Acasă » Oferte nebancare » Credius: credite in rate, simplu de accesat

Credius: credite in rate, simplu de accesat

Last update:

Credius este o societate nebancara populara in piata, cu o oferta de creditare bogata: credit cu Selfie, de nevoie, online, pentru pensionari, pentru bunuri.

Cei de la Credius s-au facut cunoscuti printre clienti pentru conditiile de eligibilitate simplu de indeplinit, pentru venirea in intampinarea nevoilor acestora si nu in ultimul rand pentru imprumuturile lor cu valoare mare.

De altfel, putem spune fara teama de a gresi, ca cei de la Credius IFN se gasesc in top 5 companii nebancare pe segmentul lor de piata.

Cand alte institutii financiare acordau un maxim de 3000 – 4000 de lei, cei de la Credius ofereau 50.000 de lei. Iar pe partea de perioade de rambursare a fost la fel. Cand la unele IFN-uri gaseam credite pentru maxim o luna, la Credius perioada maxima de rambursare era de 5 ani.

In prezent gasim la ei credite intre 2.200 si 51.000 de lei, cu perioada de rambursare intre 24 si 60 de luni, DAE-ul variind intre 42,42% si 149.11%.

Pe langa aceste facilitati legate de sume si perioade de acordare, cei de la Credius mai ofera si posibilitatea sa te imprumuti cu istoric negativ. Altfel spus, daca ai un scor slab in Biroul de Credius, s-ar putea sa gasesti intelegere la Credius. Totusi, Credius colaboreaza cu Biroul de Credit, insa, sunt permisivi in acordare.

La un moment dat in portofoliul lor se gasea un produs de redresare dedicat celor care avusesera in trecut probleme cu rambursarea unor credit. Mi se pare inspirata aceasta solutie, avand in vedere ca probleme financiare putem avea oricare dintre noi, asta nu inseamna ca suntem recalcitranti, ori ca nu dorim sa ne platim datoriile.

Daca te intrebi cat dureaza aprobarea unui credit, lucrurile sunt simple, conteaza foarte mult sa completezi formularele corect, sa oferi informatii precise si timpii se scurteaza foarte multe. Practic, in cateva minute accesezi un imprumut si daca esti eligibil, dureaza putin pana vei primi banii in cont.

Ce ofera Credius IFN?

Cum spuneam si anteior, la Credius gasim o gama bogata de credite: Selfie, pentru pensionari, de nevoi personale, pentru bunuri etc.

Indiferent de produsul pe care il alegi, trebuie sa stii ca procesul de aplicare este unul deosebit de simplu, rapid si fara documente stufoase.

Compania foloseste tehnologii inovatoare pentru a simplifica procesul de acordare si ofera o experienta placuta online.

Pe langa faptul ca au o platforma online bine pusa la punct, cei de la Credius au si mai multe sucursale in Bucuresti si in tara.

Este clar ca procesul de accesare online este rapid si simplu, iar termenele de rambursare sunt cat se poate de flexibile.

Apoi, ratele lunare sunt fixe, deci puteti sa va planificati in voie bugetul, fara suprize.

Credius IFN

Plus de asta, beneficiazi si de mai multe metode de rambursare.

Locatii Credius

Credius are mai multe sedii in Bucuresti. Printre acestea se numara:

  • sediul din str. Aviator Popisteanu, nr 54A, Bucuresti 012244. Program de lucru de luni pana vineri, intre 9 si 18.
  • sediul din Crangasi, Calea Crangasi, nr. 29, Bucuresti 060334. Program de lucru de luni pana vineri, intre orele 10 si 19.
  • sediul din Bulevardul Iuliu Maniu nr 17, Bucuresti 061344. Program de lucru, zilnic, intre 9 si 21.
  • Credius IFN Obor, Soseaua Colentina nr 2, Bucuresti. Program de luni pana vineri, intre 9 si 18.
  • Credius IFN Rebreanu, str. Liviu Rebreanu, nr. 8, Bucuresti, 031784. Program de lucru zilnic, intre 9 si 18.

Pareri despre Credius IFN

In timp, i-am urmarit pe cei de la Credius indeaproape si am constatat ca principalul lor atu este gradul ridicat de aprobare al creditelor.

Apoi, Credius mai inseamna ceva, si anume, adaptare la cerintele pietii. Am observat ca de cate ori au fost fluctuatii pe piata, cei de la Credius au stiut sa-si reinventeze produsele, sa vina cu ceva nou.

Sa nu uitam nici deschiderea fata de problemele oamenilor. Pana la urma, este de apreciat faptul ca nu consideri din start niste persoane ca ar avea intentii rele, ci le mai dai o sansa. Caci despre asta a fost creditul lor de redresare.

Plus ca, in prezent crediul cu Selfie este o masura a verificarii complete pe care o poate face o institutie financiara. Si, chiar daca aparent poate sa ingreuneze procesul de accesare, in fapt nu se intampla asta, pentru ca se scad alti timpi de verificare.

Parerea noastra despre Credius nu se rezuma doar la aceste fapte, ci si la felul in care acestia au evoluat. Am vazut cum au imbratisat in timp tehnologia, evoluand de la creditele acordate in magazinele de mobila (erau celebru pe vremuri in Complexul Tamilia, Ghencea), la formularele online super simple si pe care le completezi cu cateva clickuri de oriunde te-ai afla.

Pentru informatii suplimentare, puteti sa vizitati platforma lor online www.credius.ro.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies