Acasă » Oferte bancare » Credit bancar pe plus Bonus Card

Credit bancar pe plus Bonus Card

Last update:

Afla cum poti sa iesi pe plus accesand un credit bancar prin intermediul unui Bonus Card

Garanti Bonus Card iti ofera o promotie la cardul de credit Bonus, promotie aniversara prin care, daca iti iei Bons Card-ul in perioada campaniei, poti cumpara tot ce-ti doresti de la Dedeman si beneficiezi de o reducere de 10%. Cardul poate fi utilizat in reteaua magazinelor partenere Garanti Bank.

Pe langa avantajul acestui bonus de 10%, mai obtii si 24 de rate fara dobanda pentru orice cumparatura cu valoare de peste 1.000 de lei. Aceasta promotie este valabila pentru detinatorii unui Bonus Card ce cumpara din magazinele Dedeman.

Campania are valabilitate in perioada 18.09.2017 – 15.01.2018, pentru cardurile aprobate pana in 15.12.2017.

Astfel, oferta celor de la Garanti se adreseaza posesorilor de Bonus Card pentru tranzactiile efectuate in magazinul Dedeman ori pe platforma online dedeman.ro.

Bonusul se acorda de catre Garanti Bank la inceputul lunii, pentru tranzactiile de pe luna anterioara.

Dobanda anuala efectiva pentru acest card de credit este de 34,4% in cazul accesari unui Bonus Card Classis cu o limita de 5.367 lei. Creditul se ramburseaza in 12 rate lunare, cu dobanda fixa de 27,6% pe an. Rata in acest caz are valoarea de 516,9 lei. Totalul de plata la finalul perioadei de creditare va fi de 6.267,6 lei. Se mai percepe o taxa de administrare a cardului de 40 de lei.

Pentru acest card de credit poti aplica online, completand formularul pus la dispozitie pe platforma online dedicata bonuscard.ro. Formularul are urmatoarele rubrici: nume, prenume, judet, agentia bancii apropiate, email, telefon, introduci un text din imagine si apoi trimiti datele. Nu uita sa bifezi casuta de termeni si conditii, pe care te sfatuim sa le citesti inainte.

Orice intrebari ai avea legate de acest Bonus Card, poti apela la Alo Garanti la 0800 0 1234, un telefon gratuit. Poti suna de asemenea la numarul 021 200 94 94, telefon cu tarif normal.

Pentru accesarea cardului de credit te poti deplasa la orice agentie a bancii Garanti Bank. Daca iti pierzi cardul, trebuie sa suni la unul din numerele de telefon de mai sus.

Daca ai nevoie, poti solicita un card suplimentar, apeland fie telefonic, fie prin deplasare la o agentie a bancii.

Poti sa maresti ori sa diminuezi limita cardului suplimentar in functie de nevoile tale financiare.

Daca doresti, poti aplica online pentru un Bonus Card, lasand datele tale de contact si un reprezentant al bancii te va contacta in ce mai scurt timp.

Pentru achitatea sumei minime aferente cardului se poate retine suna automat la data scadenta, cu conditia sa ai in cont banii respectivi. Exista si o perioada de gratie pentru care nu platesti dobanda cu conditia sa achiziti pana la data scadenta suma datorata. Perioada de gratie este de pana la 50 de zile.

Bonus primit poate fi cheltuit in magazinele partenere Bonus Card.

Magazinele partenere acopera o plaja foarte mare de domenii: animale de companie, auto moto, benzinarie, casa si decoratiuni, cosmetica, cultura si educatie, electronice si electrocasnice, fashion, organizari evenimente, sanatate, vacante etc.

(Visited 168 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies