesul de creditare, totusi oamenilor li se solicita sa aiba un serviciu stabil.

Am bag de seama ca unele banci pun mare pret si pe jobul pe care il ai si pe societatea la care esti angajat. Spre exemplu cei de la CEC Bank spun ca iau in calcul la accesare si domeniul in care activezi.

Si, nu doar bancile pretind un numar de ani munciti cand soliciti un imprumut, ci si o buna parte dintre IFN-uri.

E adevarat ca baza aprobarii unui credit consta in istoricul de creditare si de veniturile actuale, insa, experienta in munca este element eliminatoriu inca de la accesare.

Cerintele sunt in medie de 3 luni experienta la ultimul loc de munca si 6 – 12 luni in general. Exista si exceptii – banci care solicita 6 luni la ultimul loc de munca si 12 luni in total fara intreruperi.

Este important de retinut ca nu doar bancile sunt interesate de analiza veniturilor, ci si IFN-urile.

De ce? Pentru ca limitele gradului de indatorare sunt unanim valabile in piata, indiferent de tipul societatii financiare careia i te adresezi.

Verificare online carte de munca 2024

De acum poti sa-ti verifici online cartea de munca. Cum? Mai intai trebuie sa-ti deschizi un cont pe site-ul CNPP, acolo vei vedea practic tot ce s-a scris in timp pe cartea ta de munca, de la fiecare angajator pe la care ai trecut. Dupa aceea poti completa un formular online pe care trebuie sa-l tiparesti si sa-l prezinti, daca ai nevoie, impreuna cu buletinul la orice casa de pensie.

Exista o aplicatie prin care poti efectua o verificare carte de munca dupa CNP. Aceasta verificare on-line carte de munca ITM este una simpla care nu implica cine stie ce efort.

In special cei care au neclaritati in privinta calculului pensiei apeleaza la ITM verificare carte de munca.

Pentru a verifica online cartea munca, trebuie sa-ti deschizi un cont pe platforma Casei Nationale de Pensii Publice. Dupa ce creezi contul, trebuie sa completezi un formular online pe care trebuie sa-l tiparesti si sa-l prezinti alaturi de cartea de identitate in copie si in original la orice casa locala de pensii. Urmeaza sa primesti un email pentru a-ti seta contul si apoi vei avea acces la contul tau de pe platforma CNPP. Asa poti afla usor care iti este experienta acumulata, atat ca reprezentare lunara cat si anuala.

Pe aceeasi platforma online vei putea afla si daca angajatorul si-a platit contributia la pensie.

Iata cateva informatii disponibile:

 • date pirivitoare la carnetele de munca
 • stagiile lunare si anuala de cotizare incepand din aprilie 2001
 • desclariile D112 depuse de angajatori
 • situatia viramentelor la PILON II de pensii private
 • date despre pensia comunitara
 • informatii referitoare la eventuale debite executate silit
 • situatia fisei fiscale

Ce este adeverinta in munca si de unde se obtine?

Obtinerea unui credit rapid fara carte de munca este admisa de banci in virtutea unei bonitati justificabile.

Insa, veniturile acceptate sunt de regula de doua tipuri, venituri principale care pot fi decisive pentru aprobarea unui credit si venituri secundare, cele care intregesc venitul principal dar nu contribuie direct la aprobare.

Veniturile secundare nu se pot constitui in venituri singulare pentru accesare. Fara un venit principal, unele banci nu-ti accepta cererea de credit.

Si aici intervine si vestea proasta: unele banci au prevazute drept venituri primare doar pe cele salariale si din pensii.

Exista totusi posibilitatea, acolo unde se cere, de a obtine o adeverinta la serviciu (exista si un model actualizat 2024).

Aceasta adeverinta se poate elibera pe o perioada anterioara anului 2011 in acord cu conditiile din Codul muncii, dar si ale HG 905/2017.

Eliberarea adeverintei se face de catre angajator, la incetarea activitatii salariatului. Prin aceasta adeverinta se atesta in fapt ca acesta a derulat activitatii si ca a primit salariu.

In acest act sunt informatii legate de salariul de baza brut asa cum apare el in contractul individual de munca.

Insa, o adeverinta poate sa-ti ofere si angajatorul, atunci cand ai nevoie. Totusi, ca sa fi sigur ca datele sunt corecte, este mai bine sa examinezi situatia ta la REVISAL. Unii angajatori, de exemplu, s-ar putea sa aiba intarzieri mari la plata unor dari salariale catre stat, si atunci, e bine sa stii astfel de amanunte informandu-te personal.

Model adeverinta experienta in munca 2024

model adeverinta experienta in munca 2024

Ce banci acorda imprumuturi fara dovada de venit?

Cand doresti sa accesezi un credit rapid fara carte de munca pentru nevoi personale, trebuie sa ai in vedere indeplinirea unor conditii de eligibilitate.

Aceste conditii sunt valabile la toate bancile, in limitele impuse de fiecare in parte: varsta de cel putin 18 ani, (la unele banci poate fi de minim 19, 20 ori 21), experienta minima in munca (minim 6 luni – minim 12 luni – un an fara intreruperi in munca), respectiv la locul actual de munca (minim 3 luni – minim 6 luni), trecut de creditare bun, fara datorii active, tipul creditelor accesate pana in prezent etc.

As spune ca toate bancile, insa, in esenta, sunt cateva care au fost cumva promotoarele acestui concept.

Iata-le:

 • Banca Romaneasca
 • ING Bank
 • Raiffeisen Bank
 • Banca Transilvania
 • BRD
 • BCR
 • Libra Bank
 • Alpha Bank
 • OTP Bank
 • CEC Bank

etc

Observati ca nu sunt multe bancile care acorda credite fara carte de munca, iar cele care o fac solicita conditii complementare de eligibilitate. Conditia esentiala este sa aiba venituri permanente justificabile cu acte.

Sunt persoane care nu au carte de munca, dar totusi detin venituri.

In aceasta categorie intra in special persoanele cu venituri din activitati independente, de exemplu. Numarul acestor persoane ce obtin venituri din activitati independente trecuse de un milion, deci exista interes pentru acest subiect.

Sunt persoane ce obtin venituri din diverse activitati independente, dar care nu au carte de munca.

Prin urmare, neavand venituri inregistrate la ANAF, aceste persoane trebuie sa aduca dovezi suplimentare de venituri, in cazul lor nu mai functioneaza inspectarea veniturilor la ANAF.

Din fericire, din 2024 s-a schimbat si formularul de raportare a veniturilor la ANAF, acesta devenind mai cuprinzator si mai clar.

De fapt, din postura de persoana care plateste darile regulat la ANAF, poti solicita de la aceasta institutie o dovada de venit.

Imprumuturi fara vechime in munca. Care sunt sansele?

Ai vrea un credit fara vechime in munca fiind angajat de putin timp? E posibil! Sunt rezolvari si pentru astfel de insi angajati recent.

Uneori se intampla ca proaspat angajat sa intampini o problema financiara si sa ai nevoie de bani. Si, cu toate ca exista perspectiva obtinerii unui venit constant in viitor, totusi, s-ar putea sa nu gasesti intelegere la toate institutiile financiare.

Persoanele aflate in cautarea unui credit fara vechime in munca 2024 sunt proaspat angajate, au venituri mici si de obicei sunt tineri.

Fara indoiala, am vazut societati financiare care accepta la creditare si persoane cu o vechime mica in munca, ori chiar fara vechime – e vorba de accesarea unor credite fara garantii.

Totusi, cand vine vorba de microcredite, de exemplu, acele imprumuturi luate pe perioade reduse de timp, ideea ca ai fi angajat de putin timp nu prea conteaza. De ce? Pentru ca rambursarea se face intr-o singura transa, nu exista rate multiple.

Pe de alta parte, a devenit mult mai important venitul decat vechimea in munca, pentru ca gradul de indatorare s-a diminuat reducand astfel plaja de potentiali clienti ai institutiilor financiare.

Ce reprezinta un credit fara vechime in munca 2024?

Acest produs este de regula unul care se afla in portofoliul IFN-urilor. Institutiile bancare ii accepta pe cei fara un serviciu stabil, daca pot dovedi ca au venituri certe.

Piata muncii este una destul de schimbatoare, mereu apar meserii noi, unele dispar de tot dintr-un motiv sau altul.

In acest context, a aparut un segment foarte bine delimitat de persoane care incaseaza venituri din activitati independente. Si numarul lor nu este deloc mic. Aceste persoane, desi nu lucreaza ca angajati, ei incaseaza venituri si ar putea sa duca ratele unui imprumut.

Una peste alta, obtinerea unui imprumut fara vechime in munca in 2024 este posibila daca dovedesti ca ai o bonitate pozitiva in prezent.

Chiar daca nu ai vechime mare, poti apela la un credit, conditia esential este sa ai cel putin trei luni vechime la ultimul angajator.

Bineinteles, institutiile financiare ofera si credite fara contract pe perioada nedeterminata, daca persoanele solicitante isi pot demonstra altfel bonitatea.

Esti angajat de putin timp si vrei sa te imprumuti?

Societatile financiare au devenit mai flexibile in privinta vechimii in munca impuse clientilor.

Oricat de flexibile ar fi institutiile financiare in privinta contractului de angajare, cand vine vorba de venituri sunt destul de rigide, pentru ca toate institutiile financiare trebuie sa respecte gradul de indatorare.

Atata timp cat sunt multi oameni care obtin venituri din tot felul de contracte ori colaborari, vom avea astfel de cerinte. Aceste persoane nu pot face dovada unei vechimi in munca.

Lucrezi pe perioada determinata sau nedeterminata?

Avand in vedere numarul mare de persoane ce practica profesii liberale, ce obtin venituri din activitati independente ori functioneaza ca PFA, cererea de credite fara vechime in munca incepe sa creasca.

Am observat in ultima vreme o deschidere a societatilor financiare pentru aceste persoane care nu au contracte de munca pe perioade nedeterminate.

Astfel, acestea au inceput sa accepte o gama mai larga de venituri.

Deci, daca lucrezi de putin timp, de o luna – doua, putin probabil sa gasesti intelegere. Singura sansa sa obtii un imprumut ramane IFN-ul.

Cate luni trebuie sa ai lucrate pentru un credit de nevoi?

Cei ce au o vechime mai mica de trei luni la angajatorul actual, sunt refuzati de regula de institutiile bancare. Acestea cer un minim de trei luni vechime in munca la angajatorul actual si de un an in total.

De exemplu, cei de la Garanti Bank solicita pentru obtinerea unui credit sa ai o vechime minima de trei luni la ultimul angajatorul si de un an in total.

La ING Bank poti accesa un credit de nevoi personale cu sase luni vechime in munca la ultimul angajator si un an vechime totala in munca. De asemenea, trebuie sa nu fi avut intreruperi mai mari de o luna in ultimul an.

Cei de la Credit Europe Bank accepta o vechime la locul actual de munca de minim trei luni si o vechime totala neintrerupta in munca de cel putin 12 luni.

BT solicita pentru un credit o vechime de minim 9 luni pentru anul anterior la actualul loc de munca, in cazul in care nu ai avut majorari salariale mai mari de 20% fata de anul anterior.

Raiffeisen ia in considerare o gama larga e venituri la initierea unui imprumut, iar vechimea minima necesara la actual loc de munca trebuie sa fie de minim trei luni.

La BCR se impune o vechime de 3 luni minim pentru creditele bancare, contract pe perioada nedeterminata sau determinata dar sa acopere perioada de rambursare.

Cei ce se intreaba cate luni trebuie sa ai lucrate pentru a obtine un credit de nevoi personale este important sa stie ca institutiile financiare au cerinte diferite si conditii de eligibilitate diferite.

Pentru ca majoritatea institutiilor financiare, atat bancile cat si IFN-urilor, permit calculul ratelor, iti poti da seama foarte repede ce rate vei plati raportandu-te la suma de bani pe care doresti sa o accesezi.

Asadar, nu prea poti alege cand vine vorba de credite de nevoi personale fara garantii, suma de bani dorita. Aceasta deriva din incarcarea ta lunara pe consum. Nici nu conteaza cate credite bancare ai in acelasi timp.

Importanta este suma totala pe care o datorezi si raportul fata de veniturile tale lunare, luandu-se in considerare si ceilalti membri ai familiei.

Te poti imprumuta cu o luna vechime? Dar cu trei luni?

Nu-mi imaginez cum cineva care lucreaza de o luna, maxim doua, se apuca sa se imprumute deja la o institutie financiara.

Este oarecum impropriu sa spui ca vei obtine un credit bancar fara vechime in munca, si totusi, exista unele situatii in care exact asta se intampla.

Sa facem diferenta intre perioada in care obtinem venituri si cea in care munca noastra este luata in considerare drept vechime.

Daca totusi nu puteti astepta cele trei luni minime, puteti apela la IFN-uri pentru un credit rapid fara carte de munca.

Conditiile oferite de IFN-uri sunt mult mai lejere, unele dintre aceste societati nu solicita deloc vechime in munca. Insa, tineti cont de dobanda practicata de IFN-uri, dobanda mare, iar in unele cazuri deosebit de mare.

In lumina celor spuse, daca nu te multumesc acestea solutii bancare, ramane intotdeauna la indemana optiunea de imprumuturi de la IFN, fara vechime in munca. Decisiv, la IFN-uri, este venitul.

Exista oferta celor de la Credius IFN de imprumut cu o luna vechime in munca minim. Avantajul la acest IFN este ca ofera credite mari, de pana la 50.000 de lei pe maxim 5 ani.

IFN-urile de regula nu precizeaza valoarea vechimii in munca solicitata. Aceste societati mizeaza in special pe veniturile salariale si din pensii, ori pe alte surse ce pot fi justificate.

Fara indoiala, cu trei luni vechime in munca te poti practic imprumuta la aproape orice IFN.

Conteaza venitul mai mult decat experienta in munca?

Daca acum cativa ani in urma era dificil sa accesezi un imprumut cu salariul minim pe economie, astazi acesta este mai mult decat suficient.

Venitul minim pe economie a crescut considerabil in ultimii ani, asa incat nu mai este demult o limita minima impusa de banci la accesarea unui credit de nevoi.

Creditele pentru persoane neangajate sunt si ele acceptate de institutiile financiare cu conditia ca acestea sa aiba alte venituri ce pot fi dovedite cu acte ori prin ANAF.

credite fara carte de munca 2024

Un astfel de credit iti ofera sansa de a imprumuta bani fara sa fii nevoit sa prezinti o adeverinta de venit. Practic aceasta posibilitate elimina din start ideea ca angajatorul sa afle ca te-ai imprumutat. Din acest motiv este pe placul unor clienti care cauta discretie.

Primul fapt pe care ti-l imaginezi atunci cand auzi despre un astfel de credit fara adeverinta de venit este acela ca oamenii vor sa se stie ce fel de venituri incaseaza.

Daca nu doresti sa-ti dovedesti deloc veniturile, ai la indemana Casele de Amanet. Aceste societati nu te intreaba nici de carte de munca, nici de adeverinta de venit. Ai nevoie insa de un bun de valoare cu care sa-ti garantezi suma imprumutata.

Ce alte institutiile financiare te pot ajuta?

In categoria de credite rapide fara carte munca, putem vorbi in 2024 si despre Casele de Amanet.

Casele de Amanet au si ele statut de IFN si ofera la randul lor imprumuturi nebancare.

Cum la Casa de Amanet te imprumuti in baza unui bun pe care-l lasi drept gaj, nu-ti cere nimeni carte de munca, nici venituri inscrise pe ea.

Practic, acest imprumut de la Casele de Amanet este unul fara carte de munca. Daca nu-l rambursezi poti sa pierzi bunul amanetat.

Ofertele disponibile in 2024 de credite rapide fara carte de munca sunt destul de limitate si sunt in majoritatea lor in curtea Institutiilor Financiare Nebancare.

Asadar, daca sunteti in cautarea de bani cu imprumut fara carte de munca, puteti sa va orientati catre IFN-urile ce acorda credite ipotecare ori catre Casele de Amanet.

Daca aveti totusi un venit, puteti sa va orientati si catre alte produse facile de la IFN.

IFN-urile solicita carte de munca pentru accesare?

Sunt societati nebancare ce acorda credite in conditii lejere. Ex: Credius, Viva Credit, Viaconto, Provident, CreditFix, Ferratum, Fast Finance, Easy Credit etc.

Ideea e ca poti accesa un imprumut IFN fara carte de munca daca poti sa justifici ca ai un venit stabil in limita ceruta de creditor. Acest fapt este valabil si la Provident si la Viva Credit si la Credit FIX. La fel se intampla si cu celelalte IFN-uri. Exceptie fac cei de la Credius care impun sa fi muncit cel putin o luna.

Cei care ne-au intrebat de unde pot lua un imprumut bancar fara carte de munca sau alt venit, trebuie sa stie ca IFN-urile sunt mai permisive in privinta cerintelor, deci, la ele pot gasi in primul rand intelegere.

De exemplu, poti solicita foarte bine un imprumut Provident fara carte de munca pentru ca acest IFN nu solicita astfel de acte. Insa, trebuie sa ai un minim de venit – 300 de lei net lunar per persoana.

Oamenii vor sa obtina diverse sume imprumut de la banca. Unii au nevoie de 3000 de euro fara carte de munca, altii si-ar dori 5000 euro.

Chiar daca ai acces la o suma mai mare datorita eligibilitatii tale, s-ar putea ca veniturile obtinute pe carte de munca sa nu-ti permita sa te obtii efectiv acesti bani.

Informatii folositoare despre cartea de munca, despre eliberarea de adeverinte gasiti pe https://www.portalcodulmuncii.ro/carnet-de-munca-150/.

Bani imprumut fara loc de munca stabil

Procurarea unui credit fara loc de munca poate fi posibila daca ai venituri justificabila, de exemplu venituri din activitati independente.

Exista mai multe categorii sociale care ar dori poate sa apeleze la un credit fara loc de munca. Printre acestea se numara: tinerii, somerii, persoane angajate temporar, zilieri.

Va intrebati de ce ar cauta cineva un astfel de produs financiar? De multe ori nu are legatura cu locul de munca, ci mai degraba cu venitul obtinut si cu gradul de indatorare.

Am observat din mesajele voastre ca principalul motiv pentru care sperati sa obtineti un credit fara loc de munca este faptul ca nu obtineti venituri salariale. Totusi, multi dintre voi incaseaza varii venituri din alte tipuri de activitati, iar ele chiar pot fi justificate.

Te intrebi daca poti lua un credit fara loc de munca? Da se poate, in trei variante:

 • credite cu garantii ipotecare
 • imprumuturi pentru care se accepta si alte tipuri de venituri in afara de cele salariale
 • obtinerea unor sume de bani in baza indemnizatiei de somer, de crestere copil, concediu maternat etc.

In logica intelegerii motivelor pentru care oamenii cauta sa faca rost de bani imprumut fara acte, fara sa aiba un loc de munca stabil, unii chiar fara venit, stau in buna masura noile tipuri de meserii aparute in ultimii ani.

Persoanele care presteaza activitati independente si sunt in cautarea unui imprumut rapid de bani, cauta astfel de oferte lejere in care specifica lipsa actelor doveditoare ale veniturilor ori a unui loc de munca stabil.

Noi primim multe intrebari pe adresa noastra leagate de aceste subiect, ramificatiile subiectului fiind destul de elaborate.

Te gandesti sa accesezi un credit fara loc de munca statornic? Multi tineri sunt in aceasta situatie, unii studenti, altii someri.

A existat un timp in care bancile acordau credit fara loc de munca, fara sa-ti solicite dovezi de venituri. In acea perioada oamenii achizionau in special electronice si electrocasnice in baza CI-ului, fara dovezi de venit. Consecintele acelor vremuri au fost grave si multi dintre clienti au ajuns in BC datorita neachitarii la timp a ratelor.

Acel timp a trecut, dar speranta nu a murit. Azi au ramas IFN-urile care sunt mai permisive si care te pot imprumuta chiar daca nu ai un venit mare, chiar daca nu ai un loc de munca stabil.

Ce semnificatie are locul de munca in acordarea unui credit?

Locul de munca nu mai este un factor decisiv la acordarea unui credit bancar ori nebancar.

De ce? In primul rand pentru ca si bancile si IFN-urile au inceput sa accepte o gama mai larga de venituri la creditare, nu doar pe cele obtinute din salarii ori din pensii.

Un credit fara loc de munca este o doleanta a celor care obtin venituri din activitati independente si care nu au un serviciu stabil – nu au contract de munca. Aceste persoane isi pot dovedi bonitatea prin extrase ANAF.

Mai mult de atat, unele institutii financiare au inceput sa dedice persoanelor ce obtin venituri din activitati independente produse personalizate.

Am vazut aceasta atitudine cu precaredere la bancile noi, ori la cele care tin mereu stindardul sus in privinta evolutiei, adaptandu-se la nou, imitand cumva ultimele tendinte in materie de produse financiare acordate in statele cu o economie dezvoltata.

Cu certitudine, un astfel de imprumut doar cu buletinul fara loc de munca il poti obtine de la IFN-uri.

Si daca optezi pentru IFN-uri trebuie sa faci dovada detinerii unui venit suficient care sa te incadreze sub limita admisibila a gradului de indatorare.

Daca e vorba de credite in lei, trebuie sa nu ai o impovarare mai mare de 40% din venitul net lunar obtinut, iar daca e vorba de credite in euro, impovararea poate merge doar pana la 20% din venitul net lunar.

Accesarea unui imprumut fara loc de munca este posibila, atata timp cat ai surse venit principale si secundare acceptate de creditori.

Bancile acorda imprumut fara loc de munca?

Bancile triaza persoanele care nu au loc de munca, retinandu-le doar pe cele care detin un venit substantial.

Insa, locul de munca stabil nu mai este eliminatoriu pentru accesarea unui credit bancar. Astazi sunt acceptate mai multe forme de venituri.

De regula, bancile clasifica veniturile in doua grupe mari: grupa principala (venituri suficiente pentru eligibilitate) si grupa secundara (venituri supliment ce pot completa veniturile principale pentru obtinerea unui imprumut mai mare, dar insuficiente pentru a accesa un credit doar in baza lor).

Acordarea unui credit fara loc de munca 2024 depinde foarte mult de grupa careia ii apartine venitul tau, daca e catalogat drept principal ori secundar.

Dividendele, de exemplu, rareori pot constitui venit pentru accesarea unui credit daca sunt singurul tau venit.

In aceeasi masura, bancile sunt atente si la alte criterii de eligibilitate, nu doar la tipul de venit obtinut.

Altfel, bancile acorda credite cu vechime de minim trei luni la locul actual de munca si minim un an vechime in total, in majoritatea cazurilor. Varatiile de vechime admise de banci sunt mici.

Bancile acorda credite persoanelor fara loc de munca doar daca acestea pot dovedi ca au un venit constant permanent ce se continua si pe durata derularii contractului de imprumut.

Am vazut din acest punct de vedere o deschidere destul de importanta a bancilor vis-a-vis de veniturile admise.

IFN-urile sunt mult mai flexibile cand vine vorba de loc de munca si vechime in munca.

Poti obtine de la aceste societati un credit fara loc de munca daca dovedesti ca ai o bonitate acceptabila.

Indeosebi pe partea microcreditelor, standardele sunt scazute. In acest sector nici nu se solicita vechime in munca, este indeajuns sa demonstrezi ca ai venituri.

Întrebari frecvente despre creditele acordare fara carte de munca

Mai solicita bancile cartea de munca la accesarea unui credit?

Nu! Bancile nu mai solicita cartea de munca pentru ca aceasta nu mai exista fizic. Dar ea se poate verifica online.

Cati bani poti imprumuta printr-un credit fara carte de munca?

Cele mai tolerante oferte vin din partea IFN-urilor. Spre exemplu, cu o luna experienta in munca poti imprumuta de la Credius sume de pana la 50.200 lei.

Cum se verifica cartea de munca online?

Pentru aceasta operatiune, trebuie sa-ti deschizi un cont pe platforma cnpp.ro. Dupa aceea trebuie sa te autentifici si sa verifici stagiile de cotizare lunara. Poti genera un raport cu informatii complete privitoare la cartea ta de munca.

Bancile acorda credite fara carte de munca in masura in care dobandesti venituri catalogate drept principale sau primare.

Bineinteles ca este important si intervalul in care ai incasat venituri constante, dar conteaza in primul rand daca vei fi capabil pe viitor sa-ti pastrezi acele venituri pentru a putea rambursa la timp imprumutul.

(Visited 7.742 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies