Credit nebancar fara adeverinta de venit

Last update: august 19, 2020

Este usor sa soliciti un credit nebancar fara adeverinta de venit daca poti justifica existenta unui venit printr-un extras de cont ori prin verificare la ANAF.

Un credit nebancar fara adeverinta de venit inseamna un timp mai scurt de acordare si o posibilitate de a obtine bani fara acte.

Cei ce au solicitat la serviciul propriu o adeverinta de venit, cunosc cat de mult trebuie sa astepte pentru a o obtine. La unele firme/institutii acest proces poate dura si peste o saptamana.

Pentru ca multe IFN-uri nu mai solicita acest act ca modalitate de verificare a veniturilor, procesul de creditare este mult simplificat. In locul adeverintei de venit, societatile financiare au gasit alte feluri de a-ti verifica veniturile: extrasul de cont, verificarea bazei de date ANAF, fluturas de salariu, cupon de pensie, etc.

A fost dintotdeauna dificil sa obtii un credit intr-un timp scurt, atata timp cat ti se solicita adeverinta de venit. Practic, perioadele nu mai depindeau nici de banca si nici de IFN, nici de ceea ce puteai tu face, ci depindeau pur si simplu de felul in care angajatorul tau iti elibera respectivul act.

A spera la un credit nebancar fara adeverinta de venit forum nu inseamna ca ai scapat de interogarea veniturilor.

Toate societatile financiare, fie ele banci ori IFN-uri sunt obligate sa-ti verifice veniturile, in primul rand pentru a se asigura ca respecta gradul de indatorare permis de lege.

Pentru creditele rapide intr-un interval scurt, nu este chiar o problema gradul de indatorare, insa, pentru creditele mari pe perioada extinsa, gradul de indatorare este absolut obligatoriu de a fi respectat cu sfintenie. Indatorarea excesiva nu aduce nimic bun, nici pentru societatea financiara si nici pentru clienti.

Vezi si   Card de credit pentru rau platnici. Se acorda online?

Printre IFN-urile la care puteti apela pentru a solicita un credit nebancar fara adeverinta de venit, mentionam:

1. Fast Finance – un IFN ce acorda credite flexibile, intr-un timp ultra-rapid. Anii trecuti nu ti se solicita adeverinta de salariu pentru a obtine imprumutul, in prezent ti se solicita adeverinta de venit. Nu ai nevoie de adeverinta de salariu nici pentru accesarea creditului si nici pentru transferul bancilor. Ti se solicita in schimb un extras de cont, de pe contul bancar unde iti incasezi veniturile. La Fast Finance poti imprumuta sume intre 1.500 si 15.000 de lei, pentru perioade de la 3 la 36 de luni. Mai nou se solicita si adeverinta de venit. Trebuie sa ai un venit minim necesar de 2.000 lei lunar.

2. Credius – ofera credite fara adeverinta de venit doar acelor persoane ale caror venituri pot fi verificate prin ANAF. La Credius gasiti mai multe oferte de credite: de nevoi personale, online, pentru pensionari, pentru bunuri, pentru IMM-uri, pentru diaspora, onlinee scurt. Un credit standard de nevoi personale poate urca pana la 40.000 de lei, pentru perioade de pana la 60 de luni.

3. Hora Credit – ofera imprumuturi de bani in mod simplu si rapid, fara ipoteca si fara garantii. Trebuie sa ai o varsta de minim 19 ani si o copie scanatata dupa buletin si una dupa extrasul de cont bancar pe ultima luna. Acest IFN acorda credite si pensionarilor, varsta maxima acceptata fiind de 75 de ani. Poti sa accesezi un imprumut pentru maxim 70 de zile. De la Hora Credit puteti accesa sume de bani cuprinse intre 100 si 10.000 lei.

Vezi si   De ce acorda IFN-urile credite fara dobanda?

4. Provident – un alt IFN care nu solicita adeverinta de venit la accesarea unui credit. Cei de la Provident iti cer totusi un fluturas de salariu ori alta forma de acte care sa-ti justifice veniturile, iar in cazul pensionarilor se multumesc cu ultimul cupon de pensie. Un imprumut Provident nu necesita garantii si nici giranti. Poti sa imprumuti sume cuprinse intre 500 si 20.000 lei.

5. Cetelem – ofera la randu-i un credit de nevoi personale fara adeverinta de venit, in conditii foarte avantajoase de costuri. Practic dobanda anuala efectiva (DAE-ul) acestui credit nebancar fara adeverinta de la Cetelem incepe de 9,95% pe an. Mai beneficiezi printre altele si de dobanda si rate fixe si comision 0 de analiza. Iar pentru sume imprumutate mai mici de 225.000 lei, nici nu ai nevoie de garantii. cest credit poate fi solicitat din orice magazin partener Cetelem, cu minim de acte, in mod simplu si rapid.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies