Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

aprilie 2, 2020

Daca ai o eligibilitate precara si bancile te refuza, indreapta-te catre imprumuturi rapide de la IFN acordate fara garantii in 2020.

Cei ce nu vor sa se lege pentru perioadei mari de timp de un imprumut, au la indemana oferte de credite rapide fara garantii si in 2020.

Nu doar IFN-urile ofera credite fara garantii in piata, ci si bancile. Este adevarat ca si in cazul bancilor, creditele fara garantii nu au plafoane maxime ridicate, insa, pentru o suma mica spre medie de bani, un credit bancar de nevoi personale poate fi solutia.

Cand vine vorba de alte deziderate s-ar putea ca bancile sa iasa din sfera ta de cautare. De exemplu, daca esti restantier (adica ai avut in trecut probleme de rambursare cu un alt credit si este inscris inca pe listele Biroului de Credit ca rau-platnic), ori daca ai un venit mult prea mic pentru a te incadra pentru accesarea unui credit bancar rapid.

Imprumuturi rapide nebancara fara garantii 2020 acorda acele IFN-uri ce pun la dispozitia clientilor oferte facile de creditare: conditii de eligibilitate accesibile, acte putine, accesare comoda (online, prin telefon ori chiar prin SMS).

De fapt, majoritatea IFN-urile au oferte de credite fara garantii, exceptiile in randul societatilor nebancare fiind produsele garantate. In categoria IFN-urilor ce acorda credite cu garantii se incadreza un numar redus de firme.

Ei bine, de ce cauta romanii credite rapide nebancara fara garantii? In primul rand pentru ca sunt mult mai usor de accesat, in al doilea rand, printre aceste oferte ei gasesc si oferte accesibile restantierilor (pentru ca da, sunt multi restantieri care mai vor sa se imprumute), in al treilea rand pentru ca nu vor sa-si lege o piatra de picior prin prezentarea unei garantii (pe care s-ar putea sa o piarda in caz de nerambursare), etc.

Vezi si   Pot obtine un credit daca sunt inscris in Biroul de Credit? Rezolvari fezabile.

Credite rapide fara garantii gasiti atat la IFN-uri cat si la banci, asa cum va spuneam anterior. Si in 2020 vom avea oferte din partea ambelor forme de societati financiare: bancare si nebancare.

Acum, nu va asteptati sa aveti accesul la sume prea mari de bani apeland la astfel de produse financiare, fie ele bancare ori nebancare. De regula, sume de bani ce pot fi accesate printr-un astfel de produs financiar sunt limitate, mai ales daca vine la pachet cu o accesare facile, cu conditii de eligibilitate permisive, cu acte putine si alte asmenea facilitati.

In aceasta categorie de credite, veti gasi in piata o sumedenie de oferte, care mai de care mai atragatoare, mai personalizata pe perioada si pe nevoile imediate ale clientilor. De la ofertele ‘doar cu buletinul’, la cele ‘fara adeverinta de venit’, veti gasi oferte cu nume sugestive ce implica un anumit target. o anumita plaja de clienti.

Daca insa, sperati sa obtineti un produs din categoria imprumuturi rapide fara garantii, chiar daca nu aveti nicio forma de venit, va spunem noi ca nu veti avea succes. Credite doar cu buletinul, fara adeverinta de venit, sunt la o analiza detaliata, doar o forma de prezentare.

In fapt, chiar daca nu ti se solicita adeverinta de venit de la IFN, ti se va solicita extrasul de cont bancar, unde se poate vedea cu usurinta care iti sunt veniturile intrate in cont in ultimul timp. Daca de la banci nu ti se solicita adeverinta de venit, cu siguranta ti se va solicita acordul de verificare a bazei de date ANAF pentru interogarea ventiurilor tale fiscalizate pe anul anterior.

Vezi si   Ce poti face cand vrei bani cat mai repede cu putinta?

Asadar, nu va bucurati prea tare, in cazul in care nu detineti nicio forma de venit: nu veti avea acces la un credit bancar ori nebancar, indiferent de cate de pompoase sunt reclamele ce v-au dat sperante.

Pentru 2020, noi credem ca lucrurile se vor simplifica si mai mult, indeosebi pe partea de accesare. Daca anul anterior ne-a adus de la banci mai multe suprize pe partea de accesare (acordul pe care majoritatea bancilor l-au semnat cu cei de la ANAF pentru interogarea veniturilor), sa speram ca anul 2020 va fi anul IFN-urilor in ceea ce oriveste simplificarea procedurilor de accesare pentru imprumuturile rapide fara garantii.

Printre IFN-urile din piata la care puteti apela pentru obtinerea unui astfel de produs fara garantii, amintim aici: Credius, Cetelem, BRD Finance, UniCredit Consumer Financing, IFN Extra Finance, Provident, Fast Finance, Viva Credit etc.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies