Acasă » Oferte bancare » Credit imediat - nevoie de bani de azi pe maine

Credit imediat – nevoie de bani de azi pe maine

Last update:

In cazul in care ai o nevoie urgenta de bani poti apela la un credit fara adeverinta Patria Imediat

Patria Bank ofera credite facile in cuantum de maxm 110.000 cu dobanda redusa cu pana la 2%, fara garantii, fara comisioane de analiza, cu dobanda fixa sau variabila.

Cu un venit de cel putin 500 de lei net lunar, poti de acum sa soliciti un credit bancar fara adeverinta de venit la Patria Bank.

Solicitarea de creditare se proceseaza in maxim 24 de ore de la completarea formularelor. Poti apela la un credit de nevoi ori la unul de refinantare.

Asadar, iata ca cei de la Patria Bank ofera credite doar cu buletinul, fara adeverinta de venit, cu conditia sa ai venituri ce pot fi verificate in baza de date ANAF, pentru ca ti se solicita un venit minim net lunar.

Sumele pe care le imprumuturi, le poti rambursa intr-un interval de la 3 luni la maxim 36 de luni.

Sunt acceptate o siere de categorii de venituri: salarii, pensii, venituri din profesii liberare, cesiunea dreptului de autor, venituri din contracte de management, etc.

Rambursarea creditului se poate face in orice agentie a bancii, la orice benzinarie OMV ori prin internet banking la Patria Online Bank.

Dobanda este fixa si are o valoare standard procentuala de 19%. In cazul in care iti virezi veniturile prin Patria Bank, obtii o reducere de 1,5 puncte procentual. Daca ai un istoric bun de plata in Biroul de Credit, mai poti obtine inca 1,5 puncte procentual reducere din dobanda standard.

Trebuie sa ai un venit de 1524 de lei, daca obtii bani din salarii, ori de 1000 de lei daca obtii venituri din pensii.

Alte cheltuieli aferente creditului fara adeverinta de venit Patria Imediat:
– un comision de analiza 0 lei
– 8 lei comision de administrare
– resutul comisioanelor sunt 0: comision de adminsitrare cont lunar, comision de rambursare anticipata, comision de inregistrare AEGRM.

Actele necesare pentru accesarea unui credit fara adeverinta Patria Imediat:
– daca obtii venituri din pensii ori salarii, nu ai nevoie de adevernta de venit, ci doar de o semnatura pentru a-ti da acordul de verificare a bazei de date aNAF. Daca obtii alte venituri care nu apar in aceasta baza de date, trebuie sa prezinti adeverinta de venit si declaratie de la angajator in privinta acestor venituri realizate anterior.

Pe platforma online a bancii gasiti si o lista cu sucursalele, astfel o puteti afla si pe cea mai apropiata de locatia in care va gasiti.

De asemenea, trebuie sa mai stiti ca in categoria de credite de nevoi personale destinate persoanelor fizice, veti mai gasi la Patria Bank, pe langa creditul Patria Imediat si Creditul Patria Plus.

Veniturile solicitate pentru accesarea creditului Patria Plus sunt aceleasi ca si la produsul financiar Patria Imediat. Dobanda este mai redusa la creditul Patria Plus; DAE ul variaza intre 13,47% si 28,63%.

(Visited 183 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies