Pot accesa un credit de nevoi personale fara garantii?

Pentru un credit de nevoi personale fara garantii gasiti oferte si la banci si la IFN-uri.

Daca te intrebi daca si cum poti accesa un credit de nevoi personale fara garanti, afla ca da, poti accesa, iar modalitatea de a o face este una simpla.

Bancile acorda credite fara garantii, in cuantum limitat, pe perioade de maxim 5 ani (poate urca pana la 10 ani daca este vorba de refinantari ale creditelor contractate inainte de o data prestabilita).

In fapt, aproape toate bancile au in portofoliu astfel de credite de nevoi personale fara garantii.

Evident clientii cauta de regula cel mai bun credit de nevoi personale, insa, de regula, cel mai ieftin nu provine din categoria negarantate. Cele mai ieftine credite de nevoi personale sunt cele garantate.

Creditele negarantate au dobanzi mai mari decat cele garantate, pentru ca au si riscurile de nerambursare mai ridicate. Practic, daca imprumutul este garantat, banca poate ramana cu garantia. Daca nu a fost garantat, va incerca banca sa-si recupereze prejudiciul, insa, procesul este mai dificil.

Credite fara riscuri nu exista, insa, pentru linistea voastra personala este bine sa alegeti imprumutul care vi se potriveste. Daca aveti teama ca veti pierde casa, atunci in niciun fel n-ar trebui sa va orientati catre creditele garantate cu o ipoteca. Daca aveti o situatie materiala stabila, iar locul de munca este unul sigur pe termen lung, atunci n-ar trebui sa fie o problema ca accesati un credit garantat. Nu de alta, dar e mai ieftin decat cel fara garantii.

In fine, sa revenim totusi la creditele de nevoi personale fara garantii, pentru ca acesta este subiectul nostru de astazi.

Vezi si   Imprumut bancar BCR - acte necesare

Iata si cateva din ofertele bancile in privinta creditelor de nevoi personale fara garantii (fara ipotca):

BCR – ofera credit fara garantii, in conditii transparente si usor de indeplinit. La BCR poti sa apelezi la un credit cu rate fixe, zero comision de analiza si de administrare. Suma maxima ce poate fi accesata astfel este de 110.000 lei, pe perioade de 5 ani, ori de 10 ani in cazul refinantarii. Se accepta maxim un coplatitor. Documentele solicitate de BCR pentru acordarea unui credit de nevoi personale fara garantie: fara adeverinta de venit (doar cu acordul de interogare a bazei de date ANAF), talon de pensie in cazul pensionarilor si decizia definitiva de pensionare, buletinul de identitate.

Patria Bank acorda pana la maxim 50.000 de lei, imprumut fara garantie ipotecara. Aprobarea poate fi facuta in 24 de ore de la depunerea documentelor necesare. pentru a accesa acest credit de nevoi personale fara garantii de la Patria bank trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani, un venit minim de 500 lei (pentru creditele pe termen de maxim 18 luni) ori 800 de lei (pentru creditele acordate pe maxim 5 ani). Pentru solicitare ai nevoie de adeverinta de venit, declaratie angajator privind veniturile pe anul precedent si formular pentru codebitor.

Credit Agricole ofera credite fara garantii in cuantum de maxim 130.000 euro, pe perioade de maxim 60 de luni, respectiv 10 ani daca e vorba de refinantare. Pentru accesarea unui imprumut de la banca Credit Agricole trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani, sa fi cetatean roman cu rezidenta in romana. Sunt acceptati pana la 2 codebitor. Venitul minim trebuie sa depaseasca venitul minim pe economie. Garantiile solicitate: asigurarea care acopera riscul pierderii locului de munca ori alt motiv de intrerupere a serviciului si garantie reala mobiliara asupra conturilor deschise la banca asupra creantelor provenite din veniturile actuale si viitoare.

Vezi si   Imprumut de nevoi cu rate fixe

Garanti Bank – ofera credite de nevoi personale fara garantii in cuantum de maxim 150.000 lei pe perioade de maxim 5 ani. Pentru accesare nu ai nevoie nici de giranti si nici de garantie. Ca sa accesezi un astfel de imprumut trebuie sa fi rezident in Romania. Creditul se obtine usor, si poate fi folosit pentru achizitii de mobila, pentru studii, pentru alte cheltuieli ocazionale, etc.

Alpha Bank – are in portofoliu creditul Alpha Rapid fara garantie imobiliara. Cu acest imprumut beneficiezi de rapiditate in raspun din partea bancii – pana in 24 de ore. Poti sa accesezi sume de bani cuprinse intre 500 si 20.000 de euro pe perioade de pana la 5 ani, in functie de posibilitatile tale financiare. Ca sa accesezi acest credit fara garantie imobiliara, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii: sa fi ceatean roman rezident in Romania, sa ai o varsta intre 21 si 70 de ani, sa fi salariat cu minim 3 luni vechime la ultimul loc de munca si de minim un an vechime in general, sa ai un numar de telefon fix sau mobil cu abonament. Pentru acordarea creditului Alpha rapid se accepta maxim 2 codebitori.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies