Acasă » Oferte bancare » Credit bun pentru a-ti echilibra bugetul

Credit bun pentru a-ti echilibra bugetul

Last update:

Apeland la un credit de nevoi OTP Bank poti sa iesi dintr-o situatie financiara dificila si sa-ti chibzuiesti mai bine bugetul. Dobanda fixa incape de la 7,99%.

Acest produs financiar este ideal pentru a-ti achita cheltuielile urgente, facturi restante, ori de ce nu, chiar o vacanta la care visezi de mult timp.

Cum anotimpul cald se apropie, iar vacanta este atat de mult asteptata, este bine sa va pregatiti financiar pentru a o sustine. Daca nu puteti sa o faceti utilizand exclusiv bugetul personal, puteti apela la un credit de nevoi personale. Astfel puteti beneficia de o suma de bani rezonabila, cu care sa va platiti vacanta dorita.

Acest produs financiar oferit de OTP Bank nu se adreseaza exclusiv vacantelor. Banii imprumutati pot fi folositi in orice scop doriti. Daca vreti sa va redecorati apartamentul, daca doriti sa va instalati aer conditionat, sa va reparati autoturismul ori masina de spalat, etc.

Daca vreai sa aplici online, vezi ca dobanda este fixa si are valoarea de 11,99%. De asemenea, e bine sa stii ca accesarea online iti limiteaza suma pe care o poti imprumuta la 100.000 lei.

Si nu in ultimul rand, e bine de stiut ca 7,99% este limita minima a dobanzii, maximul ei poate ajunge la 21,49%.

Oferta de creditare OTP Bank

De ceva vreme, cei de la OTP au trecut pe servicii de tip SMART. De exemplu, poti sa te autentifici in Internet Banking cu aplicatia SmartBank, folosind o platforma mult mai intuitiva.

Apoi, te poti autentifica mult mai simplu si mai sigur folosind aplicatiile puse la dispozitie de banca.

Nu in ultimul rand, creditel oferite de OTP sunt diversificate si usor de accesat. Plus de asta, beneficiezi si de reduceri la dobanda daca iti incasezi salariul ori pensia prin aceasta banca.

Un credit de nevoi personale este un produs financiar ce-ti pune la dispozitie o suma de bani necesara, atunci cand ai nevoie de bani intr-un termen scurt. Restituirea sumei se face intr-o perioada de pana la 5 ani – maximul admis pentru aceste credite de nevoi personale.

Pentru orice accesare ai nevoie de:

 • act de identitate
 • adresa de email
 • numar de telefon
 • un gadget conectat la internet, cu camera video
 • conexiune buna la internet

Tipurile de venituri acceptate de OPT Bank sunt 2: principale si secundare.

Veniturile principale: din salarii, solda, imndemnizatie, sporuril, norma de hrana, drepturi de autor, contract managemenet, indemnizatie de conducere ori de cenzor, pensii, venituri comerciale, profesii liberale.

Venituri secundare: tichete de masa, indemnizatiile de crestere copil, salarii pentru cetatenii plecati la munca in afara, venituri ale navigatorilor, contracte de administrare, comision suplimentar la salariu.

Creditul de nevoi personale

Vine cu dobanda fixa de la 7,99% la 21,49%. Poti imprumuta intre 1.000 si 150.000 de lei.

De plata ai, pe langa dobanda: 200 de lei comision de analiza, 5 lei comision de amdministrare cont, 0,5% / 1% comision de rambursare anticipata.

Perioada de rambursare este intre 6 si 60 de luni.

Pentru a-ti intregi veniturile, poti prezenta un codebitor.

Se accepta o gama mare de venituri.

Venitul minim acceptat este de 1.898 de lei.

Nu trebuie sa ai venituri daca esti de acord cu exameninarea bazei de date ANAF.

Poti sa accesezi in 30 de minute daca analiza veniturilor se poarte face online.

Pentru a solicita un astfel de imprumut trebuie sa:

 • ai peste 23 de ani si mai putin de 65 de ani la scadenta
 • fii cetatean roman
 • detii o vechime in munca de minim 3 luni la locul actual de munca si 12 luni vechime neintrerupta in munca, sau 6 luni vechime la ultimul angajator.

E bine de stiut ca cei de la OTP solicita o factura de utilitati pentru verificarea domiciliului, insa, daca nu exista o astfel de factura, se accepta in schimb documentul de proprietate.

Calcul pentru creditul de nevoi personale: accesarea unui imprumut de 125.000 lei pentru 60 de luni, rata lunara este de 2.655 lei, suma totala de plata este de 159.816 lei, iar DAE-ul de 9,99%.

Creditul online OTP Bank

Aare o dobanda fixa lunara de 10,99% (9,9% cu virarea veniturilor). Aceasta este considerata a fi cea mai mica dobanda perceputa, tinand cont de toate reducerile pe care banca le ofera. In speta, este vorba de cei care isi duc veniturile prin OTP Bank.

Sumele ce pot fi imprumutate variaza intre 1.000 si 100.000 lei. In acest credit este inclus si pachetul OTP Lejer de cont curent, card de debit Mastercard inlei, Internet & Mobile Banking.

Pentru a solicita un credit online OTP Bank trebuie sa nu fi fost client OTP Bank, sa ai peste 23 de ani si mai putin de 65 de ani la scadenta, sa ai domiciliul in Romania, sa fii cetatean roman, sa nu fii persoara expusa public, sa nu faci parte din personalul bancii, sa anu ai litigii cu aceasta banca.

Venitul minim acceptat este de 1.524 de lei.

Pentru accesare, vei avea nevoie de CI, de adresa email, numar de telefon mobil, un dispozitiv legat la internet unde sa aplici.

Cand aplici pentru un credit online OTP Bank, banca va instituti ipoteca mobiliara asupra conturilor tale bancare.

Dupa cum puteti observa, acest produs financiar oferit de OTP Bank este unul cu o dobanda rezonabila, avantajoasa. Asadar, nu trebuie sa mai astepti pentru vacanta de vis, poti sa actionezi inainte sa te doboare canicula si sa-ti dispara ideile.

Aprobarea acestui credit de nevoi personale se face rapid, in maxim 24 de ore de la solicitare.

Creditul se acorda in lei, deci nu esti afectat de fluctuatiile cursului valutar.

Exemplu de calcul credit online: 10.000 de lei accesati pentru 5 ani, rata lunara este de 222 lei, DAE-ul este de 12,67%, suma totala de plata fiind de 13.344 lei.

Avantajele creditelor OTP

Benefiezi de comisioane 0 pentru deschidere cont, pentru administrare cont si pentru analiza dosar.

La OTP Bank puteti accesa si un credit de nevoi personale online; dureaza 10 minute sa aplici si sa primesti oferta.

Dupa ce aplici online, trebuie sa faci totusi o vizita la o sucursala OTP Bank pentru semnarea documentelor si primirea banilor.

Alte beneficii:

 • sume mari la care ai acces
 • perioada de accesare de pana la 5 ani
 • nu iti ia mai mult de 30 de minute sa aplici
 • poti prezenta si un codebitor pentru a-ti intregi veniturile
 • sunt acceptate multe tipuri de venituri

Creditul bancar online OTP Bank se acceseaza fara adeverinta de venit. De asemenea, OTP acorda credite rau platnicilor si persoanelor cu probleme din trecut, daca acestea indeplinesc anumite conditii impuse de banca.

Pentru detalii despre acest credit, puteti accesa platforma online a bancii (www.otpbank.ro), ori puteti solicita detalii si la telefon – 021 308 00 89.

(Visited 178 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies