Acasă » Facilitati » Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Last update:

Iata cum poti sa accesa imprumuturi rapide nebancare fara garantii 2023 in chiar 10 minute. Esti mirat?

Cei cu o eligibilitate slaba pentru banci dar care isi doresc rambursarea intr-o perioada mai mare de timp, pt apela la astfel de imprumuturi rapide nebancare fara garantii in 2023.

Nu doar IFN-urile ofera credite fara garantii in piata, ci si bancile. Este adevarat ca si in cazul bancilor, creditele fara garantii nu au plafoane maxime ridicate, insa, pentru o suma mica spre medie de bani, un credit bancar de nevoi personale poate fi solutia.

Cand vine vorba de alte deziderate s-ar putea ca bancile sa iasa din sfera ta de cautare. De exemplu, daca esti restantier (adica ai avut in trecut probleme de rambursare cu un alt credit si este inscris inca pe listele Biroului de Credit ca rau-platnic), ori daca ai un venit mult prea mic pentru a te incadra pentru accesarea unui credit bancar rapid.

Imprumuturi rapide nebancara fara garantii 2023 acorda acele IFN-uri ce pun la dispozitia clientilor oferte facile de creditare: conditii de eligibilitate accesibile, acte putine, accesare comoda (online, prin telefon ori chiar prin SMS).

De fapt, majoritatea IFN-urile au oferte de credite fara garantii, exceptiile in randul societatilor nebancare fiind produsele garantate. In categoria IFN-urilor ce acorda credite cu garantii se incadreza un numar redus de firme.

De ce cauta romanii credite rapide nebancara fara garantii?

In primul rand pentru ca sunt mult mai usor de accesat, in al doilea rand, printre aceste oferte ei gasesc si oferte accesibile restantierilor (pentru ca da, sunt multi restantieri care mai vor sa se imprumute), in al treilea rand pentru ca nu vor sa-si lege o piatra de picior prin prezentarea unei garantii (pe care s-ar putea sa o piarda in caz de nerambursare), etc.

Credite rapide fara garantii gasiti atat la IFN-uri cat si la banci, asa cum va spuneam anterior. Si in 2023 vom avea oferte pe ambele paliere: bancare si nebancare.

Acum, nu va asteptati sa aveti accesul la sume prea mari de bani apeland la astfel de produse financiare, fie ele bancare ori nebancare. De regula, sume de bani ce pot fi accesate printr-un astfel de produs financiar sunt limitate, mai ales daca vine la pachet cu o accesare facile, cu conditii de eligibilitate permisive, cu acte putine si alte asmenea facilitati.

Caracteristici imprumuturi rapide fara garantii

In aceasta categorie de credite, veti gasi in piata o sumedenie de oferte, care mai de care mai atragatoare, mai personalizata pe perioada si pe nevoile imediate ale clientilor. De la ofertele ‘doar cu buletinul’, la cele ‘fara adeverinta de venit’, veti gasi oferte cu nume sugestive ce implica un anumit target. o anumita plaja de clienti.

Daca insa, sperati sa obtineti un produs din categoria imprumuturi rapide fara garantii, chiar daca nu aveti nicio forma de venit, va spunem noi ca nu veti avea succes. Credite doar cu buletinul, fara adeverinta de venit, sunt la o analiza detaliata, doar o forma de prezentare.

In fapt, chiar daca nu ti se solicita adeverinta de venit de la IFN, ti se va solicita extrasul de cont bancar, unde se poate vedea cu usurinta care iti sunt veniturile intrate in cont in ultimul timp. Daca de la banci nu ti se solicita adeverinta de venit, cu siguranta ti se va solicita acordul de verificare a bazei de date ANAF pentru interogarea ventiurilor tale fiscalizate pe anul anterior.

Asadar, nu va bucurati prea tare, in cazul in care nu detineti nicio forma de venit: nu veti avea acces la un credit bancar ori nebancar, indiferent de cate de pompoase sunt reclamele ce v-au dat sperante.

Care sunt ofertele din piata?

Pentru 2023, noi credem ca lucrurile se vor simplifica si mai mult, indeosebi pe partea de accesare.

Daca anii anteriori ne-au adus de la banci mai multe suprize pe partea de accesare (acordul pe care majoritatea bancilor l-au semnat cu cei de la ANAF pentru interogarea veniturilor), sa speram ca anul 2023 va fi anul IFN-urilor in ceea ce oriveste simplificarea procedurilor de accesare pentru imprumuturile rapide fara garantii.

Printre IFN-urile din piata la care puteti apela pentru obtinerea unui astfel de produs fara garantii, amintim aici: Credius, BRD Finance, UniCredit Consumer Financing, Provident, Fast Finance, Viva Credit etc.

Viva Credit – primite obtinerea unui credit rapid de 20.000 de lei in 2 ore maxim de la accesare. Accesarea se face fara girantii si fara garantii, fara adeverinta de venit ori alte acte. Tot procesul se deruleaza online.

CreditFix promit ca vom primi banii in 2 ore de la accesare. De la CreditFix putem accesa 100% online, sume de pana la 10.000 de lei. Trebuie sa ai totusi un venit de 500 de lei din salariu sau din pensie si sa-ti incasezi veniturile intr-un card bancar. Varsta minima necesara este de 18 ani impliniti.

Credius ne promite ca in 60 de minute de la aprobare avem banii pe card. Creditul rapid online de la Credius vine si cu un cuantum ridicat – de pana la 50.250 de lei. Accesarea se poate face pe o perioada de maxim 5 ani. Trebuie sa ai cel putin o luna vechime in munca pentru aprobare.

Mozipo declama si ei ca au in portofoliu imprumturi rapide nebancare fara garantii cu obtinerea banilor in 15 minute. De asemenea, ei spun ca ofera o dobanda avantajoasa pentru sume de pana la 20.000 lei.

(Visited 1.212 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies