Acasă » Oferte bancare » Credit bancar numai bun pentru o vacanta de vis

Credit bancar numai bun pentru o vacanta de vis

Last update:

Vrei sa pleci in vacanta dar nu ai banii necesari? Poti apela la un credit de nevoi personale cu dobanda fixa de la 8,69%.

Un credit de nevoi personale veti gasi la OTP Bank. Acest produs financiar poate fi perfect pentru a-ti achita cheltuielile pentru o vacanta binemeritata.

Cum vara bate la usa, iar vacanta este atat de mult asteptata, este bine sa va pregatiti financiar pentru a o sustine. Daca nu puteti sa o faceti utilizand exclusiv bugetul personal, puteti apela la un credit de nevoi personale. Astfel puteti beneficia de o suma de bani rezonabila, cu care sa va platiti vacanta dorita.

Acest produs financiar oferit de OTP Bank nu se adreseaza exclusiv vacantelor. Banii imprumutati pot fi folositi in orice scop doriti. Daca vreti sa va redecorati apartamentul, daca doriti sa va instalati aer conditionat, sa va reparati autoturismul ori masina de spalat, etc.

Un credit de nevoi personale este un produs financiar ce-ti pune la dispozitie o suma de bani necesara, atunci cand ai nevoie de bani intr-un termen scurt. Restituirea sumei se face intr-o perioada de pana la 5 ani – maximul admis pentru aceste credite de nevoi personale.

La OTP Bank, creditul de nevoi personale iti pune la dispozitie sume de bani cuprinse intre 630 si 66.000 de lei, pe perioade de la 6 luni la 60 de luni.

Ex de calcul:
– pentru un imprumut de 630 de lei, contractat pe o perioada de 6 luni, rata lunara este de 108 lei;
– pentru o suma de 2.000 de lei, imprumutata pentru 12 luni, rata lunara ajunge la 175 lei;
– daca imprumuti 5.000 de lei pentru 24 de luni, rata lunara este de 228 de lei;
– pentru un credit de 50.000 de lei, contractat pentru 5 ani, rata lunara ajunge la 1.030 lei;
– pentru suma maxima pe care o poti acesa – 66.000 de lei, imprumutata pentru o perioada de 5 ani, rata lunara este de 1.360 lei.

Vezi si   Card de credit MasterCard Enjoy de la Libra Bank

Dupa cum puteti observa, acest produs financiar oferit de OTP Bank este unul cu o dobanda rezonabila, avantajoasa. Asadar, nu trebuie sa mai astepti pentru vacanta de vis, poti sa actionezi inainte sa te doboare canicula si sa-ti dispara ideile.

Aprobarea acestui credit de nevoi personale se face rapid, in maxim 24 de ore de la solicitare.

Creditul se acorda in lei, deci nu esti afectat de fluctuatiile cursului valutar.

Benefiezi de comisioane 0 pentru deschidere cont, pentru administrare cont si pentru analiza dosar.

Acte necesare:
– buletin
– adeverinta de venit
– ultima factura de utilitati
– dovada privind incasarea veniturilor.

La OTP Bank puteti accesa si un credit de nevoi personale online; dureaza 10 minute sa aplici si sa primesti oferta.

Dupa ce aplici online, trebuie sa faci totusi o vizita la o sucursala OTP Bank pentru semnarea documentelor si primirea banilor.

Creditul bancar online OTP Bank se acceseaza fara adeverinta de venit. De asemenea, OTP acorda credite si rau platnicilor daca acestia indeplinesc anumite conditii impuse de banca.

Prin acest produs accesibil online poti imprumuta sume intre 2.000 si 44.000 lei, pe perioade de la 6 la 60 de luni.

Creditul online de la OTP se acceseaza in urmatoarele conditii:
– varsta de minim 23 de ani
– rezident in Romania
– sa nu fi client OTP si sa nu ai conturi active
– experienta profesionala totala de 12 luni si minim 6 la ultimul angajator

Venitul minim net admis este de 1.500 lei.

Acest credit online fara virare venit are un DAE de 10,68%, dobanda formata din IRCC de 2,36% si marja bancii de 7,83%.

Vezi si   Piraeus Bank devine First Bank urmand "The American Way"

Daca alegeti creditul online cu virament al venitului, veti obtine un DAE de 8,50%, formata din IRCC in valoare de 2,36% si marja bancii de 5,83%.

Pentru detalii despre acest credit, puteti accesa platforma online a bancii (www.otpbank.ro), ori puteti solicita detalii si la telefon – 021 308 00 89.

(Visited 78 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies