Acasă » Informative » Cati bani poti imprumuta de la IFN? 10 oferte

Cati bani poti imprumuta de la IFN? 10 oferte

Last update:

Tu stii ce suma maxima poti imprumuta de la IFN? Daca ai nevoie de mai mult bani pentru proiectele tale, iata cateva solutii.

Incercam astazi sa raspundem la intrebarea ‘cati bani poti imprumuta de la IFN’, prezentandu-va si cateva oferte reprezentative pentru cele mai mari si cele mai mici sume ce va stau la dispozitie.

Contextul actual

Sunt persoane care in lipsa unei eligibilitati pozitive, isi indreapta atentia spre societatile nebancare pentru obtinerea unui imprumut.

Deseori, acestia nu sunt multumiti din cauza sumelor mici pe care le-ar putea obtine de la IFN.

Si totusi, exista si oferte de credite nebancare cu valoare mai ridicata, dar acestea sunt de regula acordate cu garantii.

Cand ai nevoie rapida de o suma oarecare de bani, IFN-urile pot fi o solutie, cu conditia sa nu exagerezi apeland la ele cu o ritmicitate sustinuta

Trebuie sa stitit ca in special creditele rapide au costuri destul de mari, iar sumele pe care le poti accesa sunt de obicei mici.

Fiind acordate pe termen scurt, societatile nu isi asuma un risc foarte mare, chiar si atunci cand accepta la creditare persoane cu istoric negativ, de exmplu. Dar, sunt si alte cazuri de clienti cu eligibilitati mai scazute, cum sunt cei ce obtin venituri mai mici decat ce admite banca, ori cu vechime mai redusa.

Pentru ca nu ne-am propus sa facem neaparat un clasament al creditorilor nebancar, vom lua aleator ofertele existente in piata, bazandu-ne doar pe departajarea in privinta sumelor minime si maxime pe care le-ai putea contracta.

Din categoria IFN-urilor ce ofera bani imprumut in cuantum ridicat, amintim aici:

  1. Easy Credit – acorda credite cu valori de maxim 900.000 lei. Suma la care ai acces depinde de garantiile pe care le prezinti. Cei de la Easy Credit sunt destul de flexibili si au o prezenta buna in piata. Pentru a te imprumuta de la ei, trebuie sa ai pregatite actele necesare: buletinul, certificatul de casatorie ori divort, act de proprietate, acte de cadastru si intabulare, cetificate fiscale, extras de cont, alte acte in acord cu tipicul creditului dorit.
  2. Happy Credit ofera imprumuturi de maxim 250.000 de lei, cu garantii imobiliare. Ei promit ca poti aplica rapid, fara sa fi nevoit sa justifici cheltuirea banilor. Mai mult de atat, te accepta si daca ai un istoric negativ in Biroul de Credit. Actele solicitate sunt cam aceleasi, la majoritatea creditele cu garantii imobiliare: buletin, certificat casatorie ori divort /deces, cerere tip, cadastru si intabulare, act de proprietate, certificat fiscal, dovada venit, extras de cont.
  3. BRD Finance acorda credite de pana la 30.000 de lei. Este vorba de credite pentru achiztia de bunuri din magazine. Cei de la BRD Finance pretind pentru acest produs financiar doar actul de identitate si ducumente care sa justifice veniturile.
  4. TBI Credit acorda un credit de nevoi personale in cuantum de maxim 25.000 de lei. Costurile acestui imprumut sunt variabile in functie de istoricul tau de creditare. Se solicita urmatoarele documente: copie dupa buletin, acord ANAF, cerere credit, acord prelucrare date cu caracter personal.
  5. Credius acorda credite pana la 50.250 de lei. Cei de la Credius sunt destul de maleabili in piata, fiind intelegatori cu si cei inscrisi in Biroul de Credit. Pentru a accesa de la ei, trebuie sa aveti minim o luna vechime in munca. Pentru solicitare ai nevoie doar de buletin.

Ultimele trei oferte pe care vi le-am prezentat sunt acordate fara garantii.

Observati diferenta mare intre sumele maxime acordate cu garantii si cele acordate fara garantii.

5 oferte de IFN-uri ce ofera sume mici de bani imprumut

  1. Viva Credit – acorda sume de pana la 3.000 de lei prin creditul rapid si de pana la 20.000 de lei prin linia de credit. Intervalul creditarii este unul generos, daca ne raportam la aceasta suma – o linie de creditare pe termen nedeterminat. Nu aveti nevoie de garantii, nici de giranti, nici de adeverinta de venit. Accesarea este complet online. Cei de la Viva solicita un venit stabil, o varsta peste 20 de ani si un cont bancar.
  2. Smilecredit acorda tot credite fara garantii – suma maxima 3.500 de lei. Si ei merg pe o linie de creditare pe 24 de luni. Pentru accesare aveti nevoie de copie dupa buletin, extras de cont, acord ANAF ori alte documente de venit.
  3. CreditFix acorda credite de pana la 10.000 de lei – un asa zis credit de nevoi. Pentru acest CrediFix solicita sa ai un venit mini de 500 de lei, sa incasezi banii pe card, sa ai cel putin 18 ani si o adresa de email plus un numar de telefon mobil personal.
  4. CreditPrime ofera sume imprumut de pana la 15.000 de lei, tot sub forma unei linii de creditare pe 2 ani. Actele care iti vor fi solicitate sunt: adeverinta de venit din ultima luna, talone de pensie, fluturas de salariu, extras de salariu pe ultima luna ori alte documente din care sa reiasa ce venituri ai, plus buletinul.
  5. Viaconto acorda imprumuturi rapide de pana la 4.000 de lei sub forma unei linii de creditare pe 5 ani. Solicitantii trebuie sa fie rezidenti in Romania, sa aiba intre 20 si 70 de ani, sa aiba venituri lunare si sa nu aiba restante active. Plus de asta, trebuie sa prezinti o copie dupa buletin si un extras de cont. Ti se mai cere sa detii un numar de telefon mobil personal si o adresa de email valida.
(Visited 764 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies