Acasă » Oferte bancare » Carduri de credit BRD - oferte multiple

Carduri de credit BRD – oferte multiple

Last update:

Ai 18 rate cu dobanda 0, oriunde te-ai afla, cu cardurile de credit de la BRD

Pentru sume de peste 200 de lei, ai posibilitatea de a beneficia de oferta celor de la BRD – 18 rate cu dobanda 0, oriunde te-ai gasi.

Poti plati in rate cu dobanda anuala de 0%, la cumparaturi online de pe 200 de lei. Aceasta este o afacere, daca stai sa te gandesti – sa cumperi si sa nu platesti dobanda. Pentru aceasta perioada, oferta celor de la BRD este deosebit de avantajoasa, tinand cont de sarbatorile ce urmeaza, cand oamenii de regula cheltuiesc mai mult.

Poti opta pentru un sistem de rate extinse de pana la 36 de luni, printr-un simplu apel la My BRD Contact.

Iata de fapt in ce fel poti fi avantaj de pe urma cardurilor de credit de la BRD:
– ai dobanda 0 la cumparaturi de peste 200 de lei, oriunde te-ai afla in lume;
– poti sa-ti extinzi perioada de creditare pana la 36 de luni, intr-un mod simplu si rapid;
– poti sa dispui de cash, printr-un simplu transfer in contul tau – este valabil pentru orice sume de peste 500 de lei, suma ce poate fi rambursata in maxim 36 de rate cu dobanda avatanjoasa;
– poti sa-ti refinantezi alt card de credit, ori daca ai nevoie, iti poti transfera cheltuielile pe acest card.

Odata ce ai accesat acest card de credit BRD, poti sa beneficiezi de inca patru carduri suplimentare pentru cei apropiat tie. Pentru a obtine cardul, nu trebuie sa te deplasezi nicaieri, cardul vine la tine acasa – iti este livrat direct. Codul PIN iti este transmis printr-un simplu SMS. Pentru fiecare tranzactie vei primi un cod unic prin SMS, pentru siguranta. Daca efectuezi plati mai mici de 100 de lei, vei plati printr-o simpla apropiere a cardului de terminal, fara sa mai interactionezi prin testarea codului PIN.

Optiunile pentru cardurile de credit BRD:

Cardul de credit Standard – card ce-ti ofera 18 rate fara dobanda oriunde te-ai afla in lume. Poti sa te imprumuti sume de pana la 25.000 de lei. Cardul il primesti acasa. Comisionul de emitere este 0.

Cardul de credit Gold – un card ce-ti ofera la randu-i 18 rate fara dobanda, insa, limita este mai ridicata – 60.000 de lei. Pe langa avantajul unui imprumut mai mare, cu cardul de credit Gold mai dispui si de acces VIP in aeroporturile nationale partenere si de asigurare de calatorie extinsa.

Cardul de credit Platinum – este un card ce-ti ofera reduceri insemnate la comerciantii ce activeaza sub sigla MasterCard Premiu. Imprumutul in acest caz poate urca pana la 115.000 de lei. Avantajele extras: prioritate PASS, acces VIP in aeroporturile din lume, asigurare de calatorie extinsa si serviciu dedicat exigentelor dumneavoastra. Cu acest card de credit poti spune cu adevarat ca dispui de confort all-inclusive.

Oferta de carduri de la BRD mai contine si solutii de refinantare carduri de credit, precum si cardurile pentru tineri.

Tranzactiile zilnice posibile pentru cardurile de credit BRD pot ajunge pana la un numar de 10, cu maxim de 4.000 de lei pentru varianta Standard si de maxim 8.000 de lei pentru varianta Gold.

Valabilitatea cardurilor de credit BRD este de 4 ani.

Pentru cardul de credit BRD, poti beneficia de 6 rate fara dobanda in cele 40 de magazine partenere si de vacanta cu cashback prin booking. Poti aplica online.

Obtii de asemenea si o perioada de gratie de 55 de zile pentru cumparaturi la comercianti, perioada in care nu se percepe dobanda.

Poti sa soliciti de acasa cardul de credit si sa-l primesti acasa – prin livrare.

Exista si o perioada de gratie pentru aceste cardul, perioada de 55 de zile, activa doar in cazul in care ti-ai achitat integral suma pe care o datorai.

Alte avantaje:
– nu platesti comision de retragere de numerar dupa card;
– nu platesti comision de ramursare anticipata
– poti vizualiza oricand situatia cardului tau prin serviciul MyBRD Net;
– in cazul in care cardul ti-a fost furat, ori l-ai pierdut, poti sa-l blochezi imediat printr-un simplu apel telefonic la MyBRD Contact.

(Visited 235 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies