Acasă » Informative » Imprumuturi persoane fizice cu aprobare rapida

Imprumuturi persoane fizice cu aprobare rapida

Last update:

Societatile nebancare acorda credite persoanelor fizice in conditii laxe de eligibilitate, cu acte putine si fara deplasare.

Imprumuturi persoane fizice nebancare cu aprobare rapida gasiti in portofoliul IFN-urilor, societati inregistrate la BNR, ce desfasoara o activitate de creditare legala.

Ca sa aplici pentru un credit rapid fara acte (acte fizice, ca in realitate trebuie sa ai la indemana niste scanuri ori fotografii dupa cartea de identitate si dupa extrasul de cont unde iti incasezi veniturile), trebuie sa ai la dispozitie un gadget conectat la internet.

Cel mai simplu mijloc de a accesa imprumuturi nebancare este varianta online. Poti sa soliciti si telefonic, daca nu esti la primul credit la aceeasi societate nebancara.

Daca vrei un imprumut urgent de bani fara acte, asadar nu doresti sa te deplasezi la sediul vreunei banci al unui IFN, atunci poti apela la creditele nebancare online.

E cea mai simpla si la indemana cale de a acesa o suma de bani. E adevarat ca nu ai acces la sume mari, insa, tinand cont ca e o suma de bani care ti se ofera in mod facil, putem spune ca inconvenientele sunt contrabalansate de conditiile de eligibilitate permisive.

Credit IFN pentru persoane fizice

Ca sa obtii un credit rapid fara acte in mai putin de 24 de ore, fara sa ti se solicite garantii, fara multe intrebari, ai la dispozitie oferte de imprumuturi pentru persoane fizice nebancare.

Aceste produse se regasesc in portofoliul societatilor nebancare, firme autorizate, monitorizate si verificate periodi de banca nationala.

Pentru a fi siguri ca o astfel de societate este autorizata (inscrisa in unul dintre registrele BNR), poti verifica acest lucru pe platforma online a bancii nationale.

De acum este destul de simplu sa identifici cea mai avantajoasa oferta de imprumuturi nebancare pentru persoane fizice, pentru ca majoritatea IFN-urilor activeaza in online, deci este simlpu sa aflii costuri si conditii. IFN-urile ce detin un site, iti ofera posibilitatea sa-ti calculezi singur costurile.

Fiecare platforma online ce ofera spre accesare imprumuturi nebancare, este dotata cu un simulator de credite care iti ofera desfasuratorul platilor pe care ar urma sa le faci, selectand o anumita suma si o anumita perioada.

Cerinte pentru accesarea unui imprumut:

– ceatean roman
– ai o adresa de email valida
– telefon personal functional
– carte de identitate in termen de valabilitate
– cont bancar unde iti incasezi veniturile
– detii veniturile necesare rambursarii in bune conditi a creditului solicitat
– te incadrezi in gradul de indatorare stabilit prin lege pentru fiecare tip de imprumut
– sa dovedesti ca esti de buna-credinta si ca in trecut nu ai avut probleme cu alte credite – probleme de nerambursare.

Asadar, pentru un imprumut nebancar pentru persoane fizice nu ti se solicita acte fizice, ci doar copii scanate ori fotografiate dupa actul de identitate si extrasul de cont unde iti incasezi veniturile. Dar, tine minte, este important sa ai bonitatea necesara rambursarii creditului, mai ales in noile conditii stabilite de BNR privind gradul de indatorare.

Cum se acceseaza un credit rapid daca esti persoana fizica?

Persoanele care sunt interesate de accesarea unui imprumut nebancar cu aprobare rapida, trebuie sa aiba la indemana (salvate in telefon, eventual) copii dupa extrasul de cont si dupa buletin. Practic, cu aceste doua acte, poti oricand sa accesezi un credit rapid, de oriunde te-ai afla.

Ca sa accesezi un imprumut, trebuie sa alegi o oferta de la o Institutie Financiara Nebancara, sa deschizi platforma online a respectivei societati, sa citesti cu atentie detaliile ofertei si modul in care trebuie sa accesezi.

Cu siguranta trebuie sa-ti deschizi in primul rand un cont pe respectiva platforma si apoi sa te loghezi in acel cont.

Odata ce ai oferit detaliile personale si ai stabilit suma pe care doresti sa o imprumuti si perioada de rambursare, nu ai decat sa treci la completarea formularului de imprumut. Dupa ce completezi si te asiguri ca ai completat corect si ai incarcat documentele in aplicatie, trimiti informatiile si astepti sa fii contactat. Reprezentantii IFN-ului te vor contacta telefonic, ori prin SMS, pentru a-ti anunta aprobarea ori respingerea imprumutului.

Imprumuturi persoane fizice nebancare cu aprobare rapida puteti accesa la mai multe IFN-uri, cu conditia sa indepliniti conditiile de eligibilitate. Eu va sfatuiesc sa analizati mai multe oferte de imprumuturi nebancare si sa le selectati pe cele pentru care sunteti eligibili.

Conditii obisnuite impuse de banci si IFN:

  • varsta limitata
  • fara restante active
  • vechime minima in munca
  • cetatenie romana
  • venit minim
  • grad de indatorare sub pragul legal

In functie si de cat de rapid anunta respectivul IFN ca ofera banii imprumutati, te poti orienta si alege oferta care iti convine. Retineti ca e simplu sa accesezi un imprumuturi rapide nebancara fara garantii, mai greu este sa le rambursezi, de aceea este bine sa citesti conditiile de rambursare si penalizarile in caz de intarzieri la plata ratelor.

Societati ce acorda imprumuturi persoane fizice nebancare cu aprobare rapida:

  1. Cetelem ofera credite mari pe termen lung persoanelor fizice. Imprumuturile nebancare de la Cetelem sunt printre cele mai vizibile produse din piata. Poti accesa de la Cetelem sume de bani de pana la 225.000 de lei pentru perioade de 5 ani. Dobanda fixa incepe de la 9,95%. Ai rate fixe pe toata durata derularii creditului. Pentru accesare nu ti se solicita adeverinta de venit.
  2. Simplu Credit ofera imprumuturi de pana la 20.000 de lei, pe perioade de minim 6 luni si maxim 36 de luni. Rata dobanzii este fixa – 44,9%, DAE-ul avand o valoare de 74,14%. Creditele lor de nevoi personale se obtin cu acte putine, cu rate fixe, fara grija cursului valutar, pentru ca creditul se acorda in lei. Varsta acceptata este intre 18 si 75 de ani, iar venitul minim net lunar trebuie sa fie de 650 de lei. Pentru orice client, Simplu Credit ofera un calificativ de incredere in functie de intarzierile la plata ori de buna credinta a clientului. Daca platesti la timp, vei beneficia in timp de avantaje precum costuri mai reduse, ori poti imprumuta sume mai mari de bani.
  3. BRD Finance este o alta societate nebancara ce ofera imprumuturi persoanelor fizice. La ei gasiti imprumuturi de nevoi personale online ori la domiciliul clientului. Varianta de accesare online este simplu de accesat. Intri pe platforma online a IFN-ului, completezi formularele cu darele tale personale si transmiti respectivele documente. O sa fii contactat de un reprezentant al IFN-ului si iti va oferi toate informatii necesare. Dupa ce semnezi contractul, primesti banii in contul tau curent. Un imprumut nebancar pentru persoane fizice de la BRD Finance iti ofera accesul la sume de bani intre 1.000 si 100.000 de lei, pe perioade de la 12 la 60 de luni, cu o dobanda anuala fixa de 9,9%. Vei mai avea de plata un comision de analiza de 200 de lei si un comision de administrare lunara de 1% din soldul curent, o asigurare de viata. Varsta acceptata este intre 21 si 71 de ani. Pentru accesarea acestui imprumut, trebuie sa ai cartea de identitate in original si in copie, documente care sa-ti dovedeasca veniturile. Este necesar un venit minim de 640 de lei.

Exista societati nebancare care acorda imprumuturi fara sa consulte Biroul de Credit, insa, sfatul nostru este sa nu te indatorezi excesiv, pentru ca iti va fi greu sa te redresezi financiar. Imprumuturi pentru persoane fizice gasiti la mai toate Institutiile Financiare Nebancare, cu mici exceptii, si anume, acele societati care acorda credite doar pentru persoanele juridice.

(Visited 910 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies