Considerente despre Viva Credit: oferta 2020

Last update: martie 27, 2020

De la Viva Credit poti obtine rapid un imprumut chiar daca ai istoric negativ

Despre Viva Credit IFN putem sa vorbim multe. In primul rand, acest IFN a fost cunoscut in piata datorita produsului sau marca inregistrata – credit pana la salariu.

Astazi, acest produs nu mai exista in forma sa initiala, el fiind transformat de IFN intr-o linie de creditare pe cinci ani.

Acest IFN este cunoscut in piata pentru rapiditate cu care aproba imprumutul si de asemenea rapiditatea cu care iti transfera banii in cont.

Aprobarea unui imprumut la Viva Credit dureaza cca 15 minute, iar banii in cont ii poti primi si in doua ore, daca aplici in timpul programului de lucru.

Cum procedezi pentru a accesa un credit online de la Viva Credit?

 • intri pe platforma IFN-ului
 • completezi formularul pus la dispozitie
 • incarci documentele fotografiate ori scanate
 • astepti aprobarea
 • primesti rapid banii in contul bancar

Rambursarea se face la data scadenta, platind inapoi cel putin 10% din suma folosita.

Linia de credit 100% online reprezinta o solutie rapida de a face fata unor cheltuieli urgente ce nu suporta amanare.

Daca ai mai solicitat un imprumut la Viva Credit, poti sa alegi dintre urmatoarele tipuri de accesari:

 • online din contul de client
 • telefonic
 • prin email – suport.

Produsul financiar oferit de Viva Credit este unul flexibil, usor de rambursat.

In Registrul General al IFN-urilor active de la BNR, Viva Credit este inregistrata ca oferind credite consum, finnatare tranzactie comerciala, scontare, forfetare, emitere garantii. In registrul BNR apare din anul 2010.

Vezi si   Credite rapide nebancare 2021. Ce e nou?

Sunt multe pareri despre imprumuturile oferite de Viva Credit, in general pareri pozitive. Mai sunt si pareri negative exprimate de clienti, in general referitor la costuri. Insa, stiti cum e, fiind un IFN atat de cunoscut si avand numerosi clienti, este imposibil sa nu apara si nemultumiri.

Noi ii apreciem pe cei de la Viva Credit pentru constanta lor in piata. Si-au mentinut un anumit statut si nu au lasat jos stacheta.

IFN-urile sunt in general niste societati financiare recunoscute pentru usurinta cu care acorda credite. Viva Credit se regaseste cumva in topul permisivitatii IFN-urilor cand vorbim de accesari. Au politici laxe, solicita acte putin, au costuri transparente.

Viva Credit IFN isi are sediul in Bucuresti, in Bl. Iancu de Hunedoara, nr. 8, Sector 1, Bucuresti.

Candva, cum va spuneam anterior, furnizau in piata un singur produs – creditul pana la salariu, produs pentru care Viva Credit detinea marca inregistrata. Astazi au transformat acest produs intr-o linie de creditare.

Poti imprumuta de la Viva Credit sume de pana la 2000 de lei pentru 5 ani. Daca achiti in primele 30 de zile, nu platesti dobanda. Incepand din a 31-a zi, vei plati o dobanda de 1,2% pe zi.

Avantajele imprumutului online Viva Credit:

 • nu presupune garantii ori giranti
 • nu ti se solicita adeverinta de venit
 • nu ti se solicita hartii, tot procesul de creditare se deruleaza online – ai nevoie doar de fotografii ori scanuri dupa CI si un extras de cont unde iti incasezi veniturile.

Pentru a solicita un astfel de credit, trebuie sa ai peste 18 ani, un venit stabil (fie obtinut din salariu, fie din pensie, fie ca PFA), si un cont bancar.

Vezi si   Remedii financiare Ralfi IFN

Viva Credit s-a remarcat indeosebi in mediul online, clientii sai fiind atrasi indeosebi pe internet.

Daca vrei sa te imprumuti la Viva, poti accesa oricand, la orice ora, insa cererea iti va fi verificata in timpul programului de lucru.

Program de lucru Viva Credit:

 • Luni – Vineri: intre 8:30 si 20:00
 • Sambata si Duminica: intre 9:00 si 17:00.

Viva Credit are o prezenta foarte bune si pe retelele de socializare, avand o platforma foarte bine pusa la punct, cu un blog si forum. Pe platforma online se poate discuta pe chat cu un reprezentant al IFN-ului si astfel poti afla detaliile care te preocupa.

Un punct forte al IFN-ului il reprezinta si aplicatiile Android si iOS.

Pe blogul Viva Credit am citit articole interesante, despre responsabilitate financiara, sfaturi financiare, etc. Nu strica sa le parcurgeti pentru a va informa.

Mai multe informatii gasiti insa pe platforma online a IFN-ului: vivacredit.ro. Puteti sa solicitati alte detalii la nr de telefon 021 303 0080 ori 0372 402 500. Puteti sa folositi si numarul de SMS la nevoie: 1891.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies