Acasă » Oferte bancare » ING Personal pe loc sau online 2024

ING Personal pe loc sau online 2024

Last update:

Credit ING personal poate fi solicitat online (prin ING Home’Bank) sau pe loc din agentie (‘pe repede inainte’).

Ai nevoie de bani rapid? Cei de la ING au in portofoliu un credit de nevoi personale cu banii pe loc.

Pentru anul 2024, ING Bank ne aduce o facilitate extrem de tentanta. Daca esti deja client al acestei banci, poti aplica pentru un credit rapid online din aplicatia ING Home’Bank. Astfel vei obtine un credit 100% online, fara drum la banca.

Iata ca avem si vesti bune pentru acest an! A aparut creditul bancar 100% online, fara drum la banca.

In ciuda felului in care pareau sa evolueze creditele bancare de nevoi personale in ultimii ani, iata ca ne aflam astazi in fata unui fapt mai putin obisnuit, anume cel in care poti obtine un imprumut de bani pe loc de la banca.

ING Bank este una din primele banci care, in urma incheierii unui acord de colaborare cu ANAF, a redus substantial intervalul de acordare al unui credit de la una-doua saptamani, la cateva ore.

Caractersitici credit de nevoi personale ING

Creditul de nevoi personale ING Personal, este un credit bancar fara cmision lunar de administrare, insa cu un cost de 200 de lei pentru comisionul de analiza.

Sumele de bani pe care le poti imprumuta pot varia intre 2.000 lei si 125.000 de lei, pe perioade de la 1 la 5 ani. DAE-ul variaza si el, de la 9,44% (suma maxima de 125.000 de lei imprumutata pe 5 ani) pana la 35,69% (suma minima de 2000 de lei contractata pe un an).

Doabnda variaza intre 8,04% si 15,19% pe an.

Banii ii obtii pe loc, fara alte acte in afara de buletinul de identitate, daca ai venituri din salarii si pensii inregistrate la ANAF.

Un alt avantaj pe care ti-l ofera acest credit bancar ING este faptul ca ai reduceri speciale la partenerii ING. De exemplu, la Flanco, pentru cumparaturi mai mari de 1000 de lei, vei obtine o reducere de 150 de lei. Aceeasi reducere de 150 lei, este valabila si pentru Ideall.ro si Vivre.ro. La Mobexpert, reducere poate ajunge la 200 de lei.

Cum va spuneam mai sus, s-a reusit ca la nivelul anului 2023, sa se acorde un credit online bancar fara adeverinta de venit, in cateva ore de la accesare. ING Personal este un astfel de credit, acordat fara adeverinta de venit, daca esti salariat ori pensionar, cu veniturile inregistrate la ANAF.

Acte necesare ING Personal

Pentru acordarea creditului bancar ING personal, va trebui sa semnezi o serie de documente, in momentul cand te deplasezi la o agentie a bancii (daca nu esti deja client):
– acordul de examinare ANAF
– FEIS – fisa europeana de informatii standardizate privitoare la creditul pentru consumatori
– acordul de transmitere, prelucrare si consultare a BC
– cererea pentru o asigurare ING Credit Personal.

Poti sa fixezi o intalnire la banca, direct de pe platforma online ING. Ai la dispozitie pe platforma online a bancii un formular simplu pe care-l poti completa. In urma acestei completari, va lua legatura cu tine un reprezentant al bancii si te va invita la o agentie. Te deplasezi la agentie cu buletinul de identitate pentru a completa cererea de credit si celelalte documente mentionate anterior. Daca veniturile tale inspectate in baza de date ANAF iti permit o rambursare adecvata a creditelului, urmeaza sa semnezi contractul de imprumut si sa primesti banii in contul tau, in 24 de ore.

Rambursarea creditului ING Personal se poate face automat din contul tau, daca ai salariul trecut prin ING Bank. Trebuie doar sa te asiguri ca ai lunar disponobile in cont sumele de bani necesare sa acopere rata imprumutului.

Conditii de acordare ING Personal:

– venitul la cel putin nivelul salariului minim pe economie, daca ai contract pe periada determinata perioada de creditare nu poate depasi perioada contractului de munca
– cel putin un an vechime in munca si 6 luni la ultimul angajator, fara intreruperi mai mari de o luna in ultimele 12 luni
– ai nevoie de CI pentru accesare si documente suplimentare de venit daca e cazul
– pentru cumpararea unei masini electrice ori hibrid trebuie sa te deplasezi la una din sucursalele ING Bank.

Formular online de acordare a creditului ING personal iti permite sa alegi si sucursala cea mai apropiata a bancii, unde vei merge sa semnezi contractul de imprumut.

Daca n-ai aflat inca despre acest credit bancar ING Personal 2024, ce se acorda in conditii permisive, fara acte, fara adeverinta de venit, poate fi o supriza placuta informatiile pe care ti le-am prezentat mai sus.

ING personal 2024 este un credit la indemana, perfect pentru a-ti rezolva probleme urgente, pentru a-ti duce la bun sfarsit planuri marete.

ING personal 2024 este, alaturi de alte produse bancare similare, o modalitate simpla de a obtine o suma de bani, fara acte si fara numeroase deplasari la sediul bancii. Practic cu un drum iti rezolvi problemele financiare.

Asa cum va spuneam, ING Bank acorda in 2024 sume maxime de 125.000 de lei, sume de bani pe care le puteti obtine fara sa depuneti vreo garantie. Insa, daca ai nevoie de sume mai mici de bani, acest credit iti permite sa soliciti chiar si 2.000 de lei, daca doar de atat ai nevoie.

Creditul ING Personal 2024 este unul extrem de rapid, putem spune ca este unul din cele mai rapide credite pe care noi le-am intalnit in piata financiara, cumuland atat ofertele bancilor cat si cele ale IFN-urilor. Faptul ca se bate ca rapiditate de acordare cu creditele nebancare, inseamna mult, si sper ca sublinieaza exact ce am dorit sa cunoasteti.

(Visited 496 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies