Credit pe card cu transferul rapid al banilor

Last update: martie 9, 2020

Multe persoane sunt in cautarea unui credit cu obtinerea banilor direct pe card, fara deplasari

Cine mai vrea astazi sa se deplaseze pentru contractarea unui credit? Cardul a devenit un instrument de plata indispensabil in aceste zile.

Chiar specialistii ne recomanda sa folosim cardul pentru achitarea unor cumparaturi la magazinele fizice, evitand astfel platile cash.

In aceasta situatie un card este binevenit, iar daca stai prost cu banii, poti apela la un card de credit ori chiar la un imprumut cu transferul banilor pe card.

Noi discutam astazi situatia accesarii unui credit cu virarea banilor in contul tau bancar care are atasat un card functional.

Cardul ar fi instrumentul de plata spre care ar trebui sa tintiti, evitand astfel plimbarea bancnotelor.

Cu siguranta in aceasta perioada pot aparea cheltuieli neprevazute, mai ales ca vorbim de posibile intreruperi ale serviciului.

Nu trebuie sa va panicati, trebuie sa gasiti solutii de a depasi situatia, fara sa antamati cheltuieli inutile ori care nu au acoperire in bugetul vostru.

Intr-o situatie de criza, puteti apela in extremis si la un credit urgent pentru a va rezolva niste cheltuieli neprevazute.

Daca va stiti ca nu indepliniti conditiile de eligibilitate de la banci, puteti apela la un credit fara verificare de la IFN-urile indulgente.

Ofertele financiare din 2020 ale bancilor si IFN-urilor sunt numeroase, si exista destule produse ce pot fi contractate intr-un timp scurt.

Tineti cont totusi ca nicio institutie financiara nu va va credita daca nu va incadrati gradului de indatorare admis, daca nu aveti un venit corespunzator, s.a.m.d.

Vezi si   Si tu vrei un imprumut de bani urgent?

La ce institutii financiare poti apela pentru un astfel de credit?

Contractarea unui credit pe card este posibil si de la banci si de la IFN.

In fapt, majoritatea bancilor si IFN-urilor practica aceasta forma de transfer a banilor imprumutati.

Exista banci in 2020 care practica deja accesarea 100 % online (ex: creditul George 100% online de la BCR).

La IFN-uri aveti nenumarate optiuni, insa, va avertizam ca este importanta o informare temeinica prealabila inainte de a semna contractul de credit pentru a intelege bine toti termenii unui astfel de act.

IFN-urile acorda credite urgente in cuantum redus de regula, insa cu dobanzi mari. Fiti atenti la costuri, luati in calcul doar doabanda anuala efectiva pentru comparatie si nu neglijati sa aflati care sunt consecintele in cazul in care nu respectati contractul de credit. Penalizarile impuse de IFN-uri pot fi foarte mari.

Cum procedezi la banca pentru obtinerea unui credit pe card?

Sunt cateva banci care permit accesarea online (unele avand limitari de sume pentru accesarea online). La aceste banci poti foarte bine sa completezi formularele si sa astepti aprobarea si virarea banilor in contul tau bancar.

La bancile care nu permit accesarea 100% online, ori au o accesare partiala, trebuie sa va deplasati la o agentie a bancii pentru semnarea contractului. Daca nu aveti cont la banca respectiva, trebuie sa va deschidezi unul, daca doriti sa primiti banii in cont. Exista si posibilitatea transferului intr-un alt cont ales de voi la o alta banca.

Bancile permit si ridicarea banilor direct de la ghiseu, dar este bine sa evitati asemenea operatiuni in aceasta perioada.

Vezi si   Cel mai avantajos credit de nevoi personale de la banca

Cum accesezi de la IFN un imprumut direct pe card?

Mute IFN-uri practica aceasta forma de transfer a banilor imprumutati. Deci, este perfect posibil sa te imprumuti si sa astepti virarea banilor in contul tau bancar personal.

Sunt unele IFN-uri care nu permit o astfel de accesare, de aceea trebuie sa stiti dinainte care sunt conditiile de accesare si primire a banilor.

Practic, procesul este unul simplu: completezi formularele online, incarci documentele solicitate pe internet, astepti aprobarea si apoi virarea banilor in cont.

Unele IFN-uri promit chiar un transfer super rapid al banilor in contul bancar (Viva Credit, CreditPrime, CreditFix, Telecredit, Ferratum, IFN Extra Finance etc).

Conditiile de aplicare pentru un credit pe card nu difera fata de alte metode a primire a banilor imprumutati.

Cand vorbim de un astfel de produs ne referim la un credit de nevoi personale, adica insitutia finantatoare nu te intreaba cum vei cheltui banii imprumutati.

One Comment
  1. Maria F
    | Răspunde

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies