Acasă » Informative » Am nevoie de 3000 de RON urgent. Cum pot face rost de...

Am nevoie de 3000 de RON urgent. Cum pot face rost de acesti bani?

Last update:

Care sunt posibilitatile de a obtine un credit de 3000 de lei? La ce institutie sa apelez? Ce acte sunt necesare?

Obtinerea unei sume de bani in mod urgent in 2023 este o procedura simpla daca detii un venit bun si ai un trecut de creditare pozitiv.

Probleme la obtinerea unei sume de bani de pana in 3000 de lei apar atunci cand vrei sa accesezi un imprumut dar nu indeplinesti conditiile de eligibilitate.

Sunt multe persoane care au un istoric de creditare negativ. Daca ne uitam pe cifrele restantierilor, putem sa intelegem ca multi dintre cei ce cauta sa se imprumute sunt recuzati pana si de IFN-uri datorita istoricului negativ din Biroul de Credit.

Cu alte cuvinte, nu orice persoana poate face rost rapid de o suma de bani urgent. Exista conditii minime de eligibilitate impuse si de IFN-urile ce au in portofoliu microcredite: varsta, venit, scoring in BC, chiar si vechime in munca.

Ce condiiti sunt pentru a obtine 3000 lei imprumut?

Daca ai nevoie de 3000 de lei urgent si indeplinesti un standard minim de eligibilitate (esti salariat ori pensionar, cu un venit bun, ai un istoric bun de creditare), atunci poti sa te indrepti catre banci.

Daca nu indeplinesti conditiile de eligibilitate impuse de banci, n-ai alta varianta decat IFN-urile.

Si IFN-urile se diferentiaza (uneori chiar mult) in functie de nivelul conditiilor de accesare. Unele societati nebancare nu accepta defel restantieri, altele impun limite de vechime in munca, altele solicita un venit minim similar cu bancile, etc.

Problema la banci cu imprumutul unei sume de bani de 3000 de lei este aceea ca suma este cam mica. Multe banci au limita minima de accesare mai ridicata de 3000 lei.

Noi am mai discutat intr-un alt articol despre posibilitatea accesarii unui imprumut urgent de 1000 de euro, o suma mult mai mare decat ceea ce avem in vedere astazi.

Haideti sa vedem ce optiuni au cei ce vor sa imprumute 3000 de lei de la banci:

  • BCR permite accesarea unui credit de 3000 RON. Aceasta este limita minima a creditului de nevoi personale acordat persoanelor fizice de BCR. Poti accesa acest imprumut pentru perioade intre o luna si 60 de luni. Pentru obtinerea acestui credit trebuie sa ai nevnituri inregistrate la ANAF, ori daca nu sa prezinti adeverinta de salariu.
  • ING Bank – are limita minima de accesare de 2000 de lei, deci poti cu usurinta sa imprumuti si 3000 de lei. Perioada de creditare variaza la ING intre un an si cinci ani. Pentru accesare trebuie sa ai o varsta intre 18 si 70 de ani si un venit lunar egal cu cel putin venitul net minim pe economie. Trebuie sa ai de asemenea o vechime in munca de 6 luni la ultimul angajator si un an in total. Si la ING poti aplica cu acordul ANAF ori cu adeverinta de salariu, daca nu ai veniturile inregistrate la ANAF.
  • UniCredit Bank ofera limita minima a creditului de realizari personale de 1500 de lei. Asadar, iata o alta oferta bancara care iti da accesul la suma de bani de 3000 de lei. La UniCredit poti imprumuta pe perioade intre 6 si 60 de luni. Venitul minim solicitat trebuie sa fie de minim 450 de lei lunar. Si la aceasta banca poti accesa cu acordul de consultare a bazei de date ANAF ori cu alte documente de venit.
  • Raiffeisen are limita minima de accesare de 500 de euro echivalent in lei, adica in jurul valorii de 2500 de lei. Si aceasta oferta se incadreaza la ceea ce cautam noi, si anume, suma de bani de 3000 RON. Cei de la Raiffeisen solicita un venit minim net lunar de 370 euro echivalent in lei, o vechime la locul actual de munca de 3 luni, sa nu ai credite executate ori rambursate cu intarzieri mari si repetate.

Acestea sunt doar cateva dintre ofertele bancare care iti permit accesul la suma de bani de 3000 de lei.

Haideti sa vedem si care sunt ofertele IFN-urilor, in conditiile in care IFN-urile permit accesarea unor sume mai mici de bani. Unele IFN-uri au ca limita superioara o valoare mai redusa de 3000 de lei. Spre exemplu, cei de la Viva Credit ofera un imprumut cu valoare maxima de 2000 de lei.

Dar, iata cateva oferte de credite nebancare la care puteti apela pentru obtinerea unei sume de bani de 3.000 lei:

  1. BRD Finance ofera imprumuturi intre 3.000 si 30.000 de lei, pe perioade de la 12 la 60 de luni. pentru accesare, trebuie sa ai intre 21 si 71 de ani, sa ai un venit minim net de 640 de lei lunar si o vechime minima la locul actual de munca de de trei luni. Sunt acceptati salariatii, pensionarii si PFA-urile.
  2. Viva Credit ofera o linie de credit in cuantum de pana la 20.000 lei, pe perioade de pana la 60 de luni. Pentru obtinerea creditului trebuie sa ai peste 20 de ani si venit lunar din salarii, pensii, PFA, PFI, II, IF, profesii liberale. Tot de la Viva puteti imprumuta un credit rapid de pana la 5.000 de lei in conditii laxe.
  3. Credius ofera intre 1000 si 50.250 lei pe perioade de la 6 de luni la 60 de luni. La Credius poti accesa daca ai minim o luna vechime in munca.
  4. Credit Fix ofera doua optiuni pentru un imprumut de 10.000 de lei. Rambursarea se face pentru o perioada de maxim 12 luni pentru creditul rapid si pe 24 de luni pentru cel de nevoi personale.
  5. Mobilo Credit ofera credite intre 200 lei si 9000 lei. Si la ei ne incadram cu suma de 3000 de lei. Acordarea se face pe perioade de pana la 12 luni. Pentru a aplica trebuie sa ai intre 18 si 70 de ani si un salariu minim net de 700 lei. Sunt acceptate si alte tipuri de venituri: pensii, contracte, PFA, venituri din chirii, etc.
  6. Fast Finance ofera un credit urgent fara garantii in cuantum de la 1.500 lei la 15.000 lei. Perioada de accesare este de maxim 36 de luni. Pentru a apela la acest credit trebuie sa ai intre 25 si 65 de ani.

Iata, asadar, cateva oferte bancare si nebancare iti permit sa accesezi cei 3.000 de RON de care am vorbit la inceput. Cu siguranta in piata sunt mult mai multe oferte, noi vi le-am prezentat pe cele mai vizibile din piata, potrivite pentru aceasta suma.

(Visited 3.032 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies