Acasă » Informative » Credit cu virare rapida - Repere actuale.

Credit cu virare rapida – Repere actuale.

Last update:

O cale rapida si convenabila de a obtine o suma de bani este sa apelezi la un credit pe internet si sa primesti banii in cont.

Un credit cu virarea banilor in cont cu rambursarea in mai multe rate este dorit de multe persoane in aceasta perioada.

Fiind o perioada cu restrictii de trafic, oamenii care au nevoie de un imprumut prefera sa-l acceseze online si sa li se vireze banii rapid pe card.

In acord cu situatia actuala, societatile financiare deja au venit in intampinarea acestor nevoi.

De unde poti accesa un astfel de produs?

De principiu, un astfel de produs poate fi accesat atat de la banci cat si de la IFN.

Sunt in prezent patru banci care acorda credite online, iar acestea ofera aceasta facilitate de a se vira banii imprumutati direct pe cardul solicitantului.

IFN-urile au si ele credite care permit incasarea banilor pe card. E adevarat ca sunt unele care gestioneaza si la domiciliu imprumutul, livrand banii in mana, insa, aceste societati sunt putine in piata.

Marea majoritate a societatilor nebancare vireaza banii imprumutati online rapid pe card.

Mai multe dintre IFN-urile care acordau in trecut credite pe termen scurt au inceput sa-si diversifice ofertele, axandu-se pe produse cu rambursarea pe perioade mai lungi de timp.

Oamenii prefera sa contracteze pe perioade mai lungi si sa plateasca rate multiple, pentru ca astel le scade impovararea financiara lunara.

Anii trecut au fost dominati in piata nebancara de creditele rapide pe termen scurt, acordate pentru maxim 30 de zile.

Multe IFN-uri acordau astfel de imprumuturi, indeosebi firmele nou infiintate.

Intre timp insa lucrurile s-au schimbat. Chiar si societatile mai vechi din piata, cu produse celebre de altfel, si-au modificat strategia de piata, optand pentru perioade de acordare mai lungi.

Cu siguranta aceasta schimbare radicala este si o consecinta a cererii din piata, pentru ca, din informatiile noastre IFN-urile sunt bine conectate la informatii, apeland des la studii de marketing.

Ce e schimbat in ultima perioada?

Cum e si firesc, tendintele pietii se schimba periodic. Este normal ca firmele sa urmeze cursul si sa se adapteze noilor cerinte.

Ultimele tendinte din piata se orienteaza cu siguranta catre creditele acordate pe termen lung, cu rambursari in rate numeroase.

Am vazut inca din anul precedent o schimbare, imediat dupa ce se redusesera dobanzile creditelor. Aceasta prevedere a fost intre timp declarata neconstitutionala, insa IFN-urile au inceput sa-si schimba politicile de creditare. Cu siguranta si limitarea gradului de indatorare fost un imbold in aceasta directie.

Clienti au devenit si ei mai pretentiosi, sperand sa obtina credite rapide online in rate, dar sa ramburseze intr-o perioada mai lunga de timp, sa nu dea inapoi tot banii.

Oamenii vor sa se imprumute in conditii facile, unii dintre ei fiind interesati exclusiv de credite pentru datornici, din motive evidente – scoringul negativ din BC.

Persoanele au devenit mai comode, dorind sa accesez si creditele de nevoi intr-un mod mai lejer, mai permisiv. Vor, daca se poate, sa contracteze credite online in rate cu valori ridicate.

Ce sume poti imprumuta?

IFN-urile au inceput sa acorde si imprumuturi mai mari, in conditii de eligibilitate precara, cu rambursarea in mai multe rate. Creditul in rate se poate acorda pentru o perioada de maxim 12 luni la unele IFN-uri, la altele se opteaza pentru o perioada de maxim 60 de luni.

Spre exemplu, cei de la Viva Credit si-au modificat produsul lor celebru ‘credit pana la salariu’, intr-o linie de creditare pe cinci ani.

CreditFix au introdus si ei in portofoliu un credit de nevoi pe termen mai lung, este vorba de creditul cu valoare de maxim 10.000 lei, acordat pe perioade de la 2 la 12 luni. Si-au pastrat insa in portofoliu si creditul urgent de maxim 4000 lei acordat pentru maxim 9 de zile.

Ferratum si-au introdus si ei in portofoliu un credit nebancar in rate, de maxim 10.000 lei.

Din intamplare sau nu, IFN-urile amintite de noi anterior sunt si cele care accepta restantieri la finantare.

Asadar, nu doar ca puteti sa rambursati in rate creditul solicitat, dar puteti sa accesati chiar daca sunteti inscrisi in Biroul de Credit cu reputatie de rau platnic.

Aceasta informatie este una utila indeosebi celor ce vor sa acceseze un credit fara verificarea Biroului de Credit.

Aceste exemple nu sunt singurele din piata. Sunt multe IFN-uri care si-au prelungit perioada de acordare pentru microcreditele din portofoliu, permitand rambursarea in rate multiple.

Acordarea unui credit cu virarea banilor in cont reprezinta una dintre cele mai usoare metode de imprumut, de aceea este si cautata de atat de multi clienti.

Oamenii vor sa imprumute sume mai mari de bani (mai mult decat cei 2000 – 3000 lei cat era suma maxima la microcredite), dar sa aiba si posibilitatea de a-i rambursa in rate.

Faptul ca vor sa-si primeasca banii imprumutati in cont este de asemenea un lucru de inteles, avand in vedere simplitatea acestei operatii si modului rapid in care acesti oameni pot dispune de sumele imprumutate.

Practic, in cateva ore de la accesare, primesti banii in cont si dispui de ei cum doresti.

(Visited 657 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies