Acasă » Oferte nebancare » Ai auzit de creditul fara refuz 100% digital? Oricand!

Ai auzit de creditul fara refuz 100% digital? Oricand!

Last update:

Ti-e teama ca nu te califici? Ia in calcul accesarea unui credit fara refuz! Obtii prompt banii doriti pentru: facturi, cumparaturi, reparatii.

Fiindca ca in ultimul timp tot mai multe persoane vor sa se imprumute fara sa li se cunoasca bonitatea, ne-am gandit sa analizam un pic solutiile din piata.

In masura in care nu vrei sa fi refuzat la creditare, n-ai decat sa apelezi la produse care nu impun cerinte complicate.

Sunt mai multe IFN-uri care merg pe o eligibilitate firava, important este sa stii care sunt aceste societati si cum sa aplici.

Daca si tu te confrunti cu dificultati financiare si ai nevoie de fonduri urgente, un credit fara refuz poate fi luminita de la capatul tunelului.

Celor care se confrunta cu respingeri repetate la banci, le recomandam sa ia in calcul un astfel de produs financiar.

Si ar mai fi o problema de discutat. Ideea este ca uneori ai nevoie urgenta de bani. Si chiar daca nu esti intampinat cu refuz, dar este amanat la nesfarsit, nu faci mare scofala. Este si un proverb care spune ca “a refuza sau a da tarziu este acelasi lucru”.

Ce reprezinta un credit fara refuz?

Aceasta este o solutie financiara special dedicata persoanelor fizice care au intampinat dificultati in accesarea unui imprumut.

Mai exact, acelora care nu depasesc un scor de credit stabilit de institutiile financiare li se respinge cererea de creditare.

Cauzele refuzului pot fi multiple: istoric slab, venituri mici, grad mare de indatorare, garantii limitate etc.

Acest tip de imprumut elimina orice respingeri constante cauza din varii motive.

Atentia trebuie sa va fie indreptata catre dobanzile ce pot fi uneori mai mari, insa ramane o oportunitate de a obtine fondurile necesare atunci cand ai o nevoie imediata.

Intelegem, de exemplu ca de curand se discuta pe marginea degradarii scoringului din cauza multiplelor cereri pe care unele persoane le depun pe la mai multe institutii. Idee care se vehiculeaza este aceea de a nu mai fi depunctati din punct de vedere al scorului FICO pentru ca incearca obtinerea unui imprumut la mai multe banci ori IFN-uri intr-o perioada scurta.

Intelegerea procesului de aplicare la un credit fara refuz

Orice aplicare implica de regula niste pasi:

 • analiza creditorilor: gasirea acelor creditori populari care ofera credite fara refuz
 • controlul eligibilitatii: inspectarea criteriilor de eligibilitate stabilite de creditori in acord cu posibilitatile tale reale
 • adunarea documentatiei: pregatirea actelor necesare pentru accelerarea procesului
 • completarea cererii online: optiune oferita de tot mai multi creditori datorita simplitatii si rapiditatii
 • procesul de verificare propriu zisa: creditorul analizeaza datele si documentele furnizate si va evalueaza bonitatea in baza propriilor criterii.
 • decizia de aprobare: dupa ce se finalizeaza acest proces se ia decizia de aprobare intr-o perioada scurta.

Avantajele aplicarii la un credit fara refuz

 • accesibil tuturor, inclusiv persoanelor cu scor de credit slab ori fara istoric
 • aprobarea este rapida, iar decizia de aprobare se ia intr-un timp scurt
 • este un credit nenonimal, deci poti sa dispui de bani asa cum doresti

Dezavantaje:

 • creditul fara refuz vine adesea cu dobanzi mai mari, ceea ce se traduce prin faptul ca imprumutul poate fi mai scump
 • sumele imprumutate sunt de obicei limitate
 • termenele de rambursare sunt mici

Cum iti cresti sansele de a obtine un credit fara refuz?

Desi din start un credit fara refuz este conceput pentru a ajuta persoanele cu optiuni limitate, exista si modalitati de a va creste sansele de aprobare.

Iata ce poti face:

 • imbunatatirea scorului de credit (accesarea unui card de credit pe perioada scurta si rambursarea la timp a imprumutului e de mare ajutor in acest caz)
 • aratati ca aveti un venit stabil
 • oferiti alte garantii daca este posibil
 • imprumutati-va doar atat cat aveti nevoie, nu cereti sume mai mari
 • nu depuneti mai multe cereri de credit pentru ca acest lucru poate avea impact degradant asupra scorului de credit si poate ridica ingrijorari in randul creditorilor.

IFN-uri la care poti apela pentru un credit cu sanse mari de reusita

Printre cele mai ingaduitoare societati nebancare din piata amintim aici: Credius, Viva Credit, Credit Fix, Hora Credit, Credit 7, Hora Credit, Viaconto, Smile Credit, etc.

Cei de la Credius chiar au avut in portofoliu un astfel de produs – creditul fara refuz.

Din observatiile noastre, Credius chiar acorda lesne imprumuturi spre deosebire de alte societati financiare. Cunosc personal un caz refuzat de toate bancile la care a apelat si la unele IFN-uri cu vizibilitate in piata, ca in final sa fie acceptat de Credius.

E bine de stiut ca acest IFN ne asigura din start ca putem sa imprumutam bani chiar daca avem un scor FICO slab. Accesarea se poate face online sau offline.

Online, putem sa solicitam banii prin platforma IFN-ului, iar offline, din birourile Credius.

Este de la sine inteles ca totusi orice imprumut implica o responsabilitate, de aceea trebuie sa fii sigur de la inceput ca iti permiti sa rambursezi ratele lunare aferente. Nu neglija acest aspect pentru ca intarzierile la plata ratelor conduc la penalizari si o indatorare excesiva in timp.

Indiferent de nevoile care te apasa, chiar daca situatia in care te gasesti este una cu adevarat grava, nu uita sa te pastrezi informat si incearca sa intelegi toate aspectele creditarii, de la eligibilitatea intitiala pana la consecintele ulterioare.

Actele necesare contractarii

Unele IFN-uri prezinta conditii tolernate de accesare, multe dintre ele limitandu-se la un extras de cont si la o copie dupa CI.

Pentru accesare, trebuie sa prezinti un buletin, cererea de credit si uneoriopozafacuta cu telefonul tau.

Cu alte cuvinte, acesta este un credit tipic de acordare doar cu buletinul, avand in vedere ca nu sunt specificate alte acte implicate.

Plus de asta, exista o flexibilitate destul de mare din partea creditorului si pe latura de istoric de creditare.

Cum v-am spus anterior, unele IFN-uri accepta si persoane cu scor slab de creditare.

imprumut fara refuz

Cu alte cuvinte, puteti accesa de la astfel de institutii financiare si credite pentru rau platnici 2024.

De ce esti refuzat atunci cand soliciti un credit?

Sunt mai multe motivele pentru care banca ori IFN-ul iti poate refuza un imprumut.

Iata cateva dintre acestea:

 • istoricul slab de creditare. Bancile si institutiile financiare iau in calcul la acordarea unui credit mai multi parametri, fiecare contribuind intr-un procent mai mic sau mai mare la scorul final. Daca vrei sa-ti imbunatatesti scorul de credit, asigura-te ca platesti facturile la timp, evita sa folosesti prea multe carduri de credit.
 • venituri insuficiente. Aceste este un alt motiv comun de refuz pentru cererile de credit. Institutiile financiare doresc sa fie sigure ca ai suficiente venituri pentru a-ti plati cheltuielile curente si pentru a rambursa imprumutul.
 • utilizarea excesiva a creditului. Folosirea excesiva a creditului poate fi un alt facor care sa conduca la respingerea cererii tale de credit. Daca ai folosit la limita de sus toate cardurile de credit si ai luat deja imprumuturi pe care le rambursezi cu dificultate, institutiile financiare vor considera ca esti expus unui risc crescut.
 • lipsa istoricului de creditare. Nu doar un scor slab este motiv de refuz, ci si lipsa acestuia poate conduce la respingerea cererii. Daca nu ai avut pana acum un credit sau un card de credit, institutiile financiare nu detin suficiente date pentru a te evalua daca esti un client de incredere sau nu. accesarea unui card de credit cu o suma limitata.
 • grad mare de indatorare. Daca acest raport este unul ridicat, chiar daca esti inca in limitele admise de elege, s-ar putea ca institutiile financiare sa ridice spranceana cand te vor evlua. Pot considera ca esti expus unui risc crescut si va fi putin probabil sa primesti aprobarea pentru un credit. Poti sa-ti reduci nivelul de indatorare si sa-ti gestionezi mai atent finantele personale.
 • erori in raportul de credit. Uneori se intampla sa exista in dreptul tau, in raportul de credit unele erori. Este important sa verifici periodic acest raport si sa vezi daca indormatiile trecute acolo sunt corecte sau nu.
(Visited 3.000 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

9 COMENTARII

 1. Vrau să-mi plătesc ratele pentru că nu am avut toată suma dar am apelat la voi cu încredere că poate imi săriți in ajutor pentru că vreau de Crăciun să-mi împărtășesc liniștit acasă cu familia va rog ajutați mă să-mi plătesc ratele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies