Acasă » Informative » Imprumut urgent fara acte - Am nevoie de 1000 euro

Imprumut urgent fara acte – Am nevoie de 1000 euro

Last update:

Vrei un imprumut urgent de 1000 de euro pentru a-ti rezolva o situatie financiara delicata? Vezi care rezolvare e adecvata, pentru care te califici. IFN sau banca?

Ne gasim in anul 2024, iar rezolvari pentru cei care spera sa obtina un imprumut urgent de 1000 de euro putem gasi atat la banci cat si la IFN.

Costurile pot face diferenta in privinta alegerii, dar si nivelul de eligibilitate. E bine sa obtinem costuri mai mici, evident, dar daca nu ne calificam, ni se reduc posibilitatile de alegere.

Desi nu este o suma mica, totusi conditiile de eligibilitate le interzice multora accesul. Unii nu se califica din cauza unor probleme din trecut cu rambursarea ratelor, altii au un grad de indatorare mult prea mare in prezenent.

Cand esti presat de timp sa faci rost rapid de o suma mai mare de bani, de pana in 1000 euro, solutia ar fi imprumutul urgent de la IFN.

Fireste, vorbim de creditele de la IFN obtinute fara garantii, ce pot fi accesate online, fara acte fizice, doar cu fotografii dupa buletin si dupa extrasul de cont.

Dobandirea unui imprumut urgent de 1000 de euro este o doleanta a celor ce vor sa faca rost de bani rapid intr-un timp scurt.

Nu va bazati totusi ca puteti imprumuta bani de la IFN daca nu faceti dovada existentei unui venit stabil. Acest lucru trebuie sa reiasa din extrasul de cont pe care il incarcati online sau din alte documente justificative de venit.

Este bine sa nu va lasati impresionati de ofertele particulare de genul ‘ofer imprumut 1000 de euro fara garantii’.

De regula acestea sunt venite din partea unor persoane nu a unor firme autorizate.

Cu voia dumneavoastra, v-as atrage atentia asupra acelor persoane care ofera bani imprumut. Astfel de persoane, catalogate drept camatari, iti pot crea mari probleme. Cel mai bine e sa nu intri deloc in contact cu astfel de persoane. Alege institutii financiare autorizate (le gasesti usor pe platforma BNR), care sa-ti ofere siguranta unei rambursari transparente.

Imprumut urgent 1000 euro la banci, ifn

Poti contracta un credit fara niciun act de venit?

Se poate sa primiti banii doriti, chiar daca nu aveti salar, ori un act doveditor al veniturilor, dar dobanzile practicate de aceste persoane (multe dintre ele fiind cunoscute drept camatari) sunt enorme.

Dar daca totusi, nu doriti neaparat sa imprumutati 1000 de euro in doua ore, puteti sa apelati si la banci. Si bancile au inceput sa ofere facilitati la accesare. Spre exemplu au renuntat la adeverinta de venit. Unele banci se lauda si cu acordarea pe loc a unui credit, ori in chiar ziua accesarii.

Cand vorbim de creditele rapide fara acte ne referim in primul rand la produsele financiare acordate fara adeverinta de venit. Faptul ca institutiile fiananciare au renuntat la adeverinta de venit (toate bancile si o parte insemnata dintre IFN-uri) reprezinta o facilitate pentru clienti, un mod mult mai convenabil de a obtine suma dorita de bani.

Adeverinta de bani nu era doar o sperietoare datorata faptului ca trebuia completata de anagajator si atunci stiau toi cliegii de munca ce vrei sa faci, dar era mai ales o piedica in obtinerea rapida a banilor.

Eliberarea unei adeverinte de venit dura mult, uneori si doua saptamani.

Din experienta va pot spune ca am asteptat fix doua saptamani sa mi se elibereze adeverinta de venit de la o institutie de invatamant de stat. Indeosebi la firmele de stat se astepta enorm pentru obtinerea adeverintei de venit ori de salariu.

Printre avantajele imprumutului rapid fara multe acte putem enumera:

 • lipsa adeverintei de salariu/adeverintei de venit
 • actelele solicitate sunt putine si nu trebuie sa te deplasezi pentru a le obtine ori pentru a le depune; trebuie doar sa le scanezi ori sa le fotografiezi si sa le incarci pe internet in zona de aplicare pentru un credit online
 • aprobarea dureaza putin in cazul creditelor rapide online, la unele IFN-uri chiar sub doua ore
 • astfel de credite admit si persoane inscrise in Biroul de Credit, unele IFN-uri neverificand defel istoricul de creditare
 • banii va sunt virati intr-un cont bancar, aproape instant, in mai putin de 24 de ore de la aplicare, depinde mult de transferul interbancar.
 • rambursarea o faci asa cum iti doresti, aceste societati pun la dispozitie mai multe metode de rambursare
 • confidentialitatea creditului online fara acte este deja renumita; multi oamni apeleaza la aceste imprumuturi pentru discretia lor
 • usurinta de aplicare este imbietoare pentru clienti; dispare crispare de contact direct cu un reprezentant al unei institutii financiare.

Imprumut rapid de 1000 de euro fara acte putem obtine astazi si de la banci si de la IFN.

Da, da! Ati auzit bine! Se poate si de la banca! Sunt cateva banci care deja au implementat creditele online. Astfel, un client deja existent, inregistrat la una din bancile ce permit accesarea online intra in contul sau de pe platforma bancii si poate solicita direct un imprumut.

Ofera de credite bancare fara acte (posibilitati de a imprumuta 1000 euro la banci):

La Raiffeisen poti aplica online si obtii si o reducere de dobanda. Exista o oferta activa pentru sume mai mari de 10000 euro – se obtine o rata a dobanzii de doar 12.75%, spre deosebire de sumele contractate aflate sub valoarea de 10.000 euro care vin cu o dobanda de 14.50%. Poti aplica fara acte, in speta fara adeverinta de venit.

Ratele lunare sunt fixe. Ratele iti sunt retrase automat din contul unde iti incasezi veniturile. Astfel poti imprumuta intre 500 si 20.000 euro echivalent in lei pentru maxim 5 ani. Pentru sume mai mici de bani, cei de la Raiffeisen iti propun o descoperire de cont avantajoasa – un overdraft. Pentru accesare trebuie sa ai intre 21 si 65 de ani.

Venitul minim solicitat este de 370 euro (echivalent lei). Trebuie sa ai o vechime minima la locul actual de munca de 3 luni. Se cere sa nu ai credite executate ori rambursate cu intarzieri mari si repetate.

La ING Bank poti solicita un credit direct din contul tau. N-ai decat sa intri in Home’Bank si sa iei creditul pe loc, fara alte acte. La ING Bank ai dobanda 8,49% si 16,47% pe an pe an.

Oferta activa promite aplicare 100% online in Home’Bank daca esti client al bancii. Plus de asta este treaba ta ce faci cu banii. ING iti ofera sume de bani intre 2.000 si 125.000 lei, pe perioade de maxim 5 ani.

Ca sa accesezi trebuie sa ai peste 18 ani si sub 70 ani, un venit minim net lunar de 1000 lei si minim 1 an vechime in munca, cu vechimea minima la locul actual de munca de 6 luni. De asemenea nu trebuie sa ai intreruperi in munca mai mari de o luna in ultimul an.

Libra Bank ofera la randul ei un credit fara acte accesibil online. Pentru primul imprumut nu trebuie sa te deplasezi la banca. Poti imprumuta intre 2.000 si 70.000 de lei, pe perioade intre 6 si 60 de luni.

Obtii banii in cont intr-un timp extrem de rapid. Ca sa obtii acest imprumut trebuie sa ai un venit minim net lunar de 1.500 lei, sa nu ai datorii active active, sa fii cetatean roman, sa ai o varsta intre 18 si 65 de ani si o vechime de minim 6 luni la ultimul angajator.

Dobanda este cuprinsa intre 9,6 si 15,77%. Banii ii poti primi in cont in cateva minute.

Dobanda pentru un credit online la Libra Bank este variabila, cuprinsa intre: IRCC + 8.5% si IRCC + 14.6%. (iata si o oferta cu dobanda calaculata dupa noul indicator – indice de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC)

BRD ofera si ea un credit online fara acte, fara adeverinta de venit, daca obtii venituri din salarii si pensii, doar in baza actului de consultare la ANAF. Cei de la BRD te invita insa la una din sucursale pentru semnarea contractului de credit.

Si totusi, aprobarea se face si la ei deosebit de rapid. Avantajul creditului de nevoi personale de la BRD (creditul Expresso) este ca obtineti si o perioada de gratie de 6 luni de la plata ratelor. Poti imprrumuta sume intre 2.000 si 130.000 lei. Creditul Expresso de la BRD are o dobanda fixa intre 9,45% si 18,99%.

Idea::Selfie ofera creditul rapid de nevoi personale Idea::Selfie, un credit online, usor de accesat prin calculatorul cu dorinte. Dupa aceea trebuie sa te deplasezi cu buletinul la cea mai apropiata sucursala.

Poti imprumuta astfel sume de bani intre 4.000 si 100.000 de lei, pe perioade de maxim 5 ani. Veniturile aceptate sunt cele din salariu ori asimilate salariilor si din pensii. Se accepta un venit minim net lunar de 1.250 lei (2.500 daca e vorba de doi solicitanti). Varsta admisa este intre 18 si 65 de ani.

Dobanda creditului Selfie poate fi:

 • fixa, incepand de la 7,2% si pana la 12,05%
 • variabila, IRCC 1,08% + marja fixă de la 6,15% până la 11%

Pe partea nebancara, avem mult mai multe oferte online. Aici cu siguranta IFN-urile sunt in pole position.

De retinut este ca pentru IFN-uri, 1000 de euro inseamna o suma mare. Creditele de acest gen sunt acordate de regula pe termen lung. Pe termen scurt, sumele pe care le poti accesa se invart intre 1000 si 3000 lei. Mai sunt insa si unele IFN-uri de unde poti imprumuta sume mai mari de bani chiar si fara garantii.

IFN-urile la care poti apela pentru un imprumut urgent de 1000 euro:

 • imprumutul Provident, cu rambursare in rate lunare ori saptamanale cu posibilitatea gestionarii la domiciliu (limita maxima este de 15.000 lei
 • imprumutul Viva Credit – cu limita maxima de 20.000 lei (o noua linie de creditare Viva Credit a fost lansata de curand in piata – limita maxima de accesare de 20.000 lei).
 • oferele celor de la CreditFix: imprumutul urgent sau de nevoi personale in cuantum de 10.000 de lei cel mult
 • oferta multipla de la Credius: credite online, de nevoi personale, pentru pensionari, pentru diaspora, pentru IMM-uri, etc. (puteti imprumuta intre 800 si 50.250 lei)

La IFN-urile axate pe microcreditare, dobanda este in jur de 1,2% pe zi. La restul IFN-urilor, DAE-ul poare varia intre 40% – 5000%, in medie.

Dupa cum observati, la banci puteti apela cu incredere la un imprumut urgent de 1000 de euro, toate avand limita minima sub aceasta valoare. Daca aveti cont la una dintre bancile enumerate de noi anterior, puteti sa solicitati un credit chiar din contul de client.

La IFN-uril exista posibilitatea sa obtineti cei 1000 de euro doriti. Nu toate IFN-urile ating aceasta suma in acordare, multe dintre cele ce acorda microcredite au limita de acordare mai mica de 1000 de euro (2000 lei – 3000 lei maxim).

Noi le-am selectat pe cele mai rapide dintre ele care sa corespunda dezideratului de la care am pornit – sa nu necesite acte fizice.

Obtinerea unui imprumut urgent de 1000 de euro se poate realiza cu un minim de efort din partea voastra. Este important sa va incadrati din punct de vedere al gradului de indatorare si al bonitatii, dar si ca scoring in BC, acolo unde e cazul.

(Visited 5.763 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies