Acasă » Informative » Te intereseaza un serviciu de internet online banking pentru compania ta?

Te intereseaza un serviciu de internet online banking pentru compania ta?

Last update:

Multe banci au lansat aplicatii mobile de online banking pentru companii, oferind sprijin companiilor ce doresc astfel de servicii.

O aplicatie de internet online si mobile banking pentru companii este deosebit de utila pentru oamenii de afaceri pentru ca le economiseste timp pretios.

Exista multe operatiuni ce se pot executa astfel fara deplasarile lunare obligatorii.

Ca sa nu mai vorbim de orele munca pe care trebuiau sa le presteze angajati platiti pentru a executa operatiui ce astazi se realizeaza printr-un singur click.

Internet banking BRD pentru firme

Spre exemplu, cei de la BRD au lansat in acet an versiunea mobila a aplicatiei de online banking pentru companii.

Aceasta aplicatie de la BRD este disponibila non stop, oferind o gama bogata de servicii de tip Corporate Finance.

Astfel, ai la indemana gestiunea platilor si a cashului, tranzactii bancare glibale, credite corporate, finantari structurate etc.

De asemeea PFA-urile si profesiile liberale pot beneficia de serviciile de internet banking adaptate companiilor.

Gestionarea acestui serviciu se poate face de la distanta, exista o deosebita mobilitate in folosirea aplicatiei.

PFA-urile si profesiile liberale au la dispozitie BRD@office, o solutie la indemana pentru efectuarea unui transfer, pentru generarea extraselor de cont si preluarea listelor de tranzactii de peste zi. Poti vedea usor istoricul operatiunilor efectuate.

Cu alte cuvinte, se pot efectua transferuri intrabancare si interbancare, in orice moneda, poti efectua schimburi valutare, poti genera plati catre diversi furnizori, poti constitui depozite si poti confirma electronic platile dacaeste vorba de birouri vamale agreate de banca.

Serviciul BT24 pentru IMM-uri

Pentru IMM-uri si cei de la Banca Transilvania ofera serviciul BT24, un serviciu complex de internet banking.

Folosind internet banking BT 24 servicii online ai la dispozitie o multituidine de optiuni pe care le poti accesa.

Acest serviciu de la Banca Transilvania este disponibil si pentru persoanele fizice si pentru cele juridice. .

BT24 internet banking pote fi accesat non-stop, in mod rapid online, in conditii sigure. Astfel poti avea acces rapid la conturile firmei tale, putand sa le administrezi usor.

Utilizand orice tip de dispozitiv mobil conectat la internet, fie calculator, fie tableta, fie telefon, un utilizator poate efectua operatiunile dorite puse la dispozitie de banca: achitare de facturi, plati in lei ori valuta, import fisiere, schimb si conversie valutara, verificare tranzactii, dechidere depozite, adminsitrare carduri, reincarcare telefoane, achizitie roviniete, transfer fonduri prin SMS, accesare simulator de credite Banca Transilvania.

Raiffeisen internet banking pentru afaceri

Si cei de la Raiffeisen ofera un serviciu de internet banking pentru afaceri.

Companiile beneficiaza la Raiffeisen de o multime de avantaje in accesarea serviciului de internet banking: deschidere conturi suplimentare, deschidere conturi de economii, efectuarea de plati inter si intrabancare, efectuare de plati catre diverse institutii si trezorerie, debitare directa a platilor de facturi, realizare de plati multiple de genul salariilor, inchiderea unor depozite, schimb valutar, programarea unor plati inter si intrabancare in orice moneda, acum ori in viitor, la orice data stabilita.

Patria online banking pentru persoane jurdice

Oferta celor de la Patria Bank este de asemenea pentru persoanele juridice. Patria online internet banking este disponibila, este usor de folosit si prietenoasa cu userii.

In noua platforma oferita de Patria Bank, pin serviciul internet banking, poti accesa contul tau oricand, daca ai un dispozitiv conectat la internet.

Acest serviciu de la Patria Bank poate fi utilizat de oriunde din lume.

(Visited 189 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies