Acasă » Facilitati » Imprumut pentru indatorati - Solutii rapide facile

Imprumut pentru indatorati – Solutii rapide facile

Last update:

Exista un segment mare al debitorilor bancilor, oameni care aspira la un nou imprumut, cautand solutii rapide la banci si la IFN

Imprumutul pentru indatorati nu este un produs de sine statator.

Acest produs poate fi considerat drept o portita pe care unele institutii financiare o ofera acestor persoane, acordandu-le clementa pentru comportamentul din trecut.

Multe IFN-uri marseaza pe credite pentru indatorati, in special pentru ca vor sa-si largeasca spectrul de clienti.

Societatile nebancare nu isi asuma un risc prea mare, tinand seama ca pornesc din start cu oferte cu dobanzi ridicate menite sa acopere aceste riscuri asociate.

Sunt mult oameni care s-au imprumutat candva la banci si intarziind cu plata unei rate pe o perioada mai mare de 30 de zile, au fost raportati catre Biroul de Credit.

Multi dintre datornici si-au achitat deja datoria, insa din Biroul de Credit nu esti in momentul in care iti platesti restantele, ci la patru ani din momentul in care ti-ai stins datoriile.

In fapt, intervalul de patru ani cat ramane un restantier inscris in Biroul de Credit, nu se scurge decat din momentul in care iti achiti datoria.

IFN-urile acorda credite restantierilor atata timp cat aceste persoane nu mai au restante active.

Am vazut aceasta atitudine si la unele banci din piata.

Cerintele la unele banci sunt sa nu mai ai restante active de unul – doi ani, depinde de la banca la banca.

La IFN-uri este mai usor. Unele IFN-uri nu consulta Biroul de Credit, deci nu trebuie sa te mai preocupe daca ai restante active sau nu, insa este important sa ai un venit bun care sa te incadreze in frontierele gradului de indatorare admis.

Vezi si   Solutii concrete pentru cei cu intarzieri?

Sunt si firme nebancare care consulta Biroul de Credit, impunand la randul lor tot felul de cerinte din acest punct de vedere: unele marseaza pe restantele stinse fara sa conteze timpul care s-a scurs de cand ti-ai platit datoriile, altele merg ca si bancile pe un anumit interval de timp scurt de cand ti-ai achitat datoria.

Pentru cei mai multi dintre cei ce cauta sa obtina un credit nebancar pentru restantieri lucrurile nu sunt deloc simple. Acestia se confrunta pe langa refuzul majoritatii bancilor si cu o investigare mai aspra din partea IFN-urilor.

Sunt IFN-uri in piata care acorda imprumuturi in ciuda unui scor negativ in BC ori CRC. Aceste societati nu mai sunt asa de numeroasa, asa cum erau cu cativa ani in urma, cand piata era plina de IFN-uri cu microcredite in portofoliu care acceptau si restantieri.

Persoanele cu scor mic in BC ori CRC se indreapta din start catre IFN-uri pentru ca stiu care este atitudinea bancilor fata de rau platnici.

(Visited 914 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies