Acasă » Oferte nebancare » Considerente despre Viva Credit. Ce e nou in 2024

Considerente despre Viva Credit. Ce e nou in 2024

Last update:

De la Viva Credit poti accesa un imprumut de pana la 5.000 sau o linie de credit de pana la 20.000 lei. Aplicarea se face in 15 minute.

Anul 2024 aduce o noutate importanta in privinta acestui creditor. Viva Credit si-a marit limita creditului de la 3000 la 5000 de lei. Se pastreaza in continuare linia de creditare cu valoare de pana la 20.000 de lei.

Despre Viva Credit IFN putem sa vorbim multe. In primul rand, acest IFN a fost cunoscut in piata datorita produsului sau marca inregistrata – credit pana la salariu.

Astazi, acest produs nu mai exista in forma sa initiala, el fiind transformat de IFN intr-o linie de creditare pe cinci ani.

Acest IFN este cunoscut in piata pentru rapiditate cu care aproba imprumutul si de asemenea rapiditatea cu care iti transfera banii in cont.

Aprobarea unui imprumut la Viva Credit dureaza cca 15 minute, iar banii in cont ii poti primi si in doua ore, daca aplici in timpul programului de lucru.

Update 2024

În acest an, cei de la Viva Credit au venit cu un nou produs.

Este vorba de un credit cu plafon mai mare, de pana la 5000 de lei, fara giranti ori garantii, fara acte. Este tot un credit online marca Viva, obtinut destul de lejer.

Costurile acestui credit sunt de 3,6% pe zi.

In portofoliul Viva Credit ramane in continuare si linia de credit cu valoare de pana la 20.000 de lei. Dobanda liniei de credit este fixa, DAE-ul fiind de 296,61%.

Pentru a avea acces la aceasta linie de credit trebuie sa:

 • ai este 20 de an
 • detii un venit stabil din stalarii, pensii ori PFA
 • incasezi veniuturile intr-un cont la banca.

Actele necesare sunt solicitate in format electronic: copie dupa buletin si dovezi de venit.

Rambursarea se face la scadenta, platind suma retrasa si dobanda cumulata pana la atunci.

Avantajul major al acestui credit de nevoi personale Viva Credit este ca platesti dobanda doar pentru suma folosita. De asemenea, un alt beneficiu este acela de a putea sa rambursezi anticipat fara comisioane ori penalizari.

Astazi lucrurile in zona nebancara au evoluat, Viva Credit 2024 adaptandu-se noilor miscari din piata.

Una peste alta, acest IFN este unul cu sediul in Bucuresti, cunoscut de oameni pentru simplitatea procesului de acordare de credite si permisivitatea la accesare.

Cei ce cauta pareri despre Viva Credit sunt interesati si de opiniile de specialitate, nu doar de ceea ce se scrie pe forum despre aceasta firma.

Oricum, e de retinut ca, daca te regasesti si tu intr-o situatie finaniara precara, o solutie ultra rapida de a face rost de bani o puteti gasi la acest IFN.

Care sunt caracterisiticile creditului rapid?

As vrea sa va spun parrea mea vis-a-vis de acest nou produs Viva Credit. Eu cred ca de fapt vointa companiei a fost aceea de a insuma caracterisiticile celorlalte produse aflate candva in portofoliu, intr-un produs nou, compac, care sa satisfaca mai bine nevoile clientilor obisnuiti.

Revenind la caracterisitici, sa le luam pe rand:

 • linie de credit cu valoarea maxima de 3.000 de lei
 • contractul se incheie pe perioada nedeterminata – poti scoate oricand bani, cu conditia sa-i pui la loc, cat sa-ti inregesti fondurile avute la dispozitie
 • este accesibil persoanelor cu varsta peste 20 de ani
 • veniturile impuse sunt de minim 700 de lei, ele putand proveni din salarii, pensii ori PFA
 • este necesara incasarea veniturilor pe card pentru ca la accesare se solicita extrasul de cont pentru examinarea bonitatii
 • banii iti intra in psestie unde in timp de 2 ore de la accesare
 • banii sunt livrati pe cardul bancar
 • pentru accesare, poti alege variantele: online (din contul de client de pe platforme societatii), prin telefon ori prin email.
 • costurile aferente sunt de 1,2% pe zi, cu exceptia primului imprumut acordat pentru primele 30 de zile care are costuri 0.
 • ziua de salariu ori de incasare a veniturilor este si ziua scadenta a ratei
 • minimul de plata este de cel putin 10% din suma folosita, dar care sa nu fie mai putin de 50 de lei.
 • pentru a restitui creditul, poti apela la varianta debitare directa, ori prin card bancar, ori prin virament bancar sau direct la una din casieriile puse la dispozitie
 • in cazul in care nu rambursezi la timp, vei fi penalizat cu 10% din suma folosita la care se adauga dobanda aferenta pe care o plateai oricum

Care sunt beneficiile oferite de acest IFN?

In primul rand, gasiti la aceasta societate nebancara posibilitatea de a accesa rapid o suma de bani.

Este singurul IFN din piata care garanteaza obtinerea banilor in 2 ore de la accesare.

Apoi, pentru noii veniti exista acest avantaj al dobanzii 0, chiar daca limitat in timp.

Faptul ca se incheie contractul pentru un timp indeungat este de asemenea un avantaj.

Sumele pe care le ai la dispozitie nu sunt ridicate, dar la o adica iti poti face treaba.

Cum procedezi pentru a accesa un credit online de la Viva Credit?

 • intri pe platforma IFN-ului
 • completezi formularul pus la dispozitie
 • incarci documentele fotografiate ori scanate
 • astepti aprobarea
 • primesti rapid banii in contul bancar

Rambursarea se face la data scadenta, platind inapoi cel putin 10% din suma folosita.

Linia de credit 100% online reprezinta o solutie rapida de a face fata unor cheltuieli urgente ce nu suporta amanare.

Daca ai mai solicitat un imprumut la Viva Credit, poti sa alegi dintre urmatoarele tipuri de accesari:

 • online din contul de client
 • telefonic
 • prin email – suport.

Produsul financiar oferit de Viva Credit este unul flexibil, usor de rambursat.

In Registrul General al IFN-urilor active de la BNR, Viva Credit este inregistrata ca oferind credite consum, finnatare tranzactie comerciala, scontare, forfetare, emitere garantii. In registrul BNR apare din anul 2010.

Pareri despre Viva Credit. Ce se spune pe forum despre imprumutul lor?

Exista interes pentru produsele oferite de Viva Credit, unii fiind atrasi de creditul rapid, altii de linia de imprumutul pe perioada mare.

Sunt multe pareri despre imprumuturile oferite de Viva Credit, in general pareri pozitive. Mai sunt si pareri negative exprimate de clienti, in general referitor la costuri. Insa, stiti cum e, fiind un IFN atat de cunoscut si avand numerosi clienti, este imposibil sa nu apara si nemultumiri.

Am citit pareri despre Viva Credit pe forumurile financiare si majoritatea sunt favorabile creditorului.

Oamenii par sa fi inteles ca astfel de credite sunt folositoare in situatii de reala urgenta si nu trebuie sa abuzeze de ele pentru satisfacerea unor mofturi personale.

Dovada stau si spuselor celor de la Viva Credit cum ca peste 90% dintre clientii lor i-ai recomandat prietenilor si cunostintelor.

Noi ii apreciem pe cei de la Viva Credit pentru constanta lor in piata. Si-au mentinut un anumit statut si nu au lasat jos stacheta.

Plus de asta, au stiut cand sa treaca de la o oferta la alta, sa-si modifice produsele astfel incat sa se adapteze la cerintele din piata.

Din ce am vazut noi pe forumuri, oamenii sunt bucurosi si pentru faptul ca nu trebuie sa semneze hartii, ori sa se deplaseze la sediul institutiei.

Pareri pozitive am vazut ca au cei care au contractat candva un imprumut la Viva Credit si la un moment dat au trebuit sa reesaloneze. Oamenii care probabil erau stresati ca au ajuns la scadenta si nu pot rambursa la timp, era multumiti ca li s-a acordat sansa de a prelungi termenele cat sa-si poata aduca la zi datoriile.

IFN-urile sunt in general niste societati financiare recunoscute pentru usurinta cu care acorda credite. Viva Credit se regaseste cumva in topul permisivitatii IFN-urilor cand vorbim de accesari. Au politici laxe, solicita acte putin, au costuri transparente.

Cand vine vorba de Viva Credit, oamenii se gandesc automat la IFN-uri care acorda credite restantierilor.

Viva Credit IFN isi are sediul in Bucuresti, in Bl. Iancu de Hunedoara, nr. 8, Sector 1, Bucuresti.

Candva, cum va spuneam anterior, furnizau in piata un singur produs – creditul pana la salariu, produs pentru care Viva Credit detinea marca inregistrata. Astazi au transformat acest produs intr-o linie de creditare.

Poti imprumuta de la Viva Credit sume de pana la 3000 de lei pentru 5 ani. Daca achiti in primele 30 de zile, nu platesti dobanda. Incepand din a 31-a zi, vei plati o dobanda de 1,2% pe zi.

Daca esti client nou, in primele 30 de zile nu vei plati deloc dobanda.

Avantajele imprumutului online Viva Credit:

 • nu presupune garantii ori giranti
 • fara adeverinta de venit
 • n-ai nevoie de alte hartii, tot procesul de creditare se deruleaza online – ai nevoie doar de fotografii ori scanuri dupa CI si un extras de cont unde iti incasezi veniturile.

Pentru a solicita un astfel de credit, trebuie sa ai peste 20 ani, un venit stabil (fie obtinut din salariu, fie din pensie, fie ca PFA) in cuantum de peste 700 lei, iar venitul sa fie incasat pe un card bancar.

Viva Credit s-a remarcat indeosebi in mediul online, clientii sai fiind atrasi indeosebi pe internet.

Viva Credit pareri forum

Daca vrei sa te imprumuti la Viva, poti accesa oricand, la orice ora, insa cererea iti va fi analizata in timpul programului de lucru.

Program de lucru Viva Credit:

 • Luni – Vineri: intre 8:30 si 20:00
 • Sambata si Duminica: intre 9:00 si 17:00.

Viva Credit are o prezenta foarte bune si pe retelele de socializare, avand o platforma foarte bine pusa la punct, cu un blog si forum. Pe platforma online se poate discuta pe chat cu un reprezentant al IFN-ului si astfel poti afla detaliile care te preocupa.

Un punct forte al IFN-ului il reprezinta si aplicatiile Android si iOS.

Pe blogul Viva Credit am citit articole interesante, despre responsabilitate financiara, sfaturi financiare, etc. Nu strica sa le parcurgeti pentru a va informa.

Mai multe informatii gasiti insa pe platforma online a IFN-ului: vivacredit.ro. Puteti sa solicitati alte detalii la nr de telefon 021 303 0080 ori 0372 402 500. Puteti sa folositi si numarul de SMS la nevoie 1891, WhatsApp: 373 800 180.

(Visited 679 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies