Acasă » Oferte bancare » Piraeus Bank devine First Bank urmand "The American Way"

Piraeus Bank devine First Bank urmand “The American Way”

Last update:

First Bank – o banca noua aparuta in peisajul financiar romanesc, o noua infatisare a Piraeus Bank Romania.

Dupa multi ani de evolutie pe piata romaneasca, Piraeus Bank se transforma, devenind First Bank, prin preluarea de catre J. C. Flowers, un lider in domeniul equity, inoculandu-si o mare doza de ADN american, motiv pentru care si transformarea capata un motto sugestiv: “The American Way”.

Si pentru ca, pe noi ne intereseaza in primul rand ofertele lor de credite, vom intra direct in subiect, oferindu-va informatii despre creditele de nevoi personale aflate in portofoliu si eventual despre alte tipuri de produse oferite de noua banca – First Bank.

In privinta creditelor de nevoi personale, aflam de la First Bank ca pentru obtinerea lor avem nevoie doar de cartea de identitate a noastra si eventual a codebitorului, daca avem venituri inregistrate la ANAF.

Pentru a accesa un credit de nevoi personale de la First Bank, trebuie sa avem o varsta mai mica de 65 de ani la finalul perioadei de contractare.

Daca veniturile tale nu-ti sunt sificiente pentru suma de bani pe care doresti sa o imprumuti, poti sa aduci un co-platitor.

Pentru solicitarea unui astfel de credit este necesarr sa ai un venit de minim 1.200 de lei lunat ori daca esti impreuna cu sotia/sotul, partenera/partenerul, venitul necesar este de 1.800 de lei.

Pentru a afla care este suma maxima pe care o poti imprumuta, poti sa te deplasezi la o agentie Firsta Bank, ori sa vizitezi platforma online a bancii, pentru o obtine o oferta personalizata.

Poti sa si refinantezi daca asta iti doresti. First Bank acorda refinantari pentru orice credite acordate atat de banci cat si de IFN-urile din Romania.

Rambursarea anticipata se poate face oricand, in cazul creditelor cu dobanda fixa, se plateste un comision de arambursare anticipata in functie de perioada ramasa pana la finalul contractului.

In cazul unei refinantari, daca veniturile iti permit, poti sa soliciti chiar si o suma suplimentara, odata ce ai stins vechiul credit pentru care ai solicitat refinantarea. Transferurile pentru refinantarea unui credit sunt 0.

Poti sa soliciti un credit de nevoi personale de la First Bank chiar si in cazul in care obtii venituri din drepturile de autor. In fapt, se accepta o gama larga de venituri de forma: salarii, pensii, contracte de munca,a ctivitati independente, contracte de management ori de agent, chirii, rente viagere, etc.

Daca doresti, poti sa-ti refinantezi chiar si un credit in euro, atata timpt cat te asiguri ca suma transferata este suficienta ca sa acopere necesaraul creditului deschis la o alta banca, pentru ca, creditul de nevoi de la First Bank se acorda in lei. Schimbul valutar se face direct din contul tau, la cursul bancii.

O alta forma de imprumut acordata de First Bank este cea a cardului de credit Franklin. Acesta este un card de cumparaturi fara limite. practic, cumperi de oriunde si beneficienzi de avantajele cardului de credit Franklin. Platesti in rate fara dobanda, avand posibilitatea de a returna o suma minima. Avantajul principal e ca obtii si un cashback de 3%. Adica, primesti inapoi 3% pe cardul tau, la cumparaturile efectuate intre 1 decembrie 2018 si 15 ianuarie 2019. Aceasta oferta este una extrem de atractica pentru clientii First Bank.

Cardul de credit Franklin se poate obtine cu un venit minim de 800 de lei si cu o vechime de minim 3 luni la actualul loc de munca plus un an vechime totala in munca. Pentru a solicita acest card de credit, poti sa apelezi online https://www.firstbank.ro/, ori te poti deplasa la orice sucursala First Bank.

De asemenea, poti suna la serviciul Call Center 0800 801 802. Pentru accesarea unui card de credit la First Bank, ai nevoie de documente care sa ateste veniturile: interogare ANAF daca sunt venituri inregistrate la ANAF ori adeverinta de venit pentru venituri actuale ori anterioare ori chiar extras de cont, daca iti incasezi veniturile prin First Bank.

In alta ordine de idei, salutam aparitia noii bani – First Bank in piata financiara romaneasca si-i dorim sa urmeze cu succes “The American Way”.

(Visited 354 times, 1 visits today)
Monica A.https://www.creditmix.ro/formular-contact/
Sunt pasionata de domeniul finantelor. Mare parte din timp mi-l petrec culegand informatii, analizand, cercetand, coreland. Imi place sa cred ca oferind informatie pe intelesul oamenilor, ofer si o sansa la o viata mai buna. Sunt un om caruia ii place sa gandeasca, sa se mentina in forma, cu gandire libera, fara prejudecati. Am un doctorat in simulare numerica si cativa ani de drept (nu toti!). Iubesc cartile, muzica, filmele... Si internetul. De peste sapte ani scriu articole pentru publicatii financiare online.
GDRP | T&C | Privacy | Cookies