Acasă » Informative » Despre cardurile Sodexo

Despre cardurile Sodexo

Last update:

Noi, romanii, am aflat de putina vreme despre cardurile Sodexo.

Sodexo este o companie fondata in Franta, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de alimentatie din lume. Sodexo Romania face parte din Grupul Sodexo, un lider mondial in domeniul serviciilor de calitate.

In portofoliul acestei companii se regasesc doua tipuri de carduri, si anume, cardul de masa Gusto Pass, Cardul de vacanta Turist Pass, Cardul cadou Pass Card si Cardul de cultura Pass Card.

Sodexo este cautata indeosebi de angajatorii care ofera angajatilor carduri de masa si alte tichete cadou.

Tipuri de carduri Sodexo:

  1. Cardul de masa Gusto Pass este un instrument de plata ce poate fi folosit in supermarketuri, in magazine si in restaurante. Utilizand acest card beneficiezi de promotii si oferte personalizate. Tranzactiile contactless se realizeaza deosebit de rapid.
  2. Cardul de vacanta Turist Pass este un card cu acoperire nationala, putand fi folosit pentru achitarea unor servicii de cazare, masa, transport si tratament. Acest card vine cu oferte personalizate pentru cazare ori pachete. Si acesta vine cu posibilitatea de a efectua tranzactii contactless rapid.
  3. Cardul cadou Pass Card poate fi folosit pentru a cumpara diverse cadouri dintr-o retea extinsa de magazine. Este un instrument de plata flexibil ce vine periodic cu promotii si oferte personalizate. Ofera tranzactii contactless si rapiditate deosebita la cumparaturi.
  4. Cardul de cultura Pass Card este un instrument de plata util pentru timpul liber, pentru a-ti ntretine distractiile. Poti sa achiti cumparaturi in limita disponibila pe card. Ai si la acest card varii promotii periodice. De asemenea, poti beneficia de tahnologia contactless la orice tranzactie.
Vezi si   Va semnalam un important rebranding bancar: Marfin Bank si-a schimbat numele in Vista Bank
Vezi si   Cum ajung oamenii sa se indatoreze exesiv?

Sum disponibila pe cardul Gusto Pass poate fi aflata prin SMS. Oricine isi poate verifica soldul de pe cardul sau ori ultimele tranzactii efectuate din contul tau de pe platforma Sodexo, ori daca suni la 021 207 27 27.

Cum se poate folosi un card Sodexo?

Cardul de masa Gusto Pass poate fi utilizat in locatiile partenere, ori pentru a efectua cumparaturi direct, platind direct la curier cumparaturile comandate, utilizand POS-ul.

Pentru utilizarea acestui card de masa trebuie sa folosesti PIN-ul primit de la angajator, ori poti utiliza tehnologia Contactless in unele locatii, pentru cumparaturi mai mici de 100 lei.

Cardul se livreaza inactiv, de aceea trebuie activ, lucru ce se poate face automat prima data cand il folosesti la cumparaturi, in magazinele partenere Sodexo, cu conditia sa introduci cardul in POS si sa introduci PIN-ul. PIN se poate afla din contul tau de card Sodexo din sectiunea Setari.

Cum se deschide un cont Sodexo?

Contul tau de Sodexo de pe platforma online poate fi usor realizat. Prima faza a realizarii unui cont este sa introduci CNP in aplicatie si mai apoi celelalte date personale.

Pentru a verifica sumele disponibile si sa vezi ce tranzactii au fost efectuate poti intra online pe card sodexo in contul tau.

Poti sa platesti radid cu telefonul, daca descarci aplicatia SodexoPay, astfel poti sa nu mai mergi cu cardul la cumparaturi si doar cu telefonul.

Reteaua de magazine si restaurante din Romania functioneaza in peste 4469 de localitati din 42 de judete, cu peste 70879 de obiective in care pot fi folosite cadurile Sodexo.

Cei de la Sodexo au lansat o aplicatie de plata contactless ce poate fi folosita cu telefoane cu Android.

Utilizand My Sodexo poti identifica usor locatiile (le vezi pe harta interactiva) aflate in apropierea ta, unde ai putea folosi aceste carduri.

Vezi si   Cum se analizeaza o cerere de credit? Puncte tari si puncte slabe.
Vezi si   Vrei sa castigi 1000 de lei lunar? Recomanda creditele de la Patria Bank!

Pe cei de la Sodexo ii gasiti la adresa Novo Park- cladirea G, Strada Fabrica de Glucoza nr. 5, Sector 2, 020331, Bucuresti, Soexo contact telefon 021 207 27 27, email sesizari.ro@sodexo.com. Mai multe informatii gasiti pe platforma lor online https://cardsodexo.ro.

Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

GDRP | T&C | Privacy | Cookies