Acasă » Informative » Am nevoie de 3000 de RON urgent. Cum pot face rost de...

Am nevoie de 3000 de RON urgent. Cum pot face rost de acesti bani?

Last update:

Ce sperante sunt sa obtin un credit de 3000 de lei urgent? La ce institutie sa apelez? Ce acte sunt necesare?

Obtinerea unei sume de bani in mod urgent in 2019 este o procedura simpla daca detii un venit bun si ai un istoric de creditare pozitiv.

Probleme la obtinerea unei sume de bani de pana in 3000 de lei apar atunci cand vrei sa accesezi un imprumut dar nu indeplinesti conditiile de eligibilitate.

Sunt multe persoane care au un istoric de creditare negativ. Daca ne uitam pe cifrele restantierilor, putem sa intelegem ca multi dintre cei ce cauta sa se imprumute sunt recuzati pana si de IFN-uri datorita istoricului negativ din Biroul de Credit.

Cu alte cuvinte, nu orice persoana poate face rost rapid de o suma de bani urgent. Exista conditii minime de eligibilitate impuse si de IFN-urile ce au in portofoliu microcredite: varsta, venit, scoring in BC, chiar si vechime in munca.

Ce condiiti sunt pentru a obtine 3000 lei imprumut?

Daca ai nevoie de 3000 de lei urgent si indeplinesti un standard minim de eligibilitate (esti salariat ori pensionar, cu un venit bun, ai un istoric bun de creditare), atunci poti sa te indrepti catre banci.

Daca nu indeplinesti conditiile de eligibilitate impuse de banci, n-ai alta varianta decat IFN-urile.

Si IFN-urile se diferentiaza (uneori chiar mult) in functie de nivelul conditiilor de accesare. Unele societati nebancare nu accepta defel restantieri, altele impun limite de vechime in munca, altele solicita un venit minim similar cu bancile, etc.

Problema la banci cu imprumutul unei sume de bani de 3000 de lei este aceea ca suma este cam mica. Multe banci au limita minima de accesare mai ridicata de 3000 lei.

Vezi si   Romanii au ajuns sa aiba credite neplatite in strainatate

Noi am mai discutat intr-un alt articol despre posibilitatea accesarii unui imprumut urgent de 1000 de euro, o suma mult mai mare decat ceea ce avem in vedere astazi.

Haideti sa vedem ce optiuni au cei ce vor sa imprumute 3000 de lei de la banci:

  • BCR permite accesarea unui credit de 3000 RON. Aceasta este limita minima a creditului de nevoi personale acordat persoanelor fizice de BCR. Poti accesa acest imprumut pentru perioade intre o luna si 60 de luni. Pentru obtinerea acestui credit trebuie sa ai nevnituri inregistrate la ANAF, ori daca nu sa prezinti adeverinta de salariu.
  • ING Bank – are limita minima de accesare de 2000 de lei, deci poti cu usurinta sa imprumuti si 3000 de lei. Perioada de creditare variaza la ING intre un an si cinci ani. Pentru accesare trebuie sa ai o varsta intre 18 si 70 de ani si un venit lunar net de 1000 de lei daca ai contract pe perioada nedeterminata, respectiv de 1250 de lei daca ai contract pe perioada determinat. Trebuie sa ai de asemenea o vechime in munca de 6 luni la ultimul angajator si un an in total. Si la ING poti aplica cu acordul ANAF ori cu adeverinta de salariu, daca nu ai veniturile inregistrate la ANAF.
  • UniCredit Bank ofera limita minima a creditului de realizari personale de 1500 de lei. Asadar, iata o alta oferta bancara care iti da accesul la suma de bani de 3000 de lei. La UniCredit poti imprumuta pe perioade intre 6 si 60 de luni. Venitul minim solicitat trebuie sa fie de minim 450 de lei lunar. Si la aceasta banca poti accesa cu acordul de consultare a bazei de date ANAF ori cu alte documente de venit.
  • Raiffeisen are limita minima de accesare de 500 de euro echivalent in lei, adica in jurul valorii de 2300 de lei. Si aceasta oferta se incadreaza la ceea ce cautam noi, si anume, suma de bani de 3000 RON. Cei de la Raiffeisen solicita un venit minim net lunar de 1200 lei, o vechime la locul actual de munca de 3 luni, sa nu ai credite executate ori rambursate cu intarzieri mari si repetate.
Vezi si   Credite pentru firme noi. Solutii firme nou infiintate

Acestea sunt doar cateva dintre ofertele bancare care iti permit accesul la suma de bani de 3000 de lei.

Haideti sa vedem si care sunt ofertele IFN-urilor, in conditiile in care IFN-urile permit accesarea unor sume mai mici de bani. Unele IFN-uri au ca limita superioara o valoare mai redusa de 3000 de lei. Spre exemplu, cei de la Viva Credit ofera un imprumut cu valoare maxima de 2000 de lei.

Dar, iata cateva oferte de credite nebancare la care puteti apela pentru obtinerea unei sume de bani de 3.000 lei:

  1. BRD Finance ofera imprumuturi intre 3.000 si 30.000 de lei, pe perioade de la 12 la 60 de luni. pentru accesare, trebuie sa ai intre 21 si 71 de ani, sa ai un venit minim net de 640 de lei lunar si o vechime minima la locul actual de munca de de trei luni. Sunt acceptati salariatii, pensionarii si PFA-urile.
  2. Cetelem ofera un credit de nevoi personale in cuantum de la 1000 lei la 225.000 lei, pe perioade de la 6 la 60 de luni. Pentru obtinerea creditului trebuie sa ai intre 18 ai 70 de ani, sa ai minim 3 luni vechime la ultimul loc de munca.
  3. Credius ofera intre 1000 si 40.000 lei pe perioade de la 20 de luni la 60 de luni. La Credius poti accesa daca ai minim o luna vechime in munca.
  4. Credit Fix ofera doua optiuni pentru un imprumut de 3000 de lei. Fie creditul lor rapid in cuantum de maxim 3000 de lei (perioada de acordare de maxim 62 de zile), fie creditul lor de nevoi personale in cuantum de la 500 la 10.000 de lei (perioada de acordare de la 2 la 12 luni). Pentru ultimul produs, trebuie sa ai un venit minim net lunar de 1.000 de lei si o varsta de minim 18 ani. Pentru imprumutul rapid, trebuie sa ai un venit de minim 500 de lei.
  5. Mobilo Credit ofera credite intre 200 lei si 4000 lei. Si la ei ne incadram cu suma de 3000 de lei. Acordarea se face pe perioade intre 10 zile si 31 de zile. Pentru a aplica trebuie sa ai intre 18 si 70 de ani si un salariu minim net de 700 lei. Sunt acceptate si alte tipuri de venituri: pensii, contracte, PFA, venituri din chirii, etc.
  6. Fast Finance ofera un credit urgent fara garantii in cuantum de la 1.500 lei la 15.000 lei. Perioada de accesare este de maxim 36 de luni. Pentru a apela la acest credit trebuie sa ai intre 25 si 65 de ani.
Vezi si   Cum modific limita de tranzactionare card BT?

Iata, asadar, cateva oferte bancare si nebancare iti permit sa accesezi cei 3.000 de RON de care am vorbit la inceput. Cu siguranta in piata sunt mult mai multe oferte, noi vi le-am prezentat pe cele mai vizibile din piata, potrivite pentru aceasta suma.

(Visited 2.299 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies