Acasă » Oferte bancare » Card Optimo - o solutie de creditare pentru cumparaturi in rate

Card Optimo – o solutie de creditare pentru cumparaturi in rate

Last update:

Optimo Card este un card de credit emis de Credit Europe bank , aprobare rapida, retea extinsa de magazine din care poti achizitiona produse.

Optimo Card – este un card cunoscut emis de Credit Europe Bank prin care poti face cumparaturi cu plata in rate.

Sistemul de plata accepta pana la 18, 24 sau 36 de rate.

Avantajele cele mai important: fara comision de analiza, fara taxa de emitere, fara taxa de administrare.

Alte beneficii ale lui Optimo Card:

  • se acorda fara acte de venit
  • poti efectua cu el plati online, pentru ca beneficiaza de securitate imbunatatita prin sistemul 3D Secure
  • poti sa platesti prin tehnologia contactless MasterCard PayPass
  • beneficiezi de asistenta telefonica in afara tarii daca ti se intampla ceva cu cardul, ori ai nevoie de urgenta sa-ti asiguri o anumita suma de bani
  • ti se comunica lunar suma minma de plata prin SMS

Pentru a accesa acest card nu ai nevoie de documente de venit, daca soliciti o suma mai mica de 12.000 lei, cu conditia sa incasezi venituri din salarii ori pensii.

Prin acest instrument de plata avantajos, poti sa beneficiezi de cumparaturi in rate extinse de 18, 24 ori 36 de rate, daca vei cumpara de la comerciantii parteneri.

Aprobarea cardului se face foarte rapid. Intr-o sucursala a bancii Credit Europe Bank, daca veniturile iti sunt interogate prin ANAF, creditul iti este acordat in cca 45 de minute.

Poti sa cumperi din magazinele partenere o gama larga de produse: telefoane, tablete, calculatoare, latopuri, mobila, electrocasnice, electronice, materiale de constructie, etc. Lista magazinele partenere este una lunga, insa, amintim aici pe cei mai importanti parteneri: Altex, eMAG, Media Galaxy, Mobexpert, Elvila, F64, CEL, Lem’s, evoMAG, etc.

Daca nu aveti eligibilitatea necesara pentru acest card, puteti sa apelati la acele institutii care ofera carduri facile si pentru rau platnici.

Poti cumpara din reteaua partenerilor Credit Europe Bank si poti efectua tranzactii in 18, 24 ori 36 de rate, cu conditia ca suma sa fie mai mare de 500 lei.

Pentru sistemul de plata in rate, dobanda aferenta este de 19% pe an.

Pentru oricare alta tranzactie in afara sistemului de plata in rate, dobanda este de 28% pe an.

Lunar se platesc ratele in cuantum integral, la care se adauga un procent de 3% din valoarea cumparaturilor si taxele, comisioanele plus dobanzile aferente, inclusiv cele penalizatoare daca aveti datorii.

Cardul Optimo se poate accesa de la orice sucursala a bancii Credit Europe Bank, poate fi obtinut online ori sunand la numele de telefon puse la dispozitie de banca.

Sunt acceptate pentru accesare mai multe tipuri de venituri: salarii, chirii, pensii, contracte de drepturi de autor, contracte de mandat, etc.

Optmo card se activeaza pentru tranzactii online sunand la numerele de telefon puse la dispozitie de banca.

Ca sa accesezi poti sa mergi intr-una din cele 40 de sucursale Credit Europe Bank dupa ce ti s-au verificat veniturile in baza de date ANAF. Daca indeplinesti criteriile de eligibilitate, creditul se aproba in 45 de minute.

Beneficii adiacente cardului Optimo Card sunt:

  1. Bratara OPTIMO2GO – este o bratara prin intermediul careia poti efectua plati rapide, sigure, intr-un mod confortabil. Cu aceasta bratara – ultimul racnet in materie de tehnologie, poti sa platesti usor in magazin cumparaturile efectuate, fara batai de cap. Bratara este realizata dintr-un material impermeabil. Pentru a solicita o astfel de bratara nu trebuie sa prezinti documente de venit. Ea are un cost anual de 25 de lei. Pentru a o avea, trebuie sa completezi un formular online ori sa mergi intr-o sucursala a bancii.
  2. Stickerul OPTIMO2GO – este un sticker contactless cu care poti plati rapid si sigur produsele din magazine. Cu acest sticker economisesti timp. Nu mai vorbim de faptul ca este o tehnologie de ultima generatie, deci esti in trend, cum s-ar zice. Acest sticker se ataseaza cardului si cu el se pot efectua plati rapide. Se pot efectua plati atat in tara cat si in afara. Costul stickerului OPTIMO2GO este de 15 lei pe an. Pentru a-l obtine, poti sa-l soliciti online ori din sucursalele bancii.

Optimo Card este un card de credit emis de Credit Europe Bank. Pentru informatii detaliate, puteti suna la numerele de telefon: 0801.000.000, 0750.000.000 sau 0724.100.000, ori puteti sa intrati pe platforma online dedicata acestui card: https://www.optimocard.ro/.

(Visited 374 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies