Card de credit online

Poti aplica online pentru un credit bancar rapid prin intermediul unui card fara costuri de emitere

De acum ai la dispozitie posibilitatea de a accesa un card de credit online de la banca.

Libra Bank ofera clientilor un card de credit 100% online. Cardul se livreaza acasa gratuit. Are o limita maxima de 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa, DAE fiind de 14,58%.

Pentru a apica online ai nevoie sa-ti deschizi un cont pe platforma online a bancii.

Pentru a-ti deschide cont, trebuie sa ai un telefon mobil pentru a primi codul de validare prin SMS, sa ai o adresa de email valida pentru a-ti expedia documentele, sa ai un buletin valabil, sa ai un alt document emis pe numele tau (permis de conducere, pasaport, card de sanatate ori card bancar). Contul poate fi deschis prin charbox – daca te descurci singur (poti aplica oricand, 24/7), ori poti apela la asistenta unui operator si vei deschide contul pritr-un operator video (programul de lucru este de luni pana vineri de la 8 la 20).

Dupa ce-ti deschizi contul, efectuezi solicitarea online pentru obtinerea unui card de credit si tot online vei obtine si aprobarea, daca e cazul. Contractul il vei semna direct in Internet Baning.

Comisioanele de accesare pentru acest card de credit sunt mici.

Conditiile de eligibilitate:
– sa ai un venit net de minim 1500 lei
– sa ai contract de munca la momentul solicitarii creditului
– sa nu ai restante la alte credite
– sa fii cetatean roman
– sa ai o varsta intre 18 si 65 de ani
– sa ai minim 6 luni vechime in munca.

Descrierea cardului de credit online:
– este un credit de consum
– are o limita de creditare de 20.000 de lei
– are o dobanda de 13,45%
– are si o perioada de gratie de 56 de zile
– lunar trebuie achitate niste taxe: comisioane, dobanda, descoperire neautorizat, dobanda penalizatoare credit restant, dobanda restanta, credit restant, dobanda credit utilizat.

Exemplu de calcul: pentru un card de credit online cu limita de 20.000 de lei, contractat pentru 36 de luni, valoarea totala platibila la final va fi de 28.214 lei.

Pentru informatii suplimentare puteti suna la telefonul 08008 55555. Puteti sa solicitati informatii si prin email info@librabank.ro.

Cardul de credit online de la Libra Bank are aria de utilizare nationala si internationala.

Limita de tranzactie este de 5.000 de lei la aTM si 10.000 de lei la tranzactii.

Contractul pentru acest card de credit online contine urmatoarele: cererea de emitere card persoana fizica ori juridica, contract pentru deschiderea relatiei contractuale si achizitia de produse/servicii bancare, conditii contractuale, conditii generale.

Iata ca in sfarsit avem un produs bancar oferit 100% online. Cardul de credit comanda online de la Libra Bank poate fi un promotor pentru produse financiare bancar accesate online.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies