Acasă » Informative » Imprumutul de la CAR, o solutie de finantare cu dobanda mica

Imprumutul de la CAR, o solutie de finantare cu dobanda mica

Last update:

Speri la accesarea unui imprumut cu dobanda mica, fara giranti? Oferta CAR ☂ poate fi solutia potrivita.

Unii specialisti considera CAR-urile ca fiind in topul creditorilor, din punctul de vedere al costurilor asociate produselor din portofoliu.

Imprumuturile de la CAR sunt oferite de catre Casele de Ajutor Reciproc indeosebi, pentru angajatii din sectorul public si privat, membri ai unui CAR.

Unele CAR accepta la creditare doar persoane care au contribuit o perioada de timp la fond. De asemenea, pentru solicitarea unei sume de bani, mai sunt si alte conditii, precum cele legate de varsta ori numar de solicitari de imprumuturi.

La BNR sunt inscrie 3534 de Case de Ajutor Reciproc (numar inregistrat la data de 31.07.2023), din care 49 doar in anul 2023. Cu siguranta vor mai urma si altele pana la sfarsitul anului.

Printre ultimele aparitii de C.A.R. din acest an, amintim aici: Asii Amanetului, Imperial Pawn, Abes Amanet, Autosermirav, Amanet instant credit Gold, safari alt-fin, Ama Point, Kicsi Pawn, Global Gold, Top Gold Cash IFN.

Pentru un imprumut rapid online CAR 2023 fara girant puteti analiza ofertele existente in piata. Pentru informare, aveti de unde. Exista numeroase astfel de societati ce-si desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei.

CAR-urile sunt inscrise intr-un registru general la BNR.

Multe persoane cauta astfel de credite fara giranti, pentru ca oamenii isi doresc in primul rand discretie, si apoi, e si dificil sa gasesti pe cineva de incredere care sa-ti gireze un imprumut.

Nu e de ici de colo sa te imprumuti in prezenti, de aceea ofertele CAR-urilor pot fi chiar atractive in aceste conditii.

Cum poti obtine un imprumut de la CAR?

Pentru un imprumut rapid la CAR trebuie sa fii membru si sa platesti taxa de inscriere.

Unele societati accepta ca aceasta taxa de inscriere sa o achiti din primul imprumut accesat.

De asemenea, sunt si CAR-uri care accepta sa te imprumute chiar dara taxa de inscriere.

Trebuie sa stiti insa ca CAR-urile isi asuma unele riscuri atunci cand accepta persoane fara sa plateasca taxa de inscriere. Asta nu inseamna ca nu platesti dobanda la banii imprumutati.

In 2023 poti accesa credite online de la IFN-uri, daca nu poti sa devii membru cu drepturi depline la un CAR.

imprumuturi CAR

Daca vrei sa faci rost de bani rapid, poti lua in calcul si obtiunea Caselor de Ajutor Rciproc. Exista astfel de societati cu specific clar: unele sunt pentru pensionari, altele pentru salarii dintr-o anumita industrie, firma ori regiune.

Ca sa aplici online la CAR trebuie sa identifici o societate care permite astfel de accesari. Aceste produse nu sunt similare clasicelor credite nebancare urgente online.

Avantajul e ca imprumutul nu este ingradit de diverse obligatii ca la banca. Aici se accepta si persoane de orice varsta si cele cu venituri mici.

Un imprumut online CAR este o oportunitate si pentru cei care au fost candva restantieri.

Conteaza istoricul de creidtare pentru imprumutul CAR?

Eligiblitatea la CAR nu este ingradita de regula de istoricul de creditare.

Ca sa aplici online si sa primesti banii rapid in cont, n-ai decat sa incerci sa devii membru cu drepturi depline ale unei astfel de Case de Ajutor Reciproc.

Poti sa iei practic un credit CAR rapid 2023 in cateva minute daca indeplinesti conditiile prevazute de societatea respectiva. Nici nu ti se va solicita sa te deplasezi la sediul firmei, tot procesul derulandu-se online.

Este o cale simpla si rapida de a accesa un credit CAR fara mare tam-tam. Spre exemplu de la CAR poti obtine un credit fara consultarea Biroului de Credit ori CRC.

Imprumutandu-te la CAR poti sa-ti acoperi cheltuielile arzatoare.

Dar, ca la oricare alt tip de imprumut, ar fi bine sa analizezi exact care iti este situatia financiara actuala si cum va evolua ea in viitor, inainte de a solicita o suma sau alta.

Poti accesa si sume mai mari de bani. Insa, daca ai nevoie doar de cateva sute de lei, nu este o problema sa-i obtii.

Un imprumut rapid online 2023 de la CAR vine cu conditii avantajoase pentru tine, insa, il poti accesa daca indeplinesti conditiile specifice solicitate de fiecare firma in parte.

Principalele conditii solicitate de CAR sunt: sa te inscrii ca membru (unele CAR-uri solicita taxa de inscriere, altele nu) si sa ai contract de munca cu norma intreaga ori partiala.

Dobanda la CAR este de regula fixa. Vestea buna este ca nu te vei lovi de comisioane ori alte taxe specifice imprumuturilor clasice.

Daca vrei sa rambursezi anticipat, nu vei plati comisioane, iar dobanda se calculeaza pana la momentul rambursarii.

Sa analizam si cateva oferte CAR din piata:

CAR FAUR

Este o casa ce isi sustine membri sai, acordandu-le imprumuturi in baza unui contract . CAR FAUR ofera mai multe tipuri de imprumuturi. Analiza de eligibilitate tine cont de: bonitatea imprumutatului, situatia fiecarei persoane in parte, situatia contractului de munca, garantiile aduse, istoricul platilor anterioare. Pentru salariati, CAR FAUR solicita urmatoarele acte: adeverinta de venit, raport Revisal sau contractul individual de munca si ultimul act aditional, adeverinta de venit pe anul anterior si factura de utilitati. Pensionarii trebuie sa prezinte: ultimul talon de pensie, decizia de pensionare, factura de utilitati. ADRESA: Bd. Basarabia, nr. 256, telefon 021-255.40.50 ; 021-255.42.88 ; 021-255.42.89, Program: luni, miercuri 9:00 – 17:00, mari, joi: 9:00 – 18:00, vineri 9:00 – 15:00, email: basarabia@carfaur.ro.

CAR METROPOLITAN

Ofera membrilor sai imprumuturi personalizate pe nevoile fiecaruia. Vei gasi la CAR METROPOLITAN: imprumut ocazional ori de nevoi urgente. Pentru a accesa un credit la CAR METROPOLITAN, trebuie sa: ai un fond social necesar, sa ai bonitate necesara, sa ai garantii necesare. Un membru nou poate solicita un imprumut la 3 luni de la inscriere.

Actele necesare accesarii unui imprumut: adeverinta angajament tip, extras Revisal BI/CI, talon de pensie. Si girantii trebuie sa aduca adeverinta de angajament, extras Revisal si cartea de identitate. ADRESA: Str. Virgiliu nr. 15, Ap. 2, Sector 1, Bucuresti, Cod postal 010881, TELEFON 021 336 35 85. Program: luni – vineri 8:00 – 16:00, email office@carmetropolitan.ro

FLEXICREDIT CAR

Flexicredit CAR este o Casa de Ajutor Reciproc care ofera mai multe tipuri de imprumuturi membrilor sai: flexibil, pensionari, de urgenta, clasic, student, fara giranti, garantat cu fonduri. Cuantumurile solicitate depinde de fiecare tip de imprumut. Imprumutul de urgenta, de exemplu, se acorda doar membrilor care au avut deja un imprumut in derulare de minim 6 luni si l-au rambursat integral.

Conditia esentiala este sa nu fi avut mai mut de 3 rate restante. Poti imprumuta prin acest tip de produs pana la 2.000 de lei. Imprumutul pentru pensionari are un cuantum de maxim 10.000 de lei (se acorda in 1 sau 2 ani), iar cel clasic de 25.000 de lei (acordat pe 3 ani). Studentii pot imprumuta de la acest CAR pana la 5.000 de lei pe perioade de maxim 12 luni, ei avand nevoie de un girant si un coplatitor. Imprumutul fara giranti FLEXICREDIT CAR iti ofera sume de pana la 3.000 de lei, pe perioade de maxim un an.

CAR UNIVERSAL TM

CAR Universal TM este un CAR cu sedii in Bucuresti, Tineretului, Brasoc Centru, Teleorman, Alexandria, Teleoran, Turnu Magurele, Teleorman, Zimnicea, Olt, Corabia, Giurgiu, orasul Giurgiu, Olt, Slatina. Pentru a solicita un credit de la CAR UNIVERSAL TM trebuie sa prezentati urmatoarele acte: fisa fiscala, extras REVISAL si adeverinta de venit. Pensionarii trebuie sa prezinta decizia de pensionare in original si copie, plus ultimul talon de pensie. Acest CAR ofera un imprumut rapid cu preaprobare in 3 minute. Puteti rambursa anticipat fara comsion.

Daca aveti nevoie, puteti schimba data scadenta. Pentru membri intarziati exista psibilitatea incheierii unui angajament de plata astfel incat acestia sa nu mai plateasca penalitati. De la CAR UNIVERSAL TM puteti accesa sume de pana la 30.000 de lei pe perioade de maxim 60 de luni. Pentru asta aveti nevoie de venituri sigure si giranti. De asemenea, trebuie sa aveti un contract de munca pe perioada nedeterminata. ADRESA Bd. Sincai Gheorghe, nr 10, bl. 30A, sc.B, ap 35 parter, Bucuresti, sector 4. Telefonul: 021 083 679. Programul de lucru: luni – vineri 10:00 – 14:00 (program redus in aceasta perioada datorita conditiilor generate de pandemie).

Puteti gasi la platforma celor de la BNR registurl de evidenta al C.A.R. -urilor active.

(Visited 3.544 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies