Acasă » Oferte bancare » Credit bancar de urgenta

Credit bancar de urgenta

Last update:

Alpha Rapid este un credit bancar destinat unor cheltuieli neprevazute

Celor ce sperau sa contracteze un credit bancar de urgenta le spunem ca de acum e posibil. Un credit bancar fara adeverinta de venit se poate obtine de la aproape orice banca romaneasca, cu conditia sa incasezi venituri inregistrate la ANAF, adica venituri din salarii ori pensii. De ce doar din salarii ori pensii? Pentru ca acestea sunt veniturile inregistrate in timp real la ANAF. Restul veniturilor se inregistreaza anual, ori trimestrial la ANAF, iar ele apar in sistem la un timp dupa. Asadar, veniturile obtinute din activitatile independente nu pot fi vizualizate pe site-ul ANAF decat peste cel putin un an de la inrgistrarea lor. Iata de ce, bancile specifica destul de clar ca aceste credite bancare acordate fara adeverinta de venit sunt destinate cu prevadere persoanelor cu venituri din salarii ori pensii. Deci, nu este neaparat o gaselnita a bancilor, ori o alta forma de conditionalitate, ci este pur si simplu un traseu si un timp real de inregistrate a veniturilor prin ANAF.

Revenind la creditul de consum pentru nevoie personale de la Alpha Bank – creditul Alpha Rapid, acesta este un produs rapid destinat unor cheltuieli neprevazute, de urgenta. Cand ai nevoie de bani urgent, poti apela la acest credit ce poate fi obtinut si fara adeverinta de venit.

Acesta este un produs bancar ce poate fi obtinut fara garantie imobiliara. Accesandu-l poti beneficia de un raspuns extremd e rapid din partea bancii – 24 de ore de la depunerea tuturor documentelor solicitate.

Vezi si   Credit imediat fara adeverinta de venit

Sumele maxima ce pot fi accesate sunt in cuantum de la 500 la 20.000 euro ori echivalentul acestora in lei. Perioada de creditare este de maxim 5 ani.

Vezi si   Credit bancar fara ipoteca

Pentru sume mai mari de pana la 150.000 de euro, puteti apela la Alpha Rapid cu garantie imobiliara.

Pentru a fi beneficiarul unui astfel de credit rapid bancar, trebuie sa ai rezidenta in Romania, sa ai cel putin 21 de ani si maxim 70 de ani, sa fii salariat cu minim 3 luni vechime la ultimul loc de munca si 12 luni vechime totala neintrerupta, ori daca ai o profesie liberala, sa ai o experienta de cel putin un an de zile in domeniu.

Alpha Rapid fara garantie ipotecara se obtine daca prezinti un girant. Sunt acceptati pana la 2 coedibitori.

Pentru orice detalii poti sa suni la numarul de telefon 08008alpha, numar gratuit ori *alpha din retelele Orange si Vodafone. De asemenea, puteti sa contactati Alpha Bank si din afara Romaniei la numarul de telefon 021 455 99 99.

Exista posibilitatea sa obtii si o refinantare de la Alpha Bank, daca ai credite actuale dar mai vrei si ceva bani in plus cu o dobanda speciala. Pentru aceste optiuni, cei de la Alpha Bank au creat un pachet special numit Alpha All in 1 + Alpha Rapid. Cu acest pachet poti sa-ti refinantezi creditele actuale si sa obtii si o suma de bani suplimentara, daca asta iti doresti. Practic, poti obtine o reducere a ratelor lunare cu pana la 50%, beneficiind totodata si de o suma de bani in plus, urmand sa achiti o singura rata lunara.

Vezi si   Credit bancar cu aprobare in 24 ore

Accesarea unui astfel de pachet Alpha in 1 + Alpha Rapid, obtii urmatoarele avantaje:
– obtii protectie la rambursarile tale;
– poti imprumuta o suma de bani si sa platesti mai putin
– poti sa dispui de un card de credit AlphaCard Visa Credit ori Alpha MasterCard Credit, fara sa trebuiasca sa platesti taxa de emitere ori retragere numerar. Poti sa efectuezi chiar cumparaturi online cu acest card de credit.
– platesti ratele automat din contul tau bancar deschis la Alpha Bank, ori utilizand serviciul de Internet Banking.
– primesti suma de bani imprumutata direct pe cardul de debit si poti beneficia astfel aproape instant de banii doriti.

Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies