Si tu vrei un imprumut de bani urgent?

Last update: noiembrie 20, 2019

Multa lume este in cautarea unui imprumut de bani urgent, de aceea cauta solutii rapide, de regula online

Stiu! Si tu vrei un imprumut de bani urgent! Din acest motiv cutreieri internetul pentru a gasi surse simple de a face rost de ei.

Tot timpul ne facem griji in privinta banilor.

Cand nu avem bani, lumea noastra pare sa se prabuseasca incetul cu incetul.

Cu totii ne facem griji, in special cand situatiile sunt de natura a fi rezolvate doar printr-o suma de bani.

Exista multe ingrijorari in privinta banilor, cele mai acerbe dintre ele sunt legate de sentimentul de inferioritate. Fara bani nu pot sa fiu sus, sunt declasat pe scara sociala, sunt tratat de sus, etc.

Altele implica grija fata de ziua de maine. Nu o sa mai am ce manca, ce imbraca, unde locui, etc.

Sunt oameni care isi doresc cu ardoare lucruri: case, masini, bijuterii, haine, etc. Si ei sunt ingrijorati in privinta banilor. Acestia sunt cei mai infocati cautari ai surselor de finantare, de altfel.

Cand nu avem bani ni se pare ca nimic bun nu ni se poate intampla. In fapt, filosofic vorbind, doar atunci putem sa vedem lucrurile frumoase ce ne inconjoara. Insa, nu este nimic sigur. Pot exista atat de multe situatii ‘altfel’ incat ar fi greu sa le cuprinzi in cateva cuvinte.

Banii reprezinta un ideal pentru multi dintre noi. Invatam, muncim, speram, sa avem mai multi bani, pentru a ne face viata mai frumoasa.

In fapt, gandurile in privinta banilor nu le au doar saracii, ci indeosebi cei instariti, cei ce duc deja o viata buna si care traiesc cu teama ca ar putea-o pierde la un moment dat, daca raman fara bani.

Orice impas financiar are rezolvare. Fie prin obtinerea unor bani, fie prin alte moduri.

Cum procedam atunci cand vrem sa facem rost de bani?

Cand suntem disperati sa facem rost de bani urgent, ar fi bine sa ne punem niste intrebari, pentru a vedea cum stam de fapt.

Prima intrebare si cea mai simpla dintre ele ar fi sa ne gandim bine de ce avem nevoie de bani si daca sunt banii atat de importanti in acest moment.

Vezi si   Ce reprezinta CRC?

Daca reusim sa raspundem cu un mare DA la aceasta intrebare, putem sa trecem mai departe si sa ne intrebam de cati bani avem nevoie pentru a depasi acest punct critic.

Cand aflam si suma de bani de care avem nevoi, putem sa trecem la caile de a-i obtine. Este momentul sa ne intrebam care ar fi varianta cea mai buna pentru noi de a face rost de bani.

In momentul in care optam pentru o solutie, mai ramane sa ne intrebam ce implica solutia gasita de noi, atat personal cat si la nivelul celorlalti.

Este important sa fiti sincer cu voi insiva atunci cand va puneti aceste intrebari, astfel inca sa eliminati din start grijile superficiale, sa ramaneti doar cu ideile profunde.

Spre exemplu, aveti o masina veche, dar functionala inca. Va ganditi ca toti prietenii au masini noi, stralucitoare cu care se mandresc si doar voi umblati cu rabla aia veche de ani. Vreti sa va luati alta insa nu va permiteti din banii pe care ii castigati. Si totusi, va doriti o masina noua, pentru a nu va mai simti inferior in fata prietenilor, cunoscutilor. Va ganditi sa apelati la un imprumut pentru a va cumpara o masina noua. Si totusi, nu prea ati face fata cheltuielilor lunare cu un astfel de imprumut. Acesta nu este un imprumut urgent de bani, ci este generat de o inferioritate sociala pe care o resimtiti.

Noi nu spunem sa nu schimbati masina. Poate ca schimband-o, va veti schimba si starea de spirit. Veti fi mai optimist, iar aceasta stare s-ar putea sa va propulseze pe scare valorilor, sa castigati mai multi bani, sa deveniti mai activ. Insa, este bine sa stiti sa gestionati cu cap astfel de situatii.

Pe de alta parte, o situatie extrema ar fi imbolnavirea unui membru al familiei. Acesta ar avea nevoie de o interventie medicala costisitoare ca bani. Nu aveti acesti bani, drept pentru care va ganditi sa va imprumutati. Nu v-ar fi usor sa platiti ratele aferente creditului cu venitul mic pe care il aveti, insa, nici nu puteti sa faceti abstractie de persoana bolnava. Aceasta situatie nu este una de moft, de statut social, aceasta situatie este una de supravietuire. Si in supravietuire orice este permis.

Vezi si   Va semnalam un important rebranding bancar: Marfin Bank si-a schimbat numele in Vista Bank

In fapt, daca lasam la o parte situatiile pe muchie de cutit, grijile noastre legate de bani sunt destul de fluctuante. Si mai ales, grijile noastre sunt mai putin legate de bani, ci mai degraba legate de perceptia noastra fata de altii.

Bine, s-ar putea sa nu ne fie atribuit doar noua acest sentiment. S-ar putea sa ne dorim binele celorlalti, astfel incat sa vrem sa castigam mai multi bani. Parintele vrea sa-i asigure copilului un viitor mai bun, sa-l dea la o scoala mai buna, sa-i asigure o pregatire suplimentara, etc.

Care sunt optiunile pe care le avem?

Solutii pentru a obtine un imprumut urgent de bani sunt destule. De la banci la IFN-uri, de la Case de Amanet la C.A.R.-uri. Imprumuturile sunt vechi de cand lumea si cu siguranta vor exista si pentru mult timp de acum inainte. Ce dorim noi sa va transmitem este ca ar fi mai bine sa va analizati mult mai temeinic nevoia de bani, inainte de a trece la obtinerea unui imprumut.

Daca apelam la banci, va trebui sa indeplinim niste conditii de eligibilitate destul de drastice: sa avem o bonitate solida, sa avem o vehcime buna in munca, sa avem un grad mic de indatorare si un scoring pozitiv in BC.

La IFN-uri conditiile de eligibilitate sunt mai scazute decat la banci. Aceste societati sunt mai permisive, dar costurile produselor oferite de ele sunt mai mari.

Casele de amanet accepta orice tip de client, atata timp cat acesta este proprietarul unui bun de valoare pe care sa-l poata lasa drept garantie in schimbul unui imprumut. Imprumutul oferit de aceste societati reprezinta un procent din contravaloarea bunului amanetat.

C.A.R. ofera imprumuturi in functie de contributia fiecarei persoane. Aceste societati functioneaza de regula pe langa intreprinderi, constituindu-se ca fonduri de intr-ajutorare a celor ce contribuie.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies