Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru un credit la BT?

Creditele acordate de Banca Transilvania: conditii de eligibilitate, acte necesare, permisivitati.

Pentru a accesa un credit BT, trebuie sa indeplinesti o serie de conditii si sa detii actele necesare solicitate.

Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care noi am primit-o pe adresa noastra de email este legata de creditele acordate de BT, daca sunt disponibile si pentru restantieri.

Pentru a raspunde la aceasta intrebare primita de la voi, si anume, daca Banca Transilvania acorda credite si celor inscrisi in Biroul de Credite, ne-am interesat pentru voi si am citit in detaliu informatiile oferite de aceasta banca pe platforma online proprie. Iata ce am descoperit noi in sectiunea de intrebari si raspunsuri (o sectiune cu informatii diverse, extrem de bogata, care va ajuta in caz ca aveti nelamuriri diverse legate de creditarea de la BT – . Asadar, daca figurezi in Biroul de Credit, cei de la BT ne spun ca nu vei fi reufazt automat. Ti se va analiza situatia materiala prezenta (atat a ta cat si a familiei), si va fi corelata aceasta situatie cu informatiile din Biroul de Credit, astfel se va determina daca este sau nu eligibil pentru un nou imprumut, in acord cu politicile de creditare ale bancii.

Conditiile de eligibilitate ale Bancii Transilvania pentru acordarea creditelor:
– existenta unor venituri cu caracter permanent (indiferent de provenienta acestora: salarii, pensii, chirii, dividente, alte venituri);
– sa nu ai restante active neachitate;
– sa ai maxim 65 de ani la incheierea contractului de credit (in cazul pensionarilor care depun dovada venitului din pensii, varsta maxima este de 70 de ani);

Actele necesare accesarii unui credit BT:
– actul de identitate (buletin/carte de identitate);
– acordul de consultare a bazei de date ANAF (pentru inspectarea veniturilor);

Creditele de nevoi personale fara garantii de la Banca Transilvania pot avea un cuantum maxim de 20.000 de euro echivalent in lei si un minim de 5.000 de lei. Se acorda pe o perioada de la 2 luni la 5 ani. In cauzul creditelor de refinantare, perioada urca pana la 10 ani, daca imprumutul este acordat inainte de finele lunii octombrie 2011.

Va mai dam cateva detalii utile legate de BT. Daca doriti sa deschidezi un cont curent, aveti nevoie de actul de identitate. Procedura nu dureaza mai mult de cateva minute, nu se percepe comision la deschiderea ori administrarea unui cont curent. Poti deschide cont si de acasa, utilizand serviciul BT Sign Up. Completezi datele online si mergi la banca pentru ridicarea cardului.

In cazul in care, ai intarzieri la plata ratelor, iar aceste intarzieri sunt mai mari de 30 de zile, banca te va raporta catre Biroul de Credit. In Biroul de Credit vei ramane timp de 4 ani de la data achitarii integrale a restantei. Acest lucru, dupa cum v-am mai spus, nu va impiedica sa mai accesati un credit la BT. Ei vor analiza situatia din Biroul de Credit, precum si situatia voastra materiala actuala si vor hotari daca sunteti sau nu eligibili pentru un nou credit.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies