Acasă » Informative » Cotrobai dupa un credit fara documente?

Cotrobai dupa un credit fara documente?

Last update:

Daca esti in cautare de bani si doresti sa obtii un imprumut rapid fara documente tiparite, atunci apeleaza la IFN-uri.

Esti in vacanta si ai o mina necajita pentru ca te apropii de fundul sacului. Ei bine, nu te necaji, ai o solutie la care poti apela in acest caz: creditele rapide online de la IFN.

Un astfel de produs usor de accesat online de catre oricine, de oriunde, nu necesita acte tiparite. Practic este vorba de un credit fara documente in acceptiunea teremenului, pentru ca tot ce se solicita de catre IFN-uri in acest caz sunt doua acte scanate ori fotografiate. Este vorba de buletin si de extrasul de cont.

Cand ai nevoie urgenta de o suma de bani, poti apela la un imprumut rapid fara acte, daca nu ai la indemana o adeverinta de venit ori de salariu cu care sa poti solicita un credit de nevoi personale.

Este adevarat ca, daca dispui de adeverinta de salariu si ai un scoring bun in Biroul de Credit, este mai avantajos sa apelezi la banci, cu conditia sa dispui de timpul necesar, pentru ca, in acest caz, este imperativ nevoie sa te deplasezi la o agentie a bancii alese.

Deci, nu lasa situatiile neprevazute sa te doboare, incropeste rapid un plan de stabilizare pe termen scurt. Daca nu gasesti intelegere printre rude, prieteni, colegi, poti sa optezi pentru un imprumut rapid.

In cazul in care, cum spuneam anterior, n-ai acces la niste acte tiparite, acte doveditoare ale veniturile tale inregistrate, atunci, poti sa alegi varianta creditelor fara documente tiparite, adica sa accesezi online.

Creditul rapid fara acte este o facilitate oferita in ultima vreme de tot mai multe Institutii Financiare Nebancare.

In viata momente neplacute apar cand te astepti mai putin. De aceea este bine sa cunosti aceste posibilitati de obtinere rapida a unei sume de bani, in conditii facile.

Fie ca e vorba de un deces, de o urgenta medicala, de o amenda, de reparatia unui aparat indispensabil pentru locuinta, exista intotdeauna solutia pe termen scurt aflata la indemana – un credit rapid de la IFN.

Exista mai multe tipuri de astfle de credite rapide fara acte, insa, nu ne vom axa pe caracterizarea lor, ci mai degraba dorim sa te indemnam sa te informezi singur si sa iei decizia potrivita pentru tine.

Un credit fara adeverinta de salariu este convenabil, cu conditia sa detii totusi un venit, pentru ca ti se va cere totusi la accesare un extras de cont. Asadar, nu poti obtine bani pe ochi frumosi, trebuie sa dovedesi ca ai posibilatea sa-i rambursezi la timp.

In ultima vreme, nu doar IFN-urile si-au simplificat foarte mult acordarea creditelor, ci si bancile.

Este adevarat ca inca nu se poate obtine un credit bancar fara sa fi prezent la o agentie pentru a semna diverse acte.

In cazul bancilor, noutatea este faptul ca nu-ti mai cer adeverinta de venit daca ai venituri inregistrate la ANAF, iti solicita doar acordul pentru verificarea bazei de date ANAF.

Aceste credite rapide fara acte nu presupune exista unor garantii si nici nu ti se solicita giranti. Institutiile nebancare isi acopera riscurile din costurile destul de piparate ale acestor produse financiare.

Marea majoritate a IFN-urilor la care poti apela pentru obtinerea unui imprumut rapid, fara sa ti se solicite documente, acorda sume de bani intre 100 si 3000 de lei. De regula, primul imprumut are o valoare mai redusa, in unele cazuri nedepasind cateva sute de lei.

Avantajul principal al acestor credite de nevoi personale, fie ele bancare ori nebancare este acela ca nu trebuie sa justifici ce faci cu banii.

Cu alte cuvinte, poti sa-i cheltui asa cum doresti. Evident, trebuie sa fi precaut si sa stii sa te chivernisesti, pentru ca, imprumuturile nu elimina problemele financiare, dimpotriva zicem noi. Din acest punct de vedere, gasiti sfaturi financiare utile la mai toate institutiile financiare, fie ele banci ori IFN-uri.

Procedura de accesare a creditelor nebancare este mult mai simpla decat cea a creditelor bancare, insa, avantaje sunt de o parte si de alta. Pana la urma, tu hotarasti ce ti se potriveste cel mai bine, de ce ai nevoie, si caror conditii de eligibilitate poti face fata.

Firmele ce acorda credite nebancare se numesc Institutii Financiare Nebancare – IFN. Ele sunt legale, inregistrate la BNR. BNR le urmareste activitatea, le solicita raportari periodice, le poate retrage dreptul de functionare in caz de nereguli.

Cu alte cuvinte, nu este nimic ilegal cu aceste firme nebancare. Totul este perfect legal. Evident, mai sunt si cazuri in care unele societati nu ofera toate datele clientilor sai, in speta nu sunt clare informatiile legate de costuri si atunci clientii sunt nemultumiti.

Insa, cazurile sunt rare in ultima vreme, pentru ca cerintele legale sunt desul de drastice. Din ce-am observat noi, majoritatea IFN-urilor isi prezinta transparent produsele, evident cu conditia sa citesti cu atentie si sa intrebi daca nu este clar.

(Visited 480 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies