Acasă » Oferte bancare » Credit Alpha Rapid - solutie financiara de urgenta

Credit Alpha Rapid – solutie financiara de urgenta

Last update:

Alpha Rapid este un credit de consum cu beneficii: aprobare in 24 de ore, rambursare in 60 luni. Cheltuieli inopinante? Alpha Bank are solutia!

Acesta este un credit bancar destinat unor cheltuieli neprevazute.

Sa remarcam cum in timp cei de la Alpha Bank au stiut sa-ti adapteze produsele la cerintele pietii. Si nu doar atat, sunt si destul de promoti cu evolutiile pietii.

Un alt punct important de supliniat este faptul ca la Alpha Bank gasesti si credite in ei, dar si in euro, si cu dobanda fixa, dar si cu dobanda variabila. Sa stiti ca nu multe banci si-au pastrat o asa flexibilitate in portofoliu.

Celor ce sperau sa contracteze un credit bancar de urgenta le spunem ca de acum e posibil.

Un credit bancar fara adeverinta de venit se poate obtine de la aproape orice banca romaneasca, cu conditia sa incasezi venituri inregistrate la ANAF, adica venituri din salarii ori pensii.

De ce doar din salarii ori pensii? Pentru ca acestea sunt veniturile inregistrate in timp real la ANAF.

Restul veniturilor se inregistreaza anual, ori trimestrial la ANAF, iar ele apar in sistem la un timp dupa.

Asadar, veniturile obtinute din activitatile independente nu pot fi vizualizate pe site-ul ANAF decat peste cel putin un an de la inrgistrarea lor.

Iata de ce, bancile specifica destul de clar ca aceste credite bancare acordate fara adeverinta de venit sunt destinate cu prevadere persoanelor cu venituri din salarii ori pensii.

creditul alpha rapid

Deci, nu este neaparat o gaselnita a bancilor, ori o alta forma de conditionalitate, ci este pur si simplu un traseu si un timp real de inregistrate a veniturilor prin ANAF.

Despre creditul Alpha Rapid

Variantele creditului Alpha Rapid:

– fara garantie imobiliara
– credit de nevoi cu garantie imobiliara
– credit Alpha Rapid garantat cu depozit colateral.

Axandu-ne pe creditul de consum pentru nevoie personale de la Alpha Bank – creditul Alpha Rapid, va putem spune ca acesta este un produs destinat unor cheltuieli neprevazute, de urgenta. Cand ai nevoie de bani azi, poti apela la acest credit ce poate fi obtinut si fara adeverinta de venit.

Acesta este un produs bancar ce poate fi accesat fara garantie imobiliara. Accesandu-l poti beneficia de un raspuns extrem de rapid din partea bancii – 24 de ore de la depunerea tuturor documentelor solicitate.

Sumele maxima ce pot fi accesate sunt in cuantum de la 500 la 30.000 euro ori echivalentul acestora in lei. Perioada de creditare este de maxim 5 ani.

Pentru sume mai mari de la 5.001 la 150.000 de euro, puteti apela la Alpha Rapid cu garantie imobiliara.

In acest imprumut pot fi integrate si cheltuielile notariale si taxele de evaluare.

Ca sa fii beneficiarul unui astfel de credit rapid bancar, trebuie sa ai rezidenta in Romania, sa ai cel putin 21 de ani si maxim 70 de ani, sa fii salariat cu minim 3 luni vechime la ultimul loc de munca si 12 luni vechime totala neintrerupta, ori daca ai o profesie liberala, sa ai o experienta de cel putin un an de zile in domeniu.

Alpha Rapid fara garantie ipotecara se obtine daca prezinti un girant. Sunt acceptati pana la 2 coedibitori.

Cei care se intreaba daca Alpha Bank acorda credite ipotecare cu venituri din strainantate, va spunem ca intre conditiile de accesare ale creditelor ipotecare de la aceasta banca, se regaseste si impunerea de a fi ceatean roman si rezident fiscal.

In eventualitatea in care doresti informatii suplimentare, poti sa suni la numarul de telefon 08008alpha, numar gratuit ori *alpha din retelele Orange si Vodafone. De asemenea, puteti sa contactati Alpha Bank si din afara Romaniei la numarul de telefon 021 455 99 99.

Conditiile de acordare

Acest credit Alpha Rapid este unul destul de lax, avand in vedere ca discutam totusi de un produs bancar.

Conditiile minime de accesare sunt urmatoarele:

 • cetatenie romana
 • varsta intre 18 si 70 de ani
 • venit minim de 1.525 lei
 • sa ai statut de salariat cu minim un an vechime totala in munca fara intreruperi si minim 3 luni la locul actual de munca. In cazul in care practici o profesie liberara trebuie sa ai minim un an experienta in munca.
 • Alpha Bank accepta o gama larga de venituri poentru care ai documente
 • in cazul creditelor ipotecare acordate cu garantii, trebuie sa prezinti un girant.
 • pentru intregirea veniturilor sunt acceptati pana la doi codebitori

Exemple de calcul:
– daca accesezi 30.000 de lei pentru 60 de luni, cu dobanda variabila, DAE-ul este 22.02%, rata lunara este de 666,69 lei, iar totalul de plata 40.088,77 lei.
– pentru un credit de acceasi valoare dar cu dobanda fixa, DAE-ul este de 22,00%, rata lunara este de 656,03 lei, iar totalul de plata de 39.448,65 lei.

Se poate accesa Alpha Rapid pentru refinantare?

Exista posibilitatea sa obtii si o refinantare de la Alpha Bank, daca ai credite actuale dar mai vrei si ceva bani in plus cu o dobanda speciala.

Pentru aceste optiuni, cei de la Alpha Bank au creat un pachet special numit Alpha All in 1 + Alpha Rapid.

Cu acest pachet poti sa-ti refinantezi creditele actuale si sa obtii si o suma de bani suplimentara, daca asta iti doresti.

Practic, poti obtine o reducere a ratelor lunare cu pana la 50%, beneficiind totodata si de o suma de bani in plus, urmand sa achiti o singura rata lunara.

Beneficiile oferite de Alpha Rapid

Accesarea unui astfel de pachet Alpha in 1 + Alpha Rapid, obtii urmatoarele avantaje:

 • obtii protectie la rambursarile tale;
 • poti imprumuta o suma de bani si sa platesti mai putin
 • ai accesul la un card de credit AlphaCard Visa Credit ori Alpha MasterCard Credit, fara sa trebuiasca sa platesti taxa de emitere ori retragere numerar. Poti sa efectuezi chiar cumparaturi online cu acest card de credit.
 • platesti ratele automat din contul tau bancar deschis la Alpha Bank, ori utilizand serviciul de Internet Banking.
 • primesti suma de bani imprumutata direct pe cardul de debit si poti beneficia astfel aproape instant de banii doriti.

Imprumutul se poate primi direct pe card, card ce poate fi folosit mai apoi pentru a efectua diferite cumparaturi. Daca vei cumpara de la comercianti partieri, poti beneficia de anumite reduceri.

Daca vei opta pentru serviciul Online Banking al celor de la Alpha Bank, poti sa obtii comisioane reduse cu pana la 35%.

Pentru a obtine un card de credit pentru care nu vei plati taxe de emitere si de unde poti scoate bani de bancomat de oriunde din lume, trebuie sa faci o solicitare la banca.

(Visited 402 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies