Acasă » Facilitati » Clientii IFN-urilor pot solicita oricand un credit instant, cu aplicare online

Clientii IFN-urilor pot solicita oricand un credit instant, cu aplicare online

Last update:

Privilegiati din punct de vedere al timpului de acordare, cei ce apeleaza la creditele nebancare pot primii banii rapid, accesand online

Clientii IFN-urilor pot acceesa credite online intr-un timp foarte scurt. Astfel de imprumuturi rapide online sunt disponibile in piata financiara nebancara indeosebi pe segmentul de microcreditare oferit de IFN-uri.

Cu cativa ani in urma era aproape utopic sa te gandesti ca in doua ore poti obtii suma de bani dorita apeland la un credit rapid online.

Sunt persoane care dintr-un motiv sau altul ajung intr-un impas financiar greu de depasit. Astfel de momente pot fi depasite cu succes apeland la un imprumut online de la IFN, pe termen scurt.

Avantajele acestor credite sunt: obtii banii foarte rapid, nu te indatorezi pentru o perioada lunga de timp, actele sunt putine, conditiile de eligibilitate restranse, vechimea in munca mai mica decat cea impusa de banci, etc.

Bancile iau in calcul mai multi factori atunci cand iti analizeaza cererea de imprumut: scoringul din Biroul de Credit, vechimea in munca, gradul de indatorare, varsta, societatea unde esti angajat, etc. IFN-urile acora credite mai usor, in conditii de eligibilitate mult mai permisive decat cele ale bancilor.

Acum, ca sa fim cinstiti pana la capat, si bancile si-au imbunatatit destul de mult timpii de acordare. De la cateva zile (7-14 zile acum cativa ani) au ajuns la cateva ore in prezent (vezi creditul pe log de la ING).

Un alt aspect important pe care il iau in calcul clientii IFN-urilor atunci cand se orienteaza catre un credit rapid online il reprezinta si scoringul din BC. Daca sunt rau-platnici, avand la activ probleme cu alte credite bancare pentru care au fost raportati la BC, atunci, nici nu prea mai au ate variante de imprumut in afara de IFN-uri. Si, oricum, nici la IFN-uri nu sunt acceptati toti restantierii. In fapt, multe IFN-uri nu accepta din start restantieri, alte acceptata, iar altele isi personalizeaza ofertele in functie de scoringul clientului, tinand cont si de alti factori cumulativi (prevaland bonitaea in aceste situatii).

Pentru a aplica la un credit rapid online de la IFN aveti la dispozitie formularele de pe platformele societatilor nebancare. Bancile nu permit inca accesul online la credite, doar o pre-aprobare urmata totusi de o deplasare la una dintre sucursale.

Atat bancile cat si IFN-urile se asigura inainte de a-ti acorda un credit ca ai bonitatea necesara pentru a rambursa la timp imprumutul solicitat.

Daca soliciti o suma mai mare de bani de la banca, cu siguranta aceasta se va asigura ca iti vei rambursa creditul in bune conditii, analizandu-ti solicitarea si din perspectiva temporalitatii.

In cazul creditelor rapide online, unde intervalele de creditare dureaza de la cateva zile la cateva luni, IFN-ul se asigura ca ai veniturile necesare pentru perioada respectiva de timp.

Cand soliciti credite bancare, prelucrarea informatiilor de catre banca dureaza mai mult pentru a acoperi corespunzator conditiile de eligibilitate impuse. Cand accesezi insa un imprumut rapid de pe internet, timpul se reduce substantial, avand in vedere ca actele solicitate ti se solicita scanate si upload-ate online, iar contractul de credit il semnezi tot online.

In cazul in care nu ai avut probleme cu alte credite, deci esti eligibil chiar si pentru un credit bancar, s-ar putea sa te intereseze doar aspectul de timp. Spre exemplu, daca esti plecat in vacanta ori intr-o deplasare de serviciu si ai nevoie de o anumita suma de bani intr-un timp scurt. Pai in acest caz, chiar daca nu esti restantier si in alte conditii ai fi putut apela foarte usor la o banca sa-ti acorde un credit, vei alege cu siguranta un credit online nebancar pentru ca este mult mai rapid, accesezi online fara deplasari si primesti banii in cont, deci vei avea suma de bani dorita disponibila pe card.

Vezi si   Credite avantajoase pentru salariati cu costuri mici

Acest aspect al aprobarii imediate s-ar putea sa fie decisiv pentru multe persoane atunci cand cauta sa se imprumute.

In piata exista mai multe societati care ofera bani rapid clientilor. De regula, aceste societati practica si dobanzi mai mari, pentru ca, trebuie sa stiti, riscurile sunt acoperite de costurile mari. Caci, da, exista riscuri!

In comparatie cu bancile, IFN-urile nu solicita acte multe, poti aplica 100% online fara deplasari, nu ti se solicita acte fizice, nu ti se solicita dovada de angajare. Trebuie sa faci totusi dovada ca ai niste venituri sigure care sa ofere certitudine creditorului ca-i vei rambursa la timp creditul solicitat.

De regula, un astfel de credit rapid online iti permite accesul la suma de bani dorita intr-un termen de 24 de ore, luand in considerare transferurile interbancare.

Plus ca, unele IFN-uri ofera credite si fara sa consulte Biroul de Credit, deci, daca esti restantier, poti apela la una dintre aceste societati pentru un credit mic pe termen scurt.

Creditele imediate online sunt accesate de oameni in cazuri de urgenta, cand apar niste cheltuieli neprevazute care nu suporta amanare. Altfel, aceste credite rapide nu sunt indicate a fi utilizate pentru scopuri ce suporta amanare, pentru placeri personale, pentru achitarea altor datorii, etc.

(Visited 542 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies