Acasă » Informative » Vrei sa castigi 1000 de lei lunar? Recomanda Patria Bank!

Vrei sa castigi 1000 de lei lunar? Recomanda Patria Bank!

Last update:

Poti sa castigi 1000 de lei lunar, utilizand programul Patria Partener, de la Patria Bank – recomanzi credite catre persoabe fizice ori juridice.

O modalitate simpla de a castiga bani rapid ne-o ofera cei de la Patria Bank. Poti deveni partenerul lor si sa recomanzi credite acestei banci catre persoane fizice ori juridice.

Astfel, iti maresti veniturile utilizand acest parteneriat transparent, ai la indemana un instrument accesibil online utilizand platforma Patria Partener, putand urmari in timp real statusul. Poti sa veti online care este bonusul pe care o sa-l primesti. De asemenea, nu sunt de neglijat comisioanele oferite.

Incepand din luna august a acestui an, platforma Patria Partener este disponobila pentru recomandari de credite.

Acest parteneriat se adrseaza atat brokerilor de credite, agentiilor de publicitate, firmelor de consultanta dar si agentiilor imobiliare, firmelor de dezvoltare imobiliara, dar si clientilor interesati de credite.

Metoda este simpla, se merge pe ideea de a recomanda si de a castiga din aceasta.

Se pare ca aceasta platforma are succes pana in prezent, inscriindu-se pana in prezent peste 720 de clienti persoane juridice, materializati in peste 300 de credite.

Procesul de recomandare se deruleaza online. Practic, partenerii pot inscrie recomandari si pot stii in timp real daca recomandarile se materializeaza in incheierea contractului sau nu si pot afla si bonusul primit pentru recomandarea facuta.

De curand a inceput si acceptarea de recomandari pentru persoane fizice, si pana acum deja s-au inscris parteneri, atat pentru credite ipotecare cat si pentru credite de consum.

De retinut este si faptul ca Patria Bank este printre putinele banci care ofera un credit ipotecar fara avans.

Se pare ca partenerii sunt din medii variate, atat imobiliare, dar si de brokeraj, consultanta, etc.

Prin extinderea platformei catre zona de persoane fizice, retail, s-a largit foarte mult plaja de clienti. Se raspunde astfel unei nevoi reale de creditare si se sprijina incluziunea financiara propusa si asumata de Patria Bank.

Cum poti deveni partener Patria Bank?
– in primul rand trebuie sa-ti exprimi intentia pe platforma online a bancii (https://www.patriabank.ro/afaceri-mici/patria-partener);
– odata devenit partener, banca iti activeaza contul in Patria Partner si poti incepe sa trimiti recomandari;
– vei avea parte de consultanta permanenta, banca promitiand un timp scurt de analiza a dosarului;
– poti sa-ti verifici statutusul in timp real (sa-ti vezi bonusurile aferente recomandarilor).

Cum procedezi efectiv?
– trebuie sa fii persoana juridica PFA, II, IF si sa ai unul dintre codurile CAEN necesare partenerilor Patria: 4110, 6499, 6612, 6619, 6831, 7311, 7022.
– trebuie sa completezi un formular cu datele tale de contact
– vei fi contactat de un reprezentant Patria Ban si ti se vor oferi detaliile necesare si accesul la platforma.

In calitate de Partener, poti sa ofri produse de creditare pentru persoane fizice ori juridice.

(Visited 327 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies