Acasă » Oferte bancare » Credit bancar facil de la UniCredit

Credit bancar facil de la UniCredit

Last update:

Pentru realizari personale vizibile, poti solicita un credit bancar de la UniCredit Bank.

Poti obtine reduceri in functie de suma de bani solicitata accesand un credit bancar Unicredit Bank.

Iti doresti o masina, vrei sa-ti mobilezi casa, vrei sa mergi in vacanta ori sa-ti indeplinesti o dorinta? De acum totul poate fi realizat daca apelezi la un credit bancar oferit de UniCredit Bank.

Oferta aceasta de creditare este valabila doar in cazul in care accesezi un credit de realizari personale fara garantii, cu asigurare de viata si prima de finantare. Totul se deruleaza in cazul in care analiza de credit a decurs favorabil. Mai intai trebuie sa ai un cont la banca unde sa-ti incasezi veniturile salariale.

Creditul bancar fara garantii se poate obtine daca ai o varsta intre 18 si 70 de ani. Pentru un imprumut rapid solicitat la banca (intermediarul creditelor oferit ede UniCredit Consumer Financing), poti obtine sume de bani cuprinse intre 1.500 si 90.000 de lei, pe perioade de la 6 la 60 de luni.

Orice credit solicitat se obtine fara garantii si fara codebetiori, de asemenea nu este nevoie de avans.

Sunt acceptate o gama larga de venituri: salarii , pensii, drepturi de autor, etc.

Si acum, partea cu adevarat placuta a acestei oferte erste diminuarea dobandei, astfel: daca optezi pentru un produs aditional si un card de credit UniCredit Card Principal sau Premiul, poti obtine o reducere de 2% din dobanda; poti obtine o reducere de un punct procentual in functie de suma de bani pe care o imprumuti; poti obtine o reducere daca esti angajat la una din societatile care a incheiat o conventie salariala cu UniCredit Bank (adica sa-ti incasezi veniturile prin aceasta banca).

Pentru un credit de pana la 15.000 de lei, (credit de nevoi personale fara garantii), dobanda este de 12,95% (fara virare salariu prin banca) ori de 11,95% (daca incasezi veniturile prin banca).

Pentru un credit intre 15.000 si 25.000 de lei, dobanda este de 11,95% (fara conventie salariu ori virarea veniturilor prin banca) ori de 10,95% (daca incasezi veniturile prin banca ori angajatorul a incheiat o conventie cu banca).

Pentru imprumuturi intre 25.000 si 40.000 de lei, dobanda este de 10,95%, daca nu incasezi veniturile prin banca si respectiv de 9,95% daca incasezi veniturile prin banca.

Daca suma imprumutata depaseste valoarea de 40.000 de lei, dobanda aferenta va avea valoarea de 9,95% daca nu incasezi veniturile prin banca ori daca angajatorul nu are conventie cu banca si respectiv de 8,95% daca angajatorul are conventie cu banca si iti incasezi ventiurile prin banca.

Pentru a accesa un credit bancar fara garantii la UniCredit Bank, poti s-o faci online, lasandu-ti datele personale si vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, poti sa suni la numarul de telefon 021 200 2020, iar *2020 numar cu tarif normal in orice retea. Poti de asemenea sa te deplasezi la una din sucursalele bancii.

Documentele necesare accesarii:
– buletin
– documente doveditoare ale venitului (acordul de consultare ANAF
– cerere de credit care include interogarea Biroului de Creidt si a Centralei Riscurilor de Credit.

Pentru a contracta un astfel de credit bancar fara garantii, trebuie sa ai un venit minim net lunar de 450 de lei.

(Visited 141 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies